نقل قول:
سلام.
رو چه حسابی نتیجه گرفتید که کارایی دوربین تاچ پرو 2 پایین تر از x1 هست؟!!!
Printable View
نقل قول:
سلام.
رو چه حسابی نتیجه گرفتید که کارایی دوربین تاچ پرو 2 پایین تر از x1 هست؟!!!
ببخشید که دخالت میکنم ولی من هم اچ دی داشتم و هم دایموند . الان هم اکسپریا دارم . با اینکه اچ دی 5 مگا بود ولی واقعا در محیط بسته و نور کم افتضاح بود . دایموند رو که اصلا نباید بحثش رو بکنی چون از رده خارج بود . اما اکسپریا در محیط بسته بهتر از اچ دی عمل میکنه . کلا htc توی بخش دوربین خیلی بد عمل میکنه . اما اکسپریا دوربینش کاملا شبیه سریهای k و w سونی اریکسونه .نقل قول:
قیمت امروز شیراز:540.000 بدون گارانتی.
اين حرفم با حساب و كتاب كامل بود.نقل قول:
اولا كه diamond رو خودم داشتم، با اينكه به عنوان ppc بد نبود ولي من اون رو پايين تر از x1 ميدونم.و بعد رو حساب دوستاني كه مثل mehdimdi اين گوشي ها (hd و pro) رو داشتن و رو حساب ريوهاي مختلف در سايتهاي معتبر.
موفق باشي و ممنون
تنها نقطه ضعفی که یک مقدار آزار دهنده هست همین شکستن قاب هست.
Se فکری براش نکرده؟
منظور آریا لند دایاموند و یا پرو نبود ، منظورش تاچ پرو 2 بود / که هنوز بیرون نیومده در ضمن خیلی خوشگله و ال سی دی 3.2 بزرگتر از اکسپریا به نظر میاد من چندتا عکس که این دو گوشی کنار هم بود دارم میگم و در ضمن من فکر میکنم دوربین خوبی باید داشته باشه اما باید گذاشت بیاد بیرون بعد نظر بدیم اما خیلی تاپه :27:نقل قول:
ولی همه این مشکل رو ندارند از جمله خود من که همچین مشکلی ندارم . بنظر من باید کمی در باز کردن در باطری و نگهداری از گوشی دقت کرد تا مشکلی پیش نیاد .نقل قول:
دوستان سلام.
delivery رو از كدوم قسمت بايد فعال كرد كه دائم روشن بمونه و نياز نباشه هر بار در هنگام ارسال فعال بشه؟؟؟
بهترين روش براي شارژ كردن گوشي چيه؟؟؟ (روشن يا خاموش) من كه از باطريش خيلي راضيم، با اينكه با شارژ اوليه شروع به كار كردم و ميشه گفت فقط شب استفاده نشد 1.5 روز كار كرد (شارژ اوليه كامل نبود و 2خط شارژ خالي بود)
موقعي كه گوشي خاموشه و به شارژر متصل ميكني چراغ چشمك زن رنگي خيلي ملايم روشن و خاموش ميشه، آيا گوشي در حال شارژ شدنٍ؟
gsmarena خیلی تعریفش رو کرده هم صدا هم دوربینش رو گفته عالی هست.نقل قول:
منظور آریا لند دایاموند و یا پرو نبود ، منظورش تاچ پرو 2 بود / که هنوز بیرون نیومده در ضمن خیلی خوشگله و ال سی دی 3.2 بزرگتر از اکسپریا به نظر میاد من چندتا عکس که این دو گوشی کنار هم بود دارم میگم و در ضمن من فکر میکنم دوربین خوبی باید داشته باشه اما باید گذاشت بیاد بیرون بعد نظر بدیم اما خیلی تاپه
دوربين xperia خوبه
من بعدا تست كامل متوجه شدم كه خيلي خوبه
چه در روشنايي و چه در نور كم(البته در در تاريكي مطلق كه بحثش جدا هست)
و كلا همه جا خوبه
فوكوس خيلي خوبي داره
همچنين رنگ هاش خيلي طبيعي هستند
حتي تست كردم رنگهاش طبيعيتر از ان95 معمولي هستند
در كل 3 مگا پيكسلي خوبي هست
اگر خواستين با مدرك بگم يعني عكس بذارم براتون
ميتونم با K800 سلطان 3 مگا پيكسلي مقايسه كنم
حتي با N95 معمولي هم ميشه مقايسه كرد(صرف نظر از مقدار مگاپيكسل)
سلام آقا حامد...نقل قول:
gsmarena خیلی تعریفش رو کرده هم صدا هم دوربینش رو گفته عالی هست.
ولی GSMArena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
سپاس
نقل قول:سلام.نقل قول:
اینکه فرمودید باز هم من ربطش رو به Pro2 نفهمیدم.و متوجه نشدم شما چه جوری نتیجه گرفتید این از اون بهتره در حالی که هنوز نیومده!!!!
اما اینکه HTC کلا" تو دوربین افتضاح هست یا نه رو هم من زیاد صحبتی در موردش نمیکنم اما این رو در نظر داشته باشید که X1 رو هم HTC ساخته.
اما در آخر من خودم X1 رو دارم اما موندم که چرا باید تو نظر دادن هامون با تعصب صحبت کنیم و شاید دیگران رو به اشتباه بندازیم؟
شاد باشید.:11:
سلام دوستان...چطور میشه برای x1 اسکرین سیور گذاشت(آدرس)....آیا راهی داره که تصویر پس زمیسنه دسکتاپ تار نشه..انگار یه لایه روش کشیده شده
اگه میشه تنظیم ساعت اس ام اس و ساعت دو تا از پنل های اصلی که یک ساعت از ساعت اصلی عقب هستند رو یکی توضیح یا ارجاع به صفحه مورد نظر بده
ممنون
ميدونستم كه اين رو ميگيد. در جواب نميدونم چي بگم و نميدونم چرا. شايد خود se هم در ساخت x1 دست داشته. احتمالش زياده. اما بقيه جواب رو پايين بخونيد:نقل قول:
شايد هم تعصب بي تاثير نباشه ولي من pro2 رو دنباله diamond و hd ميدونم و در مورد اونها هم گفتم كه من با توجه با diamod كه خودم داشتم و review هاي مختلف و نظرات ديگران عرض كردم.نقل قول:
در كل فكر كنم به حرفهاي دوستان در اينجا بايد به عنوان نظر شخصي نگاه كنيد نه يك قانون بي چون و چرا از طرف يك متخصص ppc
ممنون
دی...ساری.همون.نقل قول:
سلام آقا حامد...
ولی gsmarena تاچ پرو 2 رو بررسی نکرده، تاچ دیاموند2 رو بررسی کرده... فکر کنم شما منظورتون همین بود ولی دوستان تاچ پرو2 رو گفتن...
سپاس
دی..اگر به کل خودش ساخته بود که روش مارک htc میزد.مریض که نبود بده se لوگو بزنه بالاش.نقل قول:
در نظر داشته باشید که x1 رو هم htc ساخته.
درسته با هم همکاری کردن ولی نه اینکه دیگه htc ساخته بعد برده دم در کارخونه se و بگه بفرما شما فقط اسم شرکت رو بزنی بالاش حله.
x1 را گرفتم
ولی برای خواندن ebook اصلا انچه که من انتظار داشتم نیست
این صحفه زیاد کوچک است و باید یک HTC HD می گرفتم
فکر کنم باید اینو بفروشم
حالا ، من شنیدم میشه روی موبایل به کتاب گوش داد . چطور این کار میشه با چه نرم افزاری؟
من تونستم ساعت پنل ها رو درست کنم ولی ساعت اس ام اس نشد...در مورد تصویر پس زمینه هم توضیح بدید لطفانقل قول:
یه کمکی بدین لطفا من با گوشیم نمی تونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم.ایراد از کجاست؟؟چیو باید تنظیم کنم تا وصل میشه بلافاصله قطع میشه...
دوستان آخرين رام گوشي واسه چه تاريخيه؟؟؟
واسه من زده 2008... بايد آپديت بشه؟
براي اصلاح ساعت اس ام اس، يه سرچ تو همين تاپيك كنيد، هست.... يه برنامه 1 كيلو بايتيه.........
بد نيست سري بزنيد و بخونيد.
(هر كاري كردم نتونستم آدرس صفحه رو وارد كنم. از سايت تخصصي موبايل بخونيد)
معلوم ميشه طرف حامي پرو و پا قرص hd هست چون هيچ امتيازي كسر نكرده.
با اينهمه باز هم x1 با اختلاف از بقيه رقبا جلوتره. (البه به نظر ايشون، بعد از HD)
در قسمت Customer Info نگاه کن ببین که گوشی برای چه ریجنی هست که به احتمال زیاد Generic_UK باشه. اگر Generic_UK باشه آخرین رامی که اومده اینه:نقل قول:
R2AA10 و تاریخش هم برای 2009/02/02 هست.
ممنون دوست عزيز.نقل قول:
ريجنش Generic_UK هست ولي ورژن R1AA017 ، رام ورژن 1.02.931.3 و رام ديت 08/29/08
پس بايد آپ بشه، جالبه با اينكه من تازه اين گوشي رو خريدم هنوز رامش قدميه!!! يحتمل از سريهاي اوليه باشه!!! (IMEI با 35 شروع شده)
حالا رام جديد تغييراتش انقدر هست كه نياز به آپ باشه؟ اگه ممكنه موارد تغيير رو بگين.
يه سئوال خارج از بحث، چطور از صفحه نمايش گوشي اسكرين شات تهيه كنم؟
بازم ممنون دوست عزيز.
سلام متاسفانه گوشی من هر روز داره لق و لوق تر میشه . قسمت کشویی شل شده و همش لق میخوره میخوام تا خرابتر نشده بفروشم HTC بگیرم به نظرتون خوبه ؟
:18::18::18: من میخواستم X1 بگیرم...ناامیدمونکردی:41:نقل قول:
به نظرمون خوبه /نقل قول:
سلام
بلاخره منم اومدم سراغ X1 و M600 ام رو کنار گذاشتم
اما چندتا سوال
1- با ریست کردن از طریق خود گوشی ( روشی که باید 1234 رو وارد کنیم) پنل ها ، رینگ تون ها ، عکس های فابریک و .... پاک میشه یا نه ؟ چه چیزایی که به صورت فابریک در گوشی وجود داره پاک میشه ؟
2-چه طوری میشه بک راند پنل ها رو ریست (به صورت اصلی و فابریک برگردوند ) کرد
3-قیمت فعلی گوشی ( باگارانتی و متفرقه ) چقدر است ؟
تشکــــــــــر فــــــــــــراوان
در کل پیشنهاد میشه گوشیتان رو اپدیت کنید چون هم تو سرعت گوشی تاثیر گذاشته و هم تو سرعت سوییچ کردن پنلها و کمی هم تو مصرف باطری تاثیر گذاشته و برخی باگها رفع شده.نقل قول:
برای اینکه از صفحه نمایش گوشیت اسکرین شات بذاری :
دانلود کن:
ابتدا اولی رو دانلود کن و تو خود کامپیوتر اینستالش بکن بعدا هم فایل دومی رو دانلود کن و سپس بعد از باز کردن فایل که بصورت rar هست اونجا هم روی my mobile.exe دوبار کلیک کن خودش بالا میاد.کد:http://www.mymobiler.com/
این روش 1234 همون هارد ریست میباشد که گوشی رو به تنظیمات کارخانه بر میگردونه در واقع گوشی مثل روزی میشه که تازه برای اولین بار میخواهی روشنش کنی و پنلها و هر چیز دیگه ای که بعدا نصب کرده ای همشون پاک میشن.نقل قول:
دوست عزیز منظور شما بکراند کدوم پنل هست و چی شده که میخواهی به حالت اول برگردونی ...:31:
قیمتش هم فکر کنم از 560 شروع میشه به بالا.
موفق باشید.
حذف به علت ادیت
سلام.نقل قول:
شما علاوه بر My Mobiler که دوستمون معرفی کردن میتونی برنامه رسکو اکسپلورر رو نصب کنی که علاوه بر امکانات فراوانی که بهت میده برنامه برای گرفتن اسکرین شات هم داره.ضمن اینکه با نصب این برنامه از نصب چندین برنامه از جمله رجیستری ادیتور و.... بی نیاز میشی.:11:
ویرایش شد.
بله با my mobiler هم میشه اسکرین شات گرفت و امکنات خوبی هم داره
حذف به دلیل نقص اطلاعات
با این ورژنی که معرفی کردم میتونن اسکرین شات بزارن.نقل قول:
سلام.نقل قول:
با کدوم ورژنش ؟ یعنی اصلا" مگه چند تا ورژن داره ؟ من یکی شو دارم که نمیتونم اسکرین شات باهاش بگیرم.!!!!!
شما همونی که من لینکشو گذاشته ام دانلود کن.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
ممنونم.حتما" من پستم رو ادیت میکنم.:11:
نقل قول:
سلام.
دانلود کردم این ورژن مثل اینکه از مال من جدید تره
فقط یک ایراد داره و اونم اینه که برای گرفتن اسکرین شات حتما" باید به کامپیوتر متصل باشی .خوبی رسکو اینه که این محدودیت رو نداره و در هر زمان میتونی اینکارو انجام بدی.:11:
عجب کیفیت ساخت ضعیفی داره من میخواستم تا ورود Idou اینو نگه دارم لا اقل تا 7 8 ماه دیگه ولی دوام نمیاره لامصب !
چیه چی شده :21:نقل قول:
ترکوندیش به سلامتی ؟:31: