سلام وحید عزیز...نقل قول:
تو falcon چطوری میتونم بفهمم در نبرد هوا به هوا روی دشمن قفل کردم یا روی خودی...؟؟
یه آموزش هم برای شلیک موشک AGM-88 ضد رادار بذار...
مرسی
Printable View
سلام وحید عزیز...نقل قول:
تو falcon چطوری میتونم بفهمم در نبرد هوا به هوا روی دشمن قفل کردم یا روی خودی...؟؟
یه آموزش هم برای شلیک موشک AGM-88 ضد رادار بذار...
مرسی
سلام به همگی . تو پست های قبلی دیدم که بعضی ها با تاکسی کردن مشکل دارن . اگه هنوز هم هست بگید تا اموزش تاکسی کردن به وسیله atc رو بگم . مثل یه خلبانه واقعی . بدون کمک به اون خطه قرمز .
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ببخشید . خطه زرد .
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راستی . اطلاعات من در مورده شبیه ساز بد نیست . با چند تا خلبان هم رفیق هستم .اگه مشکلی داشتین به این شماره یه sms بدین تا اگه سر کار نبودم راهنماییتون کنم . 09354025518
خسته نباشید . من هرچی گشتم نتونستم بفهمم که چجوری میشه online بازی کرد . لطفا هی توضیح ساده بنویسید . اگر هم حالشو ندارید یه شماره تلفن بدید زنگ بزنم . راستی با dial up میشه تو قسمت game spy پرواز کرد ؟
لطفا جواب بدید.:20::20::20::20:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با FS که بازی نمیشه کرد! " ولی برای پرواز آنلاین من یک آموزش GameSpy قبلا نوشتم بگردید پیدا میشه.:46:
بله با سرعت پایین هم میشه آنلاین پرواز کرد.
میشه حدودا بگید چه صفحه ای است . اخه 340 صفحه روکه نمیشه گشت .:41:
این یه سایت تووپه برای دانلود addon . البته فکر کنم همه بدونن . flightsim.com . هواپیماهای ایرانی هم خیلی توش پیدا میشه .:46:
این هم یه سایت برای اون هایی که می خوان atc شون پیشرفت کنه .liveatc.net
سلام دوست عزیز....نقل قول:
اگر مقدوره براتون آموزش هاتون رو برامون بزارین...
سپاسگزارم:20:
ok . اموزش رو میدم .
اول اینکه باید بدونید , در صنعت هواپیمایی حروف متفاوتی وجود دارد بدین صورت که برای هر حرف یک کلمه انتخاب شده است .
a=alpha b=bravo c=charlie d=delta e=echo f=foxtrot g=golf h=hotel i=india j=juluett
k=kilo l=lima m=mike n=november o=oscar p=papa q=quebec r=romeo s=sierra
t=tango u=uniform v=victor w=whiskey x=x-ray y=yankee z=zulu
شما خلبانان اینده باید همه این ها را حفظ باشید . اون قدر هم سخت نیست .
خوب حالا , وقتی شما از tower اجازه taxi کردن می گیرید , اون باند مورد نظر را با مسیر مشخص برای حرکت اعلام می کند .مثلا :
mc798 taxi and hold short runway 7L via taxiway c c5 g j s f6
در قسمت بالا کد هواپیما (( مایک چارلی سون نانر ایت mc798 ))
از هوا پیما خواسته شده که از باند 7 چپ take off کند .
مسیر تاکسی کردن هم گفته شده . (( چارلی .چارلی5 . گلف . جولیت . سیرا . فوکستروت6 . ))
اگه شما در fsx یکم گرافیک را بالا ببرید , تابلو های راهنمایی (زرد رنگ ) در مسیر مشاهده میکنید .
البته برای شروع باید از فرودگاه های کوچک اغاز کنید . بار اول نمیشه تو kennedy تاکسی کرد .:41::31:
خوب حالا وقتی به شما این اطلاعات داده شد , معمولا شما در پارکینگ میباشید . از ان نزدیک ترین راه خط کشی شده از gate
خارج شوید . بعد از اینکه push back کردید و به اولین تابلو رسیدید باید دقیق حروف روی ان را ببینبد . در قسمت چپ که سیاه رنگ
میباشد , نام taxiway را که در ان قرار دارید نوشته و در قسمت راست که با فلش مشخس شده taxiway را که ان را قطع میکند
نوشته شده . در مثال با ابتدا در taxiway چارلی حرکت میکند تا زمانی که به یک تقاطع برسد و با فلش چارلی 5 رو مشخس کرده
باشه . و برای بقیه هم به همین صورت .
چند تا نکته هم است که وقتی به انها رسیدید مطرح کنید . الان زوده . و یه چیزه دیگه . در بعضی از فرودگاه ها مثل مشهد یا تهران
بجای حروف از اعداد استفاده شده که هیچ تفاوتی ندارد .
اگه باز هم مشکلی بود بگید تا با هم حلش کنیم .
یه کتابه هم هستش که دانش جو های خلبانی ان را باید بخوانند به نام : aviation english
من خودم اون رو خریدم و خیلی هم کمکم کرده .
دوستانی که در مشهد هستند میتوانند از خیابان سعدی این کتاب رو بخرن .
میشه بگید این عکس هایی رو که تو فروم میزارید کجا upload میکنید . یه عکس دارم از 747 ایران ایر در مشهد که وقتی رفتم تا با
اموزشی پرواز کنم , گرفتم . بد نیست ویکی هم از پارکینگ مشهد از بزج مراقبت .
فقط یه سایت برای upload بگید .:40:
چند تا فیلم هم هست که چون dial up هستم نمی تونم up کنم . یکی از انها موقع لندینگ هست در کنار کاپتان پور حسین .
امیرجان ممنون از محبتت...:11:
می خوام بدونم شما NDB رو هم می تونی آموزشش رو بزاری؟؟؟
یکم اطلاعات دارم اما تا اخر امشب اگه شد اموزش اون رو هم می گذارم .:20:
سلام من درود بر شما.ميگم اين همه از flight simulatur استفاده كردين و استادش شدين بين شما كسي هست كه نقشه هواپيماي راديو كنترل رو داشته باشه خسته شدم بس كه تو اين سايت ها هيچي پيدا نكردم.اگه دارين كه لطفش دست خودتونو ميبوسه.دسته همگي درد نكنه . من از يك جهت هم معذرت ميخوام چون ميدونم حرف من هيچ ربطي به اين تاپيك نداره ولي ديگه از نداريه.:31:
نقل قول:نقل قول:
اموزش NDB
ان دی بی یا non-directional beacons همانند VOR برای جهت یابی استفاده میشود که به صورت low-frequency می باشد .
NDB و VOR زیر مجموعه ADF یعنی auto direction finder می باشند . اما VOR نسبت به NDB پیشرفته تر است . شما در نقشه
میتوانید NDB هارو پیدا کنید که قرمز رنگ هستند . و برای تنظیم ان در قسمت رادیو و ADF انها را وارد کنید . بلافاصله در قسمت
navigation هواپیما میتوانید جهت ان را پیدا کنید که با یک فلش مشخص شده است . امروزه از ان کمتر استفاده میشود
و معمولا هم در پرواز هایVFR مورد استفاده قرار می گیرد .((visual flight rules)) که خلبان میخواهد برای پیدا کردن جهت
درست از ان استفاده کند . و در بعضی approach ها مورد استفاده قرار می گیرند , بدین صورت که با زاویه x از NDB بگذر و با
زاویه y از ان خارج شو .
دوستانی در این مورد اطلاعات دارند , اگر جایی مشکلی مشاهده کردن , لطفا اصلاح کنید .
فلش زرد رنگ در عکس NDB میباشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز , میشه فردا پنج شنبه ساعت 9 یک پرواز مجازی داشته باشیم . من اولین بارم خواهد بود . از oiii به iomm .
توسط gamespy
ميگم ميشه همين امشب باشه و اگر امكان داره بگين چطور ميشه انلاين پرواز كرد چون منم خيلي دوست دارم يك بار با شما ها پرواز كنم. من از نسخه 2004 استفاده ميكنم.يك دلوكس هم دارم كدوم يكي بهتره.نقل قول:
امیر جان ممنون بابت عکسها و آموزش اولیه NDB. بهت پیشنهاد می کنم، game spy رو رها کنی و به IVAO و دویژن ایران ملحق بشی. پروازهای آنلاین بوسیله IVAO در آب و هوای طبیعی و حال حاضر شهر و کشورتون خواهد بود و کنترلر های آنلاین هم حضور دارند. سایر قوانین هوایی هم در این نوع پروازها رعایت میشه.نقل قول:
برای اطلاع، میتونی از گزینه "جستجو در این تاپیک" که بالای همین صفحه است، استفاده کنی و آموزش پرواز آنلاین یا IVAO رو سرچ کنی :11:
یک فایده دیگه اش اینه که، روزهای پنجشنبه و جمعه معمولا آسمان ایران پر از پرنده است و نیازی به قرار نیست :10:
امروز به یک متن باحال بر خوردم , گفتم بد نیست شما هم بخونید .
نماز پرواز روح
در احادیث از نماز به عنوان ((معراج مومن)) یاد شده است .
لیکن این عروج و پرواز ، نه در فضای باز آسمان ؛ بلکه درفضای معنویت بندگی و رسیدن به (( قرب پروردگار )) است نه اوج گرفتن تا چند هزار پا در ارتفاع .
در یک مقایسه می توان طیران معنوی و عروج عرفانی یک نماز گزار را با یک خلبان و پرواز او با هواپیما در آسمان ، مقایسه کرد با تفاوت هایی که در هر دو پرواز وجود دارد :
1- بیشترین نیرو و فشار ، هنگام کنده شدن هواپیما از زمین است . در عبادت و نماز هم ؛ بیشترین سختی و فشار غلبه بر هوای نفس و شروع به عبادت است .
2- اهمیت هر پرواز ، به فرود سالم و بدون خطر هواپیماست شروع
عبادت هم ، وقتی ارزش دارد که پایان آن سالم و بدون آفت عجب و
غرور و بدون ضایعه ((حبط احوال)) باشد.
3- هواپیما برای سوخت خود ؛ نیاز به بنزین خالص ویژه دارد .
معراج روحی نماز گزار هم ، محتاج توبه ی خالص و نفی همه ی
عبودیت هاست که با بردن دست تا کنار گوش و نفی و(لا لبیک )
گفتن به غیر خدا ، خلوص نیت به دست می آید .
4- برای پرواز خلبان باید از سلامت کامل برخوردار باشد . در نماز
و بار یافتن به محضر خداوند نیز (( قلب سلیم )) لازم است .
5- پرواز هواپیما با دوبال است و با یک بال ؛ طیرانی صورت نمی
گیرد . در نماز هم ، همراه با ارتباط با خدا ؛ ارتباط سالم با مردم لازم است .
6- هواپیما برای پرواز ؛ مقداری روی زمین حرکت می کند و دور
بر می دارد ؛ تا امکان برخاستن از زمینرا داشته باشد . مقدمات نماز
و اذان و اقامه و ذکر های مستحب نیز ؛ مقدمه ی آن پرواز ملکوتی
است . دعاهای پس از نماز و ذکر تعقیبات هم ، حرکت روی زمین ،
پس از نشستن در ((باند)) است .
نوشته شده توسط سعید دلربا
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
من پایم امشب , فقط ساعت 10 چون می خوام تخت گازببینم . خودم هم اولین بارمه و نمیدونم چیکار باید بکنم . تا اخر شب اگر کسی پایه بود , پرواز می کنیم .
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
من با dial up وصل میشم , فکر نکنم بتونم از ivao پرواز کنم . میشه ?
ببينم ميشه براي كسي كعه دفعه اولش مثل من فقط نظاره گر باشه يا به عنوان كمك خلبان كنار يكي باشه.
باید یک بار تجربه اش کرد . من هم بار اولم هست . نگران نباش .
یه سوال فنی . وقتی شما پرواز انلاین میرید atc کیه ؟
iq-boy عزیز فرمودند که آنلاین هستند....نقل قول:
من هم تا حالا آنلاین پرواز نکردم :41:
کسی انلاین نیست ؟
در قسمت gamespy به اسمه airliners منتظرم
hawxfly
خوب , ما هرچی منتظر موندیم کسی نیومد , فردا پنج شنبه 10شب همینجا همین ساعت همین موقع
شب بخیر
سلام من چند روز هیچی ننوشتم به خاطر این بود چیز جالبی نداشتم ولی من هر روز می خوانم
منم که بازنشسته شدم رفت
یادش بخیر دوران جوونی پشت بویینگ زمین رو نگاه میکردم کیف میکردم
راستی اونPMDGرو کسی داره لینک بده
همه چی رو امتحان کردم به غیر این یکی
فرقی نمی کنه اگه تورنت سالم هم بود موردی نداره با رپید باز دان میکنم
من اموزش ivao رو خوندم ولی نمیدونم چجوری پرواز کنم . نرم افزار رو دانلود کردم اما اون نرم افزاری که توش eye داشت فقط چندتا texture بود . i need hellllllllllllllllllllllllllllllp
دوستان یه آموزشی برای visual landing بذارن لطفا...
یعنی اینکه مثلا نصفه شب تو هوای بارونی چجوری تو فرودگاه نوشهر OINN فرود visual داشته باشیم...
چون واقعا پیدا کردن باند با چشم و تنظیم هدینگ هواپیما با راستای باند سخته...
کسی آنلاین نمی شه
در قسمت air liner یک فایل با نام mohalisad ساختم بیاین
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
چی شد من می رما
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
رمزش33505775
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
چه جوری بفهمم چند نفر آنلاینن
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
کیا باز کردن بنویسید
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
من تا حالا کار نکردم
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
یکی راهنمایی کنه
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
اقایان dani.flight+, mohsen_rkh شما کاری کنید
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
چی شد ب
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
i need heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddddddddddddddddd dddd hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllppppppppppppppppppppppppppppppp
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
من خارج شدم
از كجا پيدا كرديد ادرسشو بگيد ما هم بدونيم.:46:نقل قول:
نرم افزار IVAP رو از محیط شبیه ساز (وقتی هواپیما تو گیت هست) اجرا کنید، مشخصات پرواز و فلایت پلن رو بدید و بعد اگر کنترل بود با اجازه اون پرواز کنید و الا بصورت UNICOM روی موج 122.8 پرواز کنید.نقل قول:
نرم افزار eye فقط برای رصد آسمان نقطه مورد نظر شما و سایر امار پروازی هست :11:
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
باشه، اما اجالتا، بالاخره اون فرودگاه یک مختصاتی داره، چارت پروازی داره، حتی برای اپروچ های ویژوال هم برنامه هایی داره. اما در صورت کلی، وقتی ویزیبیلیتی (میزان دید) برای فرود کافی نیست، اکیدا توصیه میشه میس اپروچ اعلام کنند و در فرودگاه آلترنیت فرود بیان :11:نقل قول:
شما می فرمایید که از چارت و یا مختصات اون فرودگاه استفاده کنیم ... فرمایش شما کاملا درسته .... اما مثلا همین فرودگاه نوشهر که دوست عزیزمون هم اشاره کردند و یا مثلا رامسر .... اولا چارت پروازی این ها رو از کجا باید گیر آورد؟؟؟ و دوما آیا چارت های پروازی واقعی در شبیه ساز قابل استفاده هستند؟؟؟ و سوم اینکه برای لندینگ به صورت ویژوال اصلا چطور می شه از اینها استفاده کرد؟؟ و چهارم اینکه برای فرودگاهی که DME نداره چطور می شه فاصلمون رو از اون تشخیص بدیم؟؟؟نقل قول:
تعداد سوالاتم زیاد شد....اما در مورد سوال دوم خودم .... من چارت پروازی فرودگاه دبی ( از فرودگاه های بسیار خوب از نظر من در شبیه ساز ) رو دانلود کردم اما یه سری چیزاش تفاوت داشت مثلا فرکانس ILS در چارت چیز دیگه ای بود!
ممنون از محبتتون...:18:
و یه مورد دیگه که کاملا خارج از این بحثمون هست این که این تاپیک بسیار زیاد داره بزرگ می شه و این از یه نظر واقعا بده چون موضوعات فاقد دسته بندی هستند و پیدا کردن مطلب مورد نیاز بسیار سخته ... ( خصوصا برای دوستانی که اینترنت Dial Up دارن سخت تر هم هست قطعا ) .... و این خودش باعث می شه سوالات تکراری هم به کرات پرسیده می شه و گاها بی پاسخ می مونه... از دوستانی که با مدیریت محترم این فروم ارتباط دارن تقاضا می کنم که رسیدگی کنند چون واقعا پتانسیل خوبی در اینجا دیده می شه....
و باز هم ممنون از محبتتون :10:
من از قوانين ivao تقريبا روبه پايين هيچي نفهميدم اگر لطف كنيد پيرامون قوانين كه اگر رعايت نشن بدبختي ميارن توضيح بيشتري بدين ممنون ميشم. بعد اگر يكي مثل من كه زياد به زبان انگليسي تسلط نداره انگيليسي رو بزنه و بعد بره تو برنامه با چه مشكلاتي روبه رو ميشه؟ توضيحات كامل را اگر بدهيد ممنون ميشم.:31:
دوست عزیز برای پرواز آنلاین باید از چند روز قبل اعلام کرد که بقیه دوستان برنامه ی خودشون رو تنظیم کنند مثل من:31:. بعد اینکه شما بفرمایید کجا نیاز به راهنمایی دارید؟نقل قول: