عليک سلام...نقل قول:
N97 که اعلام شده بود میشه...روی 5800 هم به احتمال قوی با هک نصب میشه...
e71 هم یه روش براش اومده...باید براش تاپیک بزنم..!
شاد باشید:40:
عليک سلام...نقل قول:
N97 که اعلام شده بود میشه...روی 5800 هم به احتمال قوی با هک نصب میشه...
e71 هم یه روش براش اومده...باید براش تاپیک بزنم..!
سلام
یونس فکر نکنم رو 5800 بشه .. چون کیبورد نداره ... اگه کلاینتی هم بخواد بیاد خود نوکیا باید طراحی کنه ...
بقیه دوستان چی میگن ؟؟؟؟
یعنی به نظر شما برای 5800 هم میاد ؟؟؟؟
شاید نشه باش بازی کرد...ولی نصب میشه..!!نقل قول:
بالاخره یه راهی پیدا میشه...باید منتظر بود و دید.
شاد باشی:40:
نصب شدنش که حتمیه ... مهم بازی کردنه ...
حالا شاید دل نوکیا به حال 5800 سوخت و یه کلاینت داد بیرون ...
و شاید هم یه راهی پیداشه ...
بازی وان هم کار کرد ..........
نقل قول:
بابا کجای کاری من لول16 آخرش هستم.
کوسه, لاک پشت, کرو کدیل و.... همه نوع گرفتم.
سنگین ترین یه لاک پشت بود 725 کیلو راستی کسی مار گرفته؟
من تویه شهر دیگه گوشی نوکیا n95 میگیرم.
ماشالله...! بر منكرش لعنت...متهي تاريخ پست رو يه نگا مينداختي بد نبود...: دينقل قول:
-----------
پس مشكل حله اميد؟ بزارم تو آموزش يا نه؟ كلاينت با قبلي ها جز اجراي بازي هاي جديد فرقي داره؟
[quote=Legend;3884463]ماشالله...! بر منكرش لعنت...متهي تاريخ پست رو يه نگا مينداختي بد نبود...: دي
-----------
خوب من از اون بحث خیلی خوشم اومد گفتم توش شر کت کرده باشم
ببخشی.
وان و اسفالت هم نصب شدن :8: مشکلی تا حالا نداشته .... فرقی هم جز اجرا بازی های جدید نداره :20:نقل قول:
سلام .
من تاجایی که میدونم انگیج مال گوشیای نوکیاست
جدیدا" هم سامسونگ اضافه شده .
میشه روی گوشی های پاکت پیسی هم اجراشون کرد ؟
سلام
روي اكثر گوشي ها با سيستم عامل سيمبين نصب ميشه...ولي اكثر پاكت ها ويندوز موبايل هستند و مقدور نيست...
شاد باشي:40:
یعنی روی بعضی گوشی ها ی پاکت پیسی هم نصب میشه !؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز من که تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نکنم روی پاکت پی سی هم نصب بشه.:31:
خیر دوست عزیز، امکان پذیر نیست.نقل قول:
سلام من برنامه انگیج رو نصب کردم دو تا بازی کرک شده -اسفالت- رو هم نصب کردم ولی تو بازی پیغام ارور eror 6 رو میده
دلیش چیه
گوشی هم هک شده
کلاینت 1345 ریپک نصب کردید.نقل قول:
آسفالت هم نصب کردید.
موقع اجرای بازی ارور میده؟
گوشی تو حالت هک نیست؟
فایل TXT رو جاگذاری کردی؟
1-ارهنقل قول:
2-بازی نصب میشه تا میزتنم رو شروع صفحه سیاه میشه بعد پیغام eror 6 رو میده
3-اره رو هک هستش
4-نه چون دقیقا نفهمیدم چیکار کنم
5- ممنون
3- خب از حالت هک خارجش کن...نقل قول:
4- قسمت دوم و گام سوم رو انجام بده
برم تو رام ÷چر بعد اون پچ رو غیر فعال کنم کافیهنقل قول:
با سلام .من گوشيمو با helloox هك مي كنم.ولي وقتي مي خواهم كلاينت رو نصب كنم تو وسط نصب كلاينت
با unable to instal مواجع مي شوم.ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.مرسي
سلامنقل قول:
عضویتت رو تبریک میگم دوست عزیز.:10:
10,000 مین پست منم مصادف شد با اولین پست شما :20:
----------------
شما گوشیتون چیه؟ از کدوم کلاینت استفاده کردید؟
اخطار kern-exec 3. فكر كنم همينه .
واسه اين بايد چيكار كنم ؟
در ضمن پوشه private گوشي مشكل داره . هيچي توش نيست .
گوشيم هم 5700 .
فایل txt رو جاگذاری کردی ؟؟؟
اول باری میپره بیرون با وسطش ؟؟؟
اصلا بازی اجرا میشه ؟؟؟؟
اقا من بلاخره تونستم بازی ها رو اجرا کنم
ممنون از legend
با جای گزاری فایل تکس
گوشی 6220
بازیهای تریال که از سایت ان گیج رو میشه بگیری و بازی کرد
سلامنقل قول:
جملت سئوالی بود یا خبری؟:31:اگه سئوال پرسیدی ......آره میشه بازی کرد.....دانلود کن و بازی کن...
خوش باشی:40:
سوالی بودنقل قول:
تا چه مدت میشه بازی کرد
نسخه تریال چه مشکلاتی داره
البته گوشیم 6220 هستش
نقل قول:
نسخه تریال هیچ تفییری نمیکنه.......عینه گوشی های دیگست.....همه تریال ها هم محدود میشه بازی کرد...
خوش باشی
در مورد بازی های تریال :
برای دانلود به سایت رسمی انگیچ میری و بعد فایل دانلودر هر بازی رو که حدود 500 کیلو بایت هست دان می کنی ...
بعد اون اجرا می کنی و صبر می کنی تا از سایت دانلود کنه ... البته حواستون باشه به سایز بازی ها چون این دیگه Resume تو کارش نیست ...
سایز بازی های تریال هم هیچ فرقی نداره ... زمان بازی های تریال هم 30 روزه هست که با یک کد میشه اونو فعال کرد ...
30 روزه؟.......من الان 6 ماهی هست که بازی One تریال رو دارم......خود بازی که محدودیت نداره.....فق بازی کردن باهاش محدوده
خوش باشی
یونس آمزش کلاینت جدید رو میخوای من بزارم ؟ : د ی
lk من بازی پرنس رو دان کردم به حجم 23 مگنقل قول:
نصب کردم ولی بیشتر از یه دقیقه نشد بازیش کرد
راهی هست بشه از تریال درش اود
بازی های کرک رو میشه تا آخر رفت :20: بازی پرنس هنوز تریل هست و باید اونو بخرید تا بشه از تریل درش اورد :13:نقل قول:
والله راستش هنوز مطمئن نیستم امید...باید رو چنتا گوشی ناسازگار هم نصب کنیم...مثه 6120 و N73 5700... بعد دیگه فقط 1511 میزارم...:20:نقل قول:
شاد اشی:40:
نقل قول:
سلام ببین آقا یونس من فقط یک بار رو n73 امتحان کردم جواب نداد....... بقیه رو نمیدونم امتحانش ضرر نداره!!!
دوستان ان-گیج رو گوشی های تمام لمسی مثل 5800 کار میکنه نصب شدنش حتمیه بازی کردنش شک دارم!!!
جوا بدین
این سوال رو تا حالا چندین نفر پرسیدند .... فقط باید بگم هنوز صبر کن ببین چی میشه .... چون هنوز کلاینت مخصوصش نیومده .
سلام.دوستان من گوشیم N78 و میخواستم بازی های ngage روروش نصب کنم.خوب من رفتم از خود سایت Ngage (برای اطمینان) برنامشو دانلود کردم و رو گوشیم ریختم.ولی هیچ بازی رو نمیتونم رو برنامه نصب کنم و هر بازی که روش میریزم بعد از این که یکم فکر میکنه (preparing installation) مینویسه File is corrupted و بعد میگه میخوای پاک کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اما دیروز یکی از فامیلامون بازی کرک شده one تونست اجرا کنه اما تو گوشیم کرک نشده بود!!!!!!این چه وضشه؟؟!!!.اونم نمیدونم چجوری اومد ولی بازیا ی دیگرو نتونست اجرا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نمیدونم من بلد نیستم یا که....!!دیگه اعصابم بهم ریخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالا میگید چیکار باید بکنم.2 بارم برنامه ها و 10 بارم بازیا رو تست کردم اما....!از آموزش اولین تاپیک انگیج هم سر در نیوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ممنون میشم یکی کمک کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----------------> دوستان گفتن که باید هک کنی قبل از نصب!درسته؟
چجوری باید هک کنم.
دوست عزیز، پیشنهاد می کنم کلاینت رو به صورت ریپک شده دانلود کنی.در مورد نصب و هک هم آموزشش تو پست اول همین تاپیک هست. شما مرحله به مرحله انجام بده، اگر هم به مشکلی برخوردی، مطمئن باش اگه تو همین تاپیک سوال کنی جوابش رو می گیری.نقل قول:
موفق باشی:11: