خواهش دارمنقل قول:
ریفلکسر همون قسمت آینه ای پشتیه که باعث میشه نور پروژکت بشه بیرون
اونو هم در صورت زنگ زدگی آابکاری می کنند
Printable View
خواهش دارمنقل قول:
ریفلکسر همون قسمت آینه ای پشتیه که باعث میشه نور پروژکت بشه بیرون
اونو هم در صورت زنگ زدگی آابکاری می کنند
این صدا در صورت ضربه خوردن به عقب اول از بلبرینگ و تنظیم شلی و سفتی چرخ و بعد از لنت و کاسه ترمز و بعد از کج شدن لاستیک که باعث لاستیک سایی میشهنقل قول:
البته میتونه ربطی به این مسایل نداشته باشه و از دنده برنجی و یا گیرباکس باشه
دو هفته پیش یه 206 مدل 83 تیپ 2 خریدم روز بعد متوجه شدم ماشین بعد از 10 - 15 دقیقه که گرم میشه شروع به ریپ زدن ، قطع و وصل شدن آمپر دور موتور و در نهایت بعد چند ثانیه خاموش می کنه
بعدشم چراغ چک موتور می پره و هر چی استارت می زنی روشن نمی شه . توضیح اینکه موقع قطع و وصل کردن ، یه صدای تق تق از داخل BSI شنیده میشه که نمی دونم دقیقا مربوط به کدوم قسمتشه
طی این دوهفته به 8 تا مکانیک برقکار و نمایندگی ایران خودرو مراجعه کردم متاسفانه هیشکی مشکل رو پیدا نکرد کلی هم هزینه بیخودی رو دستم گذاشتن
دوستان اگه راهنمایی کنید چکار باید بکنم ممنون میشم
سلام.تحقيق كن ببين ECU تعويض نشده و يا از لحاظ سخت افزاري تعميير نشده.من از يكي شنيدم كه اين تغييرات بايد براي BSI نيز تعريف بشه.
بعضی وقتها ترمیز سریع میگیرم یه لحظه لامپ ترمز دستی روشن میشهنقل قول:
وضعیت دینام و باتری رو هم چک کنیدنقل قول:
اون مربوط به روغن ترمزه که سطحشو چک کنید و اگه کم بود اول لنت رو چک کنیدنقل قول:
ECU تعمیر شده . یکی از تعمیرکارا یه آی سی رو ازش باز کرد ، پروگرم کرد و دوباره نصب کرد البته قبلش هم اون آی سی باز شده بود. طرف گفت که ECUت کدش حذف شده یعنی بدون کد هست با این حال باز مشکل حل نشدنقل قول:
یه ECU دیگه خودش داشت اونم روش تست کرد جواب نداد. ماشین بعد از 10 - 15 دقیقه درجا کار کردن خاموش می شد بعدش که به دستگاه دیاگ وصل می کرد کلی خطا میداد و روشن نمی شد
دینام رو یه بار از نظر برق رسانی چک کردیم طرف گفت مشکل نداره ، یه ترک کوچیک رو بدنه دینام هست نمی دونممهمه یا نهنقل قول:
زمانی که ماشین خاموش میشه و دیگه روشن نمی شه توی دستگاه دیاگ خطای "احتراق یکپارچه" یا "تشخیص فاز جرقه" میداد
باتری رو نمی دونم چطور از نظر فنی تستش کنم ظاهرا که شارژ میشه اما ولت و آمپرش چقد باید باشه نمی دونم
یه بار در حین استارت با ولتمتر ولتاژشو گرفتم از 12 اومد رو 7
مشکل داره بنظر شما؟
دوستان سلام
دو تا سوال داشتم شرمنده اگه جاش اینجا نیست
1 بهترین روش پالش زدن ماشین چیه؟ (لطفا مراحل اونو توضیح بدید ناشیم)
2 وقتی لاستکهای عقب و جلوی ماشینو بخوای باهم عوض کنیم موازی باید عوض بشه یا ضربدری؟
باتشکر
در مورد پوليش زدن رنگ، چيزهاي زيادي هست كه بايد در نظر گرفته بشه:نقل قول:
مثلا اينكه رنگ ماشين چقدر مشكل داره و اين مشكل به چه صورتي است؟ خراش ريز، خراشهاي بزرگ و عميق، چرك گرفتن و آفتاب سوختگي زياد، مات شدن رنگ، زرد شدن...همه اينها نياز به روشهاي خاص خودش داره و نميشه همه را با يك روش درست كرد.
گاهي فقط به يك واكس رنگ نياز هست و با يك واكس زدن ساده رنگ جلا و براقيت خودش را بدست مياره. گاهي ممكنه نياز به پوليش زبر باشه و در بعضي موارد حتي پوليش هم بدرد نخوره و از ورق سنباده 2000 يا 4000 استفاده بشه.
موارد كلي كه در پوليش زدن بايد مراعات بكنيد:
اگر با دستگاه انجام ميديد، بهتر نتيجه خواهيد گرفت و با دست زمان و انرژي بيشتري نيازه، و بايد تمام سطوح يكسان و با يك فشار ثابت پوليش بخوره.
لبه هاي تيز و برجسته، مثل لبه گلگير، صندوق عقب و كاپوت و خطوط روي بدنه كه برجسته باشن، كمتر بايد پوليش زده بشه و با فشار كمتري روي اونها كار بشه، چون به راحتي رنگ اون بخشها سابيده شده و حتي ممكنه كمرنگ، محو و يا كاملا پاك بشه.
قبل از انجام پوليش بايد بدنه كاملا شسته و تميز شده و تمام گرد و غبار و روغن و گل و قير و ...از اون تميز بشه، مدتي ماشين در سايه باشه تا دماي سطح بدنه كمتر شده و از انجام كار در نور مستقيم آفتاب خودداري كنيد.
اگر تابحال انجام نداديد، توصيه ميكنم حتما به رنگ آميز خودرو كه مهارت انجام اين كار را داشته باشه مراجعه كنين چون ممكنه آسيب زيادي به رنگ ماشين بزنيد و هزينه سنگيني براي ترميم آسيبها روي دست شما بيافته.
براي لاستيكهاي ماشين، در خودروهايي كه لاستيك راديال دارند( تمام خودروهاي توليدي داخل و خارج تا جايي كه من ديدم همه لاستيكهاي راديال دارند) تعويض تايرها را بصورت مستقيم و موازي توصيه كردند، يعني تاير جلو راست با تاير عقب راست جابجا بشه، و همينطور تاير جلو چپ با عقب چپ.( روش ضربدري مربوط به تايرهاي معمولي است)
مسافتي كه بايد اين كار انجام بشه را بعضي 5000 و بعضي 7000 كيلومتر گفتن كه ميشه در مسافتهاي بيشتر هم انجام داد.
سلام.شما لطف كن واز مالك قبلي خودرو با هر ترفندي كه ميتوني سوال كن ببين از كي و چرا اين مشكل بوجود امده.من شنيدم BSI يك قطعه هزينه بر ميباشد و بايد بعد از تعميرات ECUدوباره (به اصطلاح)پيكربندي بشه كسي رو بايد پيدا كني كه مخه اينكارا باشه و هم BSIو همECU رو با هم هماهنگ كنه.در ضمن مسير سيمها رو نيز چك كن.(من ديدم كه چجوري تو بعضي تعميرگاهها با ابتكارات عجيب قريب سيمها رو براي تست از محل سنسورها قطع ميكنند و ...
در حین استارت مهم نیست ولی چراغ جلورو روشن بذارید و استارت بزنید معلوم می شه ممکنه مشکل شما از کویل دلکو هم باشه چون این خطا رو میده اگه میتونید تعویض کنید موقتی تا ببینید حل میشه و اگه بود بعد با نو بخریددنقل قول:
همونطوری که فرمودند لاستیک های رادیال معمولا چپ و راست دارند و نمی شه جای اونها رو عوض کردنقل قول:
لاستیک جلو معمولا زودتر خورده میشه و میشه اونو با عقب عوض کرد تا فرسایش هر 4 لاستیک یکسان باشه و با هم تعویض شند اما این نکته رو در نظر بگیرید که حتما لاستیکی که به جلو میندازید بالانس شه چون معمولا در خودرو های ایرانی لاستیک عقب بالانس کاملی ندارند و احتمال گیجی یا زدن فرمانن وجود داره
و نکته بعدی این که با اینکه این کار انجام میشه فرسوده و صاف بودن لاستیک عقب در جاده های مخصوصا لیز در پیچ ها بسیار خطرناک تر از لاستیک جلو و احتمال منحرف شدن زیاد میشه پس نذارید لاستیک ماشینتون بیش از حد صاف شه
معمولا در هر شهری یکی دو تعمیرکار تخصصی فول برقی ماشین وجود داره که به قول خودشون و مردم بنز و بی ام دبلیو تعمیر کنند پس اگه مشکلتون حل نشد دنبال اونا بگردید و هر تنظیم موتوری اجازه ندید به ماشین دست بزنهنقل قول:
با سلام به همه دوستان
راستش من سال گذشته يك سورن 87 خريدم البته يك سري مشكلات فني داشت و تا بحال دو سواركار محترم رسيدگي نكرده بودند كه براي بنده تا 2 دو تومان خرج گذاشت
حالا بماند - موضوع اينه كه هر چند ماه يكبار جلوي ماشين به شدت به صدا ميافته و هر دفعه سيبك و بوش طبق و غيره بايد عوض كنم اينم بگم ماشين كلا اسپرت شده بود كه من خودم فنر و كمك فنرشو نو خريدم و انداختم و تقريبا مشكل اسپرتيش برطرف شد و خيلي اذيت ميكرد
الان يك مشكل ديگه پيدا كرده توي تعويض دنده ها موقع تعويض گاز ميگيره و انگار كه گير ميكنه و بعد جا ميره دور موتور رو با تنظيم دنده عوض كردم بازم نشد كلاچ تازه عوض شده و كلا ماشين بيشتر جلوبنديش و قسمت گيربكسش تعمير شده
حالا ديگه نميدونم مشكل از چيه و داره اذيتم ميكنه و اگر بخواد دوباره خرج سنگين رو دستم بزاره كلا ميفروشمش
ولي سواريش عاليه و ميگم بعد از تعويض قطعات فرسودش كلا مشكلي باهاش نداشتم و خوب هم شتاب ميگيره و راه ميره
ولي اين مشكل صداي بد جلوبنديش و گيربكسش خيلي اذيتم ميكنه تا حالا صد تا تعميرگاه توي كرج رفتم همشون يك چيز الكي چرت ميگن
خيلي جالب بود بعد از اينكه جلوبنديش رو كلا عوض كردم و همچنين پلوس و و غيره خود يارو جلوبندي سازه نتونست غربيلك فرمان منو صاف كنه بيشتر از 20 تا جا رفتم هر دفعه 10 تومن گرفتن و بعد كه ميومدم بيرون از تعميرگاه فرمون كاملا كج بودش برام مصيبتي شده بود تا بالاخره توي خيابون شهرداري كرج اوقافيها يك زير پله اي يارو كارش ماشين خارجي بود گفت سه سوت برات رديفش ميكنم و خدايي كفم بريد هر جا رفتم نميتونستن درستش كنن
سر وضعيت چراغهاش يكي راست ميزد يكي چپ اونهم روي هوا چند جا رفتم مثلا باطريساز نيم ساعت وقت منو ميگرفت اصلا نميدونست چجوري درمياد لامپ يا با چي تنظيم ميشه بالاخره يك جا پيدا كردم يارو خيلي وارد بود هم آفتامات بست و هم لامپمو عوض كرد و هم تنظيم كه الان خيلي عالي شده
ولي بعد از اينكه دوباره جلوبنديمو باز كردم باز هم بهم بخورده اون باطريسازه هم راهش وحشتناك دوره حالشو ندارم برم ميخوام خودم رديفش كنم
خلاصه دوستان كلي دردسر داره اين ماشين كوفتي
صفر از كارخونه ميگيره هزار و يك مشكل داره دست دوم ميخري هزار و دو مشكل داره
يكي راهنمايي كنه ممنون - سرتون رو هم درد آوردم ببخشيد
سلام.وقتي ماشين رو اسپرت ميكنند معمولا تا جايي كه راه داره ارتفاع ماشين رو پايين ميارند(از كورس فنر لول كم ميكنند)در اين حالت اگه ماشين تو دست انداز خفن بيفته كورس فنر كم مياره و فشار شديدي به شاسي مياره.تو پرايد يكي از بچه ها كه ماشينش اسپرت بود ضربه انقدر شديد بود كه توپي(قرقره)سر كمك گلگير رو پاره كرد و بيرون زد.شما اگه ارتفاع ماشين كم بوده يه سري به يك صافكار وارد بزن.از زير شاسي ماشين رو بررسي كنه و سر چرخها رو ساعت بزنه ببينه از حالت استاندارد خارج نشده باشه.سر شاسي ها رو اندازه بزنه امكان داره ضربه اي وارد شده كه باعث فشار زياد به جلوبندي ميشه و باعث استهلاك سريع جلوبندي ميشه.وقتي شما پدال كلاچ رو فشار ميدي.فشار از روي موتور برداشته ميشه اما دريچه گاز نميتونه به اين موضوع به سرعت عكس العمل نشون بده زياد حساس نشو.احتمالا خودرو شما كروز كنترل داره؟
سلام ازش پرسیدم گفت از وقتی تصادف کردم. گفت ماشین از عقب و جلو خورده بعدش اینطوری شدهنقل قول:
من احساس می کنم هر چی هست به سیمکشی مربوط می شه . امروز همه فیوزهای BSI رو باز کردم یکیش یه سره شده بود (یکی از 3 تا فیوز کوچیک قسمت پایین BSI) تعویضش کردم بغلیش هم وقتی خاستم بذارم سرجاش داخل شیارش جرقه می داد اونم عوض کردم اما بعد نیم ساعت که دوباره خاموش شد متوجه شدم چراغا از کار افتاده ، برف پاککن هم یه سره شده برا خودش . دوباره فیوزا رو چک کردم دیدم همونی که جرقه می داد سوخته . دوباره تعویضش کردم
ضبط رو باز کردم دیدم هفت هشت تا رشته سیم آزاد اون پشت هست . ضبط هم یه سره است یعنی با سوییچ خاموش نمی شه
در آخر اینکه یه جایی تو فروم خوندم وقتی شبکه برق داخلی قطع باشه ماشین روشن نمی شه و نشانه ش عدم حرکت آمپر دمای موتوره
ماشین منم همینطوریه با این تفاوت که هر بار که سوییچ رو باز و بسته می کنی یه جوره . یه بار میاد یه بار نمیاد
حالا چطور می تونم بفهمم کجای این شبکه قطعی داره ؟ من واقعا از مکانیکای اینجا ناامید شدم می خام خودم عیبشو پیدا کنم:n03:
ممنون که حوصله به خرج می دین
مرسي دوست عزيزنقل قول:
تا اونجا كه ميدونم صاحب قبليش خفن از ماشين كار كشيده من هم موقع خريد خودم وارد نبودم يك دوستي گفت اين ماشين هيچ مشكلي نداره بعدش كه رفتيم مكانيكي بعد از سند نزديك 2 تومن خرج رو دستم گذاشت و اون طرف هم كه دوستم بود زير بار نرفت و الكي بهونه آورد
خلاصه ماشين به احتمال زياد مشكل جلوبندي بد پيدا كرده و با اينكه حتي آروم از روي دست انداز ردش ميكنم باز هم يك دفعه تلق تلق صدا ميده
كروز كنزتل هم روش نيست چون اتفاقا ميخواستم هزينه كنم براش ديدم ارزششو نداره
خود خاك بر سر ايران خودرو كه من حتي يك از دوستهاي قديميم مدير فروشش هم هست چند بار بهش زنگ زدم كمكم كنه ميگه برو نمايندگي سرافراز - در حاليكه اين نمايندگي حتي مكانيك كار با تجربه تحت نظارت ايران خودرو هم نداره و الكي سر ميدونن
چند تا جلوبندي ساز هم كه توي كرج خيلي واردن عرض كردم بخاطر غربيلك فرمون رفتم پيششون ولي وقتي نتونن يك غربيلك رو صاف كنن ديگه واي بحال جلوبندي
در هر صورت ممنون الان يكي مشكل گيربكس رو داره و ميدونم مشكل داره چون وقتي توي اتوبان ميام دنده 5 ديگه به خلاص نمياد مگر اينكه بيام توي 3 بعد خلاصش كنم
چراغهاش كمي مشكل پيدا كرده يكي از نورهاش بالا ميزنه و همين مشكل جلوبنديش
و بدبختي وقت هم ندارم چرخ بزنم توي كرج ببينم كي وارده برم پيشش
خيلي لطف كردين دوست عزيز
دوست عزيز سلامنقل قول:
من سال 81 يك 206 تيپ 2 گرفتم كه براي خودم نبودش ولي به هر سوارش ميشديم باجناق بنده چند بار موتورشويي (البته بصورت خركي علاقه شديدي به اينكار داره و هر هفته ماشين خودشو ميشوره و هر هفته 500 تومان هزينه ماشينش ميكنه)
سرتو درد نيارم وقتي موتورشويي كرد اين ماشين از روال عاديش خارج شد چند بار توي اتوبان با سرعت بالا خدا رحم كرد شانس آورديم به چيزي نزديم ماشين اتوماتيك و كاملا خاموش ميكرد
بعدش برف پاك كن شروع به زدن ميكرد چراغها روشن خاموش ميشدن و ترمز قفل ميكرد خودش گاز ميخورد ببين هزار و يك درد براش پيش اومد
بيش از 10 تا نمياندگي و متخصص برديم و دياگ زدن هيچ مشكلي نداشت كه نداشت ولي بعد از چن ددقيقه كار كردن اين مشكل دار ميشد
خلاصه چون ما از دوستان جهاد دانشگاهي بوديم و جهاد رابطه شديدا نزديكي با پروژه هاي ايران خودرو داره از دوستان آشنا توي ايران خودرو سوال كرديم و يك تعمير كار معرفي كردن توي خيابان گرگان نمايندگي ايران خودرو مهندس عباسي كه چند سال توي پژو فرانسه دوره ديده بودش و لايسنس داشت خلاصه يك روز بهش زنگ زديم گفت اول وقت ساعت 8 اينجا باش با بدبختي زودتر رفتيم كه توي راه خاموش كرد دوباره دير نكنيم سر موقع رسيديم ايشون عرض كردن برين 1 ساعت ديگه من بهتون زنگ ميزنم
به 1 ساعت نرسيد زنگ زد گفت درست شد بيايين ببرينش
باورت نميشه آب روي آتيش بود و مشكل رو پرسيديم دقيقا به دليل موتورشويي ماشين قسمت ECU و قسمت BSI رابطه نزديكي با هم دارن و تقريبا ست آپ ماشين هستند اين دو مشكل داشتند كه ايشون درستش كرد و همون سال مبلغ 30 هزار تومن از ما گرفت
حالا ببر اين نمايندگي اگر اين مهندس اونجا بود كه كارش درسته نبود بايد پرسو و جو كني از يك كار درستش
موفق باشي
یه سوال من می خواهم برای ef7فیلتر هوای اسپورت بخرم چه مدل را پیشنهاد می کنید وآیا صدای موتور مصرف وشتاب فرقی می کند وقیمت حدودیش چنده؟
سلام.اگه بتوني ماشين رو ببري يكي از صافكاريهايي كه روي شاسي ماشين هم كار ميكنند و سرشاسي ها و محل اتصال طبق به شاسي رو با دقت كامل بررسي كنه(بطور مثال پرايد يكي از دوستان در محل سرشاسي يك شكاف داشت كه وقتي جك زير چرخ ميزدي ديده ميشد) ممكنه مشكل رو پيدا كنه.در مورد گريبكس احتملا از ماهكهاي بين دنده ها باشه.به احتمال خيلي ضعيف قبلا باز شده و نتونستند خوب جمع كنند.در ضمن چون پوسته گريبكس از الومينيوم هست با چند بار باز و بست اوراق ميشه.پس اول يك تعييركار خوب و مطمئن پيدا كن بعد اقدام كن.تعمييرات گريبكس بسيار هزينه بر ميباشد. قطعاتش كم ياب و تعميير كارهاي بدرد بخورش كم يابتر.من درست نفهميدم كه خود غربيلك كج شده يا محور اتصال غربيلك زاويه دار هستش؟نقل قول:
سلام. پيشنهاد ميكنم خودت رو تو دردسر نيندازي.براي اينكار احتياج به ابزار مناسب مانند مولتي متر ديجيتال و...داري در ضمن بايد نقشه سيم كشي مدل ماشينت رو داشته باشي.در ثاني شما مثلا يك مسير رو اهم چك ميكني و مطمئن ميشي قطع نيست ولي چه تضميني داره نفر قبل از همون مسير يك برق اضافه نگرفته باشه.در ضمن در بعضي از موارد بايد داشبورت رو هم باز كني و...بهتره خودرو رو ببري به ادرسي كه دوست عزيز گفته بود(اقاي عباسي)بعضي از تعمييركارها واقعا كولاك ميكنن.نقل قول:
سلام دوستان
میخوام بدونم آیا مشکلات زیر که برای ماشین بوجود آمده بهم ارتباط داره یا نه ؟و علتش چی میتونه باشه؟
1-از 2 ماه پیش صدای زوزه در قسمت جلو ماشین شنیده میشه که وقتی کلاچ رو میگرم قطع میشه.
2-از 2 ماه پیش تو سربالایی خیلی تند وقتی از 1 به 2 می رم و دور موتور بالای 3000 میره جلوی ماشین شروع به لرزش میکنه تا وقتی که رو 4000 دنده عوض میکنم این لرزش ادامه داره ،موقع تعویض دنده لرزش نداره(از 2 به 3 هم همین مشکلو دارم)
3-از چند روز پیش وقتی تو دنده 3 میرم جلو ماشین فقط سمت راننده و خود دسته دنده شروع به لرزش میکنه اما وقتی کلاچو میگرم لرزش قطع میشه.
بنظر ميرسه بلبرينگ كلاچ و البته خود ديسك و صفحه كلاچ ايرادات زيادي پيدا كردن و تاب برداشته.نقل قول:
به مكانك مراجعه كنيد و در فكر تعويض كامل كيت كلاچ( ديسك، صفحه، بلبرينگ كلاچ) باشيد، همينطور فلايويل و متعلقات ديگه اونهم چك بشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مشکلی که هست اینه که من ایلام هستم تا تهران هم با این وضعیت نمی تونم بیام فقط کاش می شد شماره این مهندس عباسی رو بهم بدین شاید تلفنی تونست مشکل ما رو حل کنه یا حداقل کد نمایندگیشو بدونم از تو سایت ایران خودرو شمارشو در میارم
گشتم تو لیست نمایندگی با این اسم و آدرس تو تهران ندیدم
با سلام به دوست عزيز ايلامينقل قول:
من هيچ شماره اي از ايشون ندارم البته با عرض پوزش از دوست عزيزم داوود
ايشون سرمهندس نمايندگي گرگان ايران خودرو هستند احتمالا توي سايت ايران خودرو شماره نمايندگي گرگان يا رسالت هستش
موفق باشين
چند روز پیش ماشینو به مکانیک نشون دادم تست صفحه کلاچو انجام داد، ماشین خاموش شد بعد گفت صفحه کلاچت مشکل نداره چون اگر مشکل داشته باشه موقع شروع حرکت هم باید شروع به لرزش کنه.درباره صدای زوزه هم ازش پرسیدم گفت مربوط به گیربکسه.نقل قول:
این پراید ما موقع گاز دادن در حال حرکت مخوصا توی سربالایی و سرپایینی یه صدای قلیون مانند میده
مکانیکم دیده نفهمیده میگه هیچیش نیست
از موتوره به نظرم کارم نکرده مدل 89 20 تا رفته:n02:
سلام !نقل قول:
اگه صدای قلیون منظورت اینه که یه جورایی تو سربالایی احساس میکنی داره کم میاره و فشار زیاد رو موتوره و صدای قلقل میده،وایر شمعا و خود شمع رو چک کن.
هرچند با این کارکرد کم نباید اینطوری شه !
سلام.در تكميل فرمايشات جناب كامارو:اگه با گرفتن كلاچ صدا قطع ميشه مشكل از دنده زير گريبكس كه اگه خودرو شما پرايد تقريبا طبيعيه.اگه در تمام دنده ها صداي زوزه مياد ممكنه از گراند پينيون باشه.به نظر مياد مشكل شما مخلوطي از بالانس چرخهاي جلو.لق بودن گلدوني هاي ته پلوس و دنده زير باشه.و به احتمال ضعيفتر از پينيون و دنده ديشلي.(البته اگه خودرو پرايد باشه)نقل قول:
البته با چند مكانيك مجرب مشورت كنيد بعد گريبكس رو باز كنيد.در مورد چك كردن پلوس زياد وقت وهزينه نميبره.از زير ماشين راحت ميشه لقي گلدوني ها رو بررسي كرد.
شما سعی کنید به داد دیسک و صفحه و بلبرینگ برسید همه اینها علامت های این موضوعهنقل قول:
حیفه که این همه خرجش کردیدنقل قول:
من به شخصه هرگز ماشینی که دستکاری شده نمی خرم حتی اگهه خیلی مناسب باشه خصوصا اینکه شما می گید خیلی از ماشین کار کشیده
ای کاش می تونستید عوضش کنید
در هر حال از توضیحات دوستان استفاده فرمایید
ماشین های مالتی پلکس همینطورند همه چیز باهم قاطی میشه شما اگه اونجا که دوستمون ادرس دادند ببرید و سیم کشی رو کامل با دستگاه مخصوص چک می کنند و لی اینجوری نمی تونید خودتون با اهم متر و لامپ پیدا کنیدنقل قول:
از طرفی ول سیم ارتباطی فشنگی ها رو چک کنید ممکنه اتصالی و یا سوختگی داشته باشه که در صورت اتصال فکر میکنه که ماشین جوششششش اورده و خاموش می کنه
والا این ef7 خیلی عجیب غریبه هیچکس نمیدونه که یکبار مصرفه یا اصلا ایا قطعه گیر میاد براش یا نه شمابا چند تا تعمیرکار مجرب صحبت کنید و مشورت نماییدنقل قول:
مشکل فقط از سفتی دیسک و صفحه نیست برخی مواقع وقتی دیسک و صفحه کیت کامل یا جنس خوب نباشه و یا تاب داشته باشه این اتفاق میوفتهدر ضمن ممکنه از بلبرینگ دیفرانسیل و یا حتی چیزایی دیگه هم باشهنقل قول:
اولین کار چون کم کار کرده احتمالا فیلر گیری کارو ردیف می کنه اما برخی پرایدا یه مشکل توی میل سوپاپ دارن که کلا صدا می دننقل قول:
ولی با توجه به قدرت ماشینتون اون کار فیلر گیری حیاتیه
احسنت. دقیقا همین که شما می فرمایید درسته. امروز بالاخره تونستیم یه قدم به کشف مشکل نزدیک بشیم. پیش مکانیک برقکار بودم نشستم تو ماشین و به دقت آمپر ها رو زیر نظر گرفتم . ماشین سرد بود نرمال روشن شد و آمپر دمای موتور شروع کرد به بالا رفتن تا رسید به 98 درجه ، بعدش فن روشن شد . همزمان با روشن شدن فن ، آمپر دمای موتور یهو تا آخر رفت و چسبید به ته . بعدش بلافاصله فن خاموش شد و ماشین هم خاموش شد. برقکار به 2 تا از سوکتهای داخل BM34 که چسبکاری و دستکاری شده بودند شک داشت سوکتهارو باز کرد و سیمهاشونو دونه دونه درآورد و محکم کرد و بست ولی اتفاق خاصی نیافتاد. حالا با این تفاسیر به نظر شما مشکل به کدوم قسمت مربوط می شه؟نقل قول:
خیلی نزدیک شدینشما می تونید دوکار انجام بدین اول اینکه فیش فشنگی رو باز کنید و اونو به یه فشنگی دیگه بیرون ببندید و چک کنید ببینید باز هم این اتفاق میوفته یا نه اگه افتاد یه سیم کش وارد سیم اونو تا سیستم ای سی یو چک کنید احتمالا یه جایی به بدنه یا اتصالی داره و یا فشنگی خرابه اگه ماشین سرد رو یک دقیقه روشن می ذارید اینجوری میشهنقل قول:
در غیر اینصورت ممکنه ترموستسا هم خراب شده باشه
دلیل گاز خوردن وقت دنده عوض کردن کثیف بودن دریچه گاز هستنقل قول:
با یه شستشو مشکلت حل میشه (امیدوارم)