یکی یه راهنمایی هم به ما بکنه
HELP ME HELP MEنقل قول:
یکی یه راهنمایی هم به ما بکنه
HELP ME HELP MEنقل قول:
چندتا لپ تاپ پیشنهادی با این شرایط لطفا" معرفی کنید ممنون
دوستان تصمیم گرفتم 1060 رو از سایت سفارش بدم؟ رجیستر جان مشکلی پیش نمیاد؟ می خواستم نظرتو در مورد این مدل بدونم ؟
سلام
کی میدونه چرا dv2860 از dv2899 ارزونتره؟؟؟؟ ( 2860=1560000--------- 2899=1570000 )
همه چیز مثله همه و فقط ram تو 2860 ، 4 و تو 2899 ،2 است... و هارد 2860 ، 320 و 2899 250 است...
یعنی همه چیز تو 2860 بالاتره اما قیمت 10000 تومن ارزونتره؟!؟!؟!؟!
البته با گارانتی ایران اچ پی..
لطفا منم دريابند دوستان!:11:نقل قول:
راستي به نظر شما dv6855 بهتره يا dv6870 فرقشون اينه كه 6855: CPU:AMD turion و 6870:CPU core2dou 2.1هست . هارد 6870: 250GB Sata و هارد 6855: 320GB SATA . قيمتاشونم يكيه :1280000
برای اچ پی غیر از ایران اچ پی چه گارانتی دیگه ای هست که خوب باشه؟
بالاترین کانفیگ سری SZ که سری خاورمیانه هست :نقل قول:
SONY SZ 79 G N/C
2.5 GHZ intel core2 Peryn -6MB-FSB800
4GB
250GB
DVD-RW
13.3 X BRITE HC WXGA
8400M GT Geforce 1024MB
Vista-B
1.6
JAPAN
BT/FP/Web/Bag original
با گارانتی 3 ساله ایران رهجو تعویض : 2,300,000
صفحه اول تالار ...نقل قول:
برای اچ پی غیر از ایران اچ پی چه گارانتی دیگه ای هست که خوب باشه؟
نقل قول:
ویستا روی اپل بهتر کار میده ؟ تبلیغ مایکروسافته ؟ البته فانکشن های بدلیل تعریف شدن توی نسخه ویستا اختصاصی اش بهتر عمل میکنه
لپ تاپ خوبیه اگر بتونی با کانفیگ های بالا بخرید ... بسیار قوی و های پرفورمانس ... هرچند این بودجه رو میتونستید بدید یک HP یا دل یا توشیبای بالا بخرید
اگر بودجه گذاشتید بخرید پشیمون نمیشید اما بدونید اگر خرابی پیش اومد هیچ کسی نمیتونه کمکتون کنه جتی اونی که گارانتی اش میکنه :41:
نقل قول:
سلام من حدود 1000000 تا 1200000 پول دارم مي خوام يه لپ تاپ بخرم ;چون كارم نرم افزاره DS CATIA هست ميخوام بدون هنگ كردن كار كنه چون فوق العاده اين كوفتي سنگينه!لطفا چند مدل زيبا و كارامد بهم معرفي كنيد.
من خودم hp pavilion dv 2600 رو خيلي دوست دارم ولي LCD 14.1 داره ميخوام بدونم LCD15.4 هم داره يا نه؟نظرات فني تون رو دربارش بگيد. اگه قيمتش تو ايران رو هم بگيد كه ديگه دمتون گرم
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x870.
لطفا منم دريابند دوستان!
ببینید بچه ها همه نقد های HP سری pavilion مثل هم هست ... بارها و بارها صحبت شده و بین خودشون و بین دل و سونی از لحاظ امکانات و کارایی بحث شده
من نمیدونم دیگه سر چی شون بحث کنیم ؟ خوب یکی امکانات بالاتره قیمت هم بالاتره ... نظر فنی 1000 تا دادیم ... بگردید پیدا کنید و بخونید
نمیشه که برای هر صفحه اونا رو تکرار کرد ...
در مورد نقد و نظرات اچ پی لطفا سوالات نکنید ... همینطور دل XPS M1530 و XPS 1330 و سری های قدیمی تر
اگر هم سوال پرسیدید از من انتظار جواب دادن نداشته باشید
بفرمایید اینم یه نمونه اش ... خدایی چند صد بار در این رابطه بحث شد ؟ من اومدم 1 ساعت گذاشتم یک نقد فارسی براتون نوشتم و یه کلی هم بحث کردیم در رابطه اش ... همین چند صفحه پیش رو بخونید متوجه میشید که بعضی ها سفارش دادند و چی درموردش نوشتندنقل قول:
دوستان تصمیم گرفتم 1060 رو از سایت سفارش بدم؟ رجیستر جان مشکلی پیش نمیاد؟ می خواستم نظرتو در مورد این مدل بدونم ؟
چند بار تکرار ؟؟؟ واقعا چرا سرچ و جستجو نمیکنید ... حدود 90 درصد سوالات تکراری است
موفق باشید
یه فرق دیگه هم داره :31:نقل قول:
dv6870 دارای کش 3 مگ هست ولی کش dv6855 1 مگ هست :46:
اچ پی 2860 فقط همون زرد رنگه هست که روش یه عالمه چیزای قاطی پاطی داره؟؟؟؟؟ یا از اون سیاها که توش یه طرح های خاکستری هست هم داره؟؟؟؟؟؟
من دلم می خواد که 2860 بگیرم اما زنگ زدم ایران اچ پی گفت نداریم و الان همه dv4 , dv5 می خرن!!!!!!!!!!! از dv5-1070 هم خوشم اومد که بازم نداره.........
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک
dv5-1070
Processor, operating system and memoryProcessor type
Intel® Centrino® 2 processor technology
• Intel® Core™2 Duo Processor T9400
• 2.53 Ghz , Level 2 cache 6 MB
• Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection
Operating system installed
Genuine Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
Standard memory
4096 MB
Memory layout
(2 x 2048 MB)
Internal drivesInternal hard disk drive
320 GB
Hard disk controller
SATA Hard Disk Drive
Hard disk drive speed
5400 rpm
Optical drive type
Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
System featuresMemory card device
5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
Modem
High speed 56K modem
Network interface
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless technologies
Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection
Wireless capability
Bluetooth® wireless networking
External I/O ports
3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 eSata connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 RJ11 modem connector, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, remote control infrared port , cable docking connector
Expansion slots
One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)
Display size
14.1” WXGA High-Definition AG Display with infinity BrightView
Display resolution
1280 x 800
Video adapter
NVIDIA GeForce 9200M GS
Video RAM
up to 1535 MB total graphics memory with 256 MB dedicated
Control panel
HP QuickPlay media player software and its dedicated menu controls, music and DVD buttons
Ergonomic features
Integrated finger print reader
Webcam
HP Pavilion WebCam with Integrated Microphone
Remote control
HP Mobile Remote Control
Internal audio
3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
Speakers and microphone
Altec Lansing® speakers
Keyboard
101 key compatible keyboard
Pointing device
Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical and horizontal Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 1 Quick Launch Button
Power supply type
90 W AC Power Adapter
SoftwareSoftware - Productivity & finance
Microsoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Version
Pre-installed software
Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
Optical drive driver software
Windows Media Player ; Windows Photo Gallery ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media center, QuickPlay for Windows ; Digital Persona Fingerprint reader software
Software included
Recovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2008 (60 days live update); Notebook Help & Support
Dimensions / weight / warrantyWeight
2.35kg
Package weight
3.98 kg
Dimensions (W x D x H)
33.4 cm (L) x 24.0 cm (W) x 3.4 cm (min H) / 4.0 cm (max H)
Warranty statement
1 year, HP & IRANHP
سلام دوستان
این مدل لپ تاپ ایران پیدا میشه؟
Alienware m15x
قیمت؟
رجيستر نظرت درباره توشيبا چيهنقل قول:
ميتونه با 730 تومان يه توشيباي خوب بگيره
نقل قول:از وقتي كه اپل كامپيوترهاشو رو با سي پي يو هاي كور ميزنه بيرون ميشه روشون ويندوز نصب كردنقل قول:
اما نمي دونم به راحتي مثل pc ميشه نصب كرد يا دردسر داره
خودم تا حالا مك نديدم:31:
فكر نكنم گيرت بياد ...نقل قول:
اينجا ايرانه:21:
من ميگم صبر كن تا همين dv5-1070 واسشون بيادنقل قول:
چيز خوبيه ... به نظرم از xps 1530 هم قويتره...از 6880 هم خيلي بهتره.... بلو ري رام هم داره قيمتش هم 1.720.000 تومان بود
Core™2 Duo Processor T9400
RAM: 4096 MB
بعضي از مدلهاش تا 8 گيگ هم ساپورت ميكنه
15.4” WXGA High-Definition AG Display with infinity BrightView
NVIDIA GeForce 9600M GT
تازه سبك هم هست 2.65 كيلو
نقل قول:
البته من dv4 1070 می خوام که همینه فقط 14" و 1610000
و blueray هم نداره اما 15" خیلی برام بزرگه!!
شما می دونید که اینم مثله 2700 قشنگه یا نه؟
نقل قول:
dv4 1070 گرافيك جيفورس 9200 داره... در حد جيفورس 8400 جي اس هست اما از حيفورس 8400 جي تي پائينتره (از روي نتيجه 3d mark تو سايت نوتبوك چك)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندازه ها
dv4
33.4 cm x 24.0 cm x 3.4 cm (min H) / 4.0 cm (max H)
dv5
35.7 cm x 25.9 cm x 3.49 cm (min H) / 4.19 cm (max H
1.7 سانت تو طول و 1.9 سانت تو عرض و 0.2 سانت هم تو ارتفاع اختلاف دارن ... به نظرم dv5 خيلي بزرگ هم نيست
حدود 300 گرم هم سنگينتره اما كانفيگش خيلي بالاتره
تو مدل های مشابه قیمت dell بیشتر هست یا hp?
نقل قول:میگردم، اگه باشه همین Alienware m15x رو می گیرم یا 1530 . اپل دردسرش زیاده، تازه کسی هم نیست که داشته باشه و الان راهنمایی کنه. ممنون از همهنقل قول:
سلام دوستان من یه لپ تاپ میخوام بخرم بین 700000 تا 900000 حداکثر میتونم هزینه کنم. کارم هم بیشتر تایپ هست و اینترنت .از دل یا سونی چه مدلی میتونین بهم معرفی کنین با " LCD 14 . خودم یه vostro 1400 دیدم با گارانتی زیگورات با این کانفیگ :
cpu 2.1
cach 3 meg
ram 1 gig
hard 160
vga 224 intel x3100
bright lcd /webcam / Bt
قیمت 899000.به نظرتون چطور هست؟
علاوه بر سوال بالا که سوال من هم هست ! یک سوال دیگه هم که مشترک با یک د.ست دیگه بود داشتم . در مورد خرید از دوبی و پیدا کردن قیمت dv5- 1060 و 1070 در دوبی از یک سایت معتبر.نقل قول:
می دونم شاید سوالات تکراری باشه ولی واقعا پیدا کردن سخته.
برای راحتی کار اگر ممکنه شما لینک جوابتون در صفحات قبلی رو قرار بدید.
و از همه مهمتر اینکه یک بخش سوالات متداول راه بندازید
با تشکر
سلام به همه ی دوستان عزیز، امیدوارم با راهنمایی های خوبتون بتونید به من کمک کنید.
یک لپ تاپ میخوام با قیمت زیر 1.400.000 ترجیحا مارک Sony یا Dell و یا HP با مشخصات و ویژگی های زیر:
- پردازنده ی 2 هسته ای، قدرتمند و نسبتا خوب در این رده ی قیمت.
- رم بالا (2 گیگ یا بیشتر...)
- کارت گرافیکی مناسب و بالا (برای کارهای گرافیکی - مهمترین ویژگی!*)
- هارد مناسب برای ذخیره ی پروژه های گرافیکی (200 گیگ به بالا)
- صفحه کلید و تاچ پد مناسب و راحت
- مانیتور Wide
- پشتیبانی از اینترنت بی سیم و Lan
- دارا بودن DVD Writer
- وزن مناسب (برای اینکه باید با خودم زیاد حملش کنم.)
- زیبایی قابل قبول (زیاد مهم نیست)
ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید، اگر هم با این قیمت نمیشه همچین چیزی تهیه کرد، لطفا مارکی رو که مشخصات فوق رو با حداقل قیمت داره معرفی کنید... چون برام خیلی حیاتیه...
لطفا مدل رو همراه با توضیحات مختصر و قیمت فعلی برام بنویسید.
ممنون از همگی...
سلام
دوستان عزیز در صفحه ی اول تالار یک تاپییک هست در مورد 1530 که زیر و روش رو بچه ها در اوردن و یه تاپیک هم هست در مورد اینکه xps 1530 بهتره یا 6880 لطفا اون تاپیک ها رو بخونین تا دیگه این همه سوال تکراری در مورد این 2 مدل نپرسین .
در مورد 1060 هم توی 8-9 تا پیج عقب تر کامل بحث شده و سوالاتی مثل تفاوت cpu های 2.5 core 2 duo با cpu 1060 کاملا جواب داده شده ولی 2 باره دوستان میگن cpu کدوم .............
ممنون میشم اگه قبل از سوال 7-8 تا پیج عقبترش رو هم دوستان مطالعه کنن .
مرسی....
نقل قول:
سلام
اگه گرافیک 8400 واسه ی شما کافی بود مدلهای زیادی رو می تونستم پیشنهاد بدم .
با 1.400 وسترو 1500 بهترین و قویترینه :
وسترو 1500
hard : 250 gig
lcd : 15.4 wide
weight : 2.7 kg
1.350000 با گارانتی زیگورات
تو این رنج ایسر یا توشیبا A 215 ها هم خوبن ولی همین در کل کمی بهتره .نقل قول:
انتخاب خوبیه.
1070 ارزشش رو داره که کمی صبر کنی البته 2860 هم خیلی خوبه ( همون زرده :31: )نقل قول:
از dv5-1070 هم خوشم اومد که بازم نداره.........
نقل قول:
سلام
ببین 2899 درسته کانفیگ کمی پایین تره ولی از سری SPECIAL هست که گرونتره و ظاهر خیلی جذاب تر و...... سری SPECIAL رو داراست .
بالاترین کانفیگش که 2.300 پات اب میخوره ولی پیشنهاد من SZ 740 N7 بود یا SZ 780 N5نقل قول:
بالاترين كانفينگ اين سوني چيه ؟؟؟
( تو سايت گشتم پيداش نكردم )
SZ 740 N7 :
vga : 8400
lcd : 13.3
weight : 1.8 kg
1.740000
SZ 780 N5
hard : 160 gig
lcd : 13.3 LED
weight : 1.68 kg
1.750000
دوست عزیز باز هم ممنوننقل قول:
من برای Computer care ایمیل زدم و ازشون لیست قیمت گرفتم . تا جایی که چک کردم قیمتش از مغازه دختر خالم توی شیراز گرونتر بود . مثلا HP Pavilion dv6815 توی شیراز قیمت دادن 980 تومن و توی دبی قیمت داد 3995 درهم ( یک میلیون و چهل و شش هزار و ششصد تومن ) نمی دونم قضیه چیه .
حالا اگر شما یا هر کس دیگه جایی بلده که خوش قیمت باشه آدرس سایتشو به من بده ممنون میشم .
اگر آدرس بازارهای بزرگ کامپیوتر دبی که قیمت جنساشون هم ارزون باشه رو بهم بدین که وقتی رفتم خیلی دنبالش نگردم خیلی عالی میشه .
راستی دوستان من بیشتر دلم می خواد سونی بگیرم . اگر جایی می شناسید که سونی داره زحمت بکشید .
سلام، واقعا ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی خوبتون...نقل قول:
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.
راستی اگر به گفته ی خودتون به 8400 قانع بشم چع مارکهایی رو پیشنهاد میکنید؟ :11:
می شه بگید کجا باید پیشنهادات خودمون رو به شما بگیم دوست عزیز .
گاهی اوقات فکر می کنم خیلی ها واقعا ارزش پیشنهاد دادن و وقت گذاشتن رو ندارن ( حیف اکانت )! چون مرغ توی فرهنگ ما از قدیم یک پا داشته .
آه .... ان شاءالله درست می شه ! . راستی توی سوزیانا همه همین قدر خشک هستند !!!
خیر ... این لپ تاپ توی آمریکا به صورت بسیار محدود و گران (البته زیر 2000 دلار) تولید میشه و در همون کشور هم بازاریابی میشه و کمی هم اروپانقل قول:
توی خاورمیانه اثری ازش نیست متاسفانه
لپ تاپ های فوق العاده ای اند اما کادر فروش و خدمات پس از فروش بزرگی نداره
نقل قول:
DELL Vostro 1510
2.5GHZ core 2 dou peryn -6MB- FSB800
2GB
250GB SATA
DVD RW
15.4 WXGA
1024MB Geforce 8600M GT - 256MB dedicate
Vista-H
2.7 KG
مالزی
Web/BT/WIFI
1,340,000 با گارانتی یکساله معتبر ایران
انتخاب بسیار خوب و قوی هست
دل ووسترو 1510 جدید از حانواده ووسترو، کیفیت خوب و صفحه نمایش هم تغییر کرده و ماتی سابق رو نداره ... لپ تاپپ بسیار شیک و قوی هست
فقط ممکنه با گرافیک 8400 توی بازار زیاد باشه ... بگردید و حتما 8600 رو پیدا کنید که تضمین 100 درصدی برای اجرای بهتر گرافیک رو داشته باشید
سونی نخر چون برای تایپ خوب نیست ( سری ارزان قیمت اون که N و NR هستند صفحه کلید فوق العاده ضعیفی دارند و برای کار دانم خوب نیست ... باتری اش ضعیف و کمی هم سنگین و در قدرت اجرا و پروسس ضعیف هستند و بیشتر برای اینترنت ، فیلم و کارهای خانگی و معمولی خوب هستند)نقل قول:
اگر نمیخوای بازی کنی انتخاب خیلی خوبیه ... گارانتی معتبری هم داره
کیبورد ووسترو ها نرمه و اذیت نمیشی ... یک XP نصب کنی براحتی میتونی باهاش کار کنی :10:
نقل قول:
توی لیست قیمت بالاست ... وقتی برای خرید میرید قیمت رو مشخص می کنند توی لیست مشخصات مهمه نه قیمت فاکس شده
همون 1510 یا 1500 وسترو ( البته 8600 ) بیشتر به کار شما میاد ولی میگی 8400 هم پیشنهاد بدیم پس من میگم : اگه طالب یه دستگاه قوی ولی زیبا و سبک باشی 2860 عالی هست ولی باید 100 $ بیشتر هزینه کنین دوست عزیز که این 100 $ بیشتر تنها بخاطر ظاهر بهتر نیست چون این مدل کمی قویتر هم هست .نقل قول:
اچ پی dv 2860
hard : 320 gig
lcd : 14.1 inch
weight : 2.5 kg
1.500000