سلام من هم نظرم روی 405 هستش چون طراحیش اورجیناله ومال خود فرانسه است.ولی پارس وlxهم ماشین های خیلی خوبی هستن واگه بخواین ازمیان این دوتا یکی راانتخاب کنی فکر کنم سمند lx انتخاب بهتری باشهنقل قول:
سلام من هم نظرم روی 405 هستش چون طراحیش اورجیناله ومال خود فرانسه است.ولی پارس وlxهم ماشین های خیلی خوبی هستن واگه بخواین ازمیان این دوتا یکی راانتخاب کنی فکر کنم سمند lx انتخاب بهتری باشهنقل قول:
باسلام باپول شما میشه سیلو مدل81-82 پیداکرد .یکی از اشناهام هفته پیش یک مدل81 خرید 9تومان.سیلو ماشین خیلی خوبیه مصر بنزینشم نسبت به بقیه خودروهای داخلی خوبه ضمنا واقعا برای رانندگی عالیه. درموردمقایسه 405 و206 با دوو هم به نظرمن 206را اصلا بهش فکر نکن اما405 تقریبا بااین که مصرفش کمی بالاتر از سیلو استولی به قدرت وسرعت بهترش میارزه ضمن با 10 تومان میتونی یه مدل 84-85 تمیزش را پیداکنی.درپایان انتخاب به سلیقه خودتون بستگی داره ولی من405 را پیشنهادمیدم.نقل قول:
:rolleye:206 سفید صندوق دار مدل 85 با کارکرد پایین وسالم چند قیمت میخوره؟
سلام.آقایون من چند صفحه قبل یه سوالی کردم اما جوابی داده نشد.من قیمت پرشیا ای ال ایکس مدلهای 83-84-85رو میخواستم و میخواستم بدونم مدل 84 و85 رنگ سفید دارن یا نه مرسی
اگرم ممکنه بگین که سفیدش 84-84 موجود تو بازار
با سلام دوستان سمندLX مدل 85 دوتا در سمت شاگرد رو عوض کرده (فابریک گرفته) همراه تعویض رکاب همان سمت به نظر شما چند می ارزه؟دزد گیر تصویری وپخش jvc
ببخشید دوتا در سمت شاگر و رکاب فکر کنم یعنی تصادف سنگیننقل قول:
فقط بگین کدوم تیپ v1،v20،v8،v9،v10....؟نقل قول:
206 سفید صندوق دار مدل 85 با کارکرد پایین وسالم چند قیمت میخوره؟
نقل قول:تیپ2 موتور 1600 با 7000 کارکرد -کفپوش چرمنقل قول:
سری اول صندوقدار بوده/فردا قرار شد ببریم بنگاه قیمت بذارند
متاسفانه همینطوره ماشین واسه پسر دائیم بود من خودم همراهش بودم که تصادف کرد یه پژو 405 ار فرعی پیچید ودر سمت شاگرد همراه رکاب کاملا" داغون شد کاش میتونستم فایل پیوست کنم تا عکس تصادف رو نشون بدم
میگه 10.500تازه با کلی منت ولی پرشیا سالمه از نظر اطاق 160تاهم کارکرده به نظرتون کدوم رو بگیرم
به نظر من قید این پرشیا رو بزن همون سمند بهتره..... پرشیا هم مدلش پایین تره هم کارکردش زیاده بازم میگم بعدا پشیمون میشی همون سمند رو انتخاب کن.نقل قول:
من ولی میگم پرشیا
1- تصادفی نداره
هر چی باشه و هر چقدر هم کرا کرده باشه اتقش سالم هستش
سمند اتاقش ذاتا بعد 3-4 سال لش میشه ولی با یه یا چند تا تصادف واقعا زود لش میشه .
10500 هم واسه اون سمند زیاده با اون وضع تصادف 10 نومن باید منت بذاری سرش بدی
کاش بلایی که سر ماشین موقع تصادف بیاد رو دقیقا بدونید
کل ابدنه ضرب میبینه در بیشتر موارد حته این ظربه به موتور هم متقل میشه .
انتخاب معقول پرشیا هستش
دوستان عزیز از راهنمائی هاتون ممنونم امروز سمند رو به یه نقاش نشون دادم اصلا" متوجه تعویض در ها نشد ولی گفت گلگیر سمت شاگرد تعوض شده همرا رکاب حالا به نظرتون چیکار کنم سمند رو بگیرم یاپارس بازم ممنونم
سیلو مدل77 دارای یه گلگیر رنگ چند می ارزه؟
سیلو رو میگه 7تومان دارای11ماه بیمه و70%لاستیک
خب قیمت نرمال همینه مهم کارکردشه که چقدره...؟نقل قول:
من فکر میکردم که ایشون پرشیا رو میگن تصادفیه:31: وگر نه سمند رو توصیه نمیکردم.....نقل قول:
من ولی میگم پرشیا
1- تصادفی نداره
هر چی باشه و هر چقدر هم کرا کرده باشه اتقش سالم هستش
سمند اتاقش ذاتا بعد 3-4 سال لش میشه ولی با یه یا چند تا تصادف واقعا زود لش میشه .
10500 هم واسه اون سمند زیاده با اون وضع تصادف 10 نومن باید منت بذاری سرش بدی
کاش بلایی که سر ماشین موقع تصادف بیاد رو دقیقا بدونید
کل ابدنه ضرب میبینه در بیشتر موارد حته این ظربه به موتور هم متقل میشه .
انتخاب معقول پرشیا هستش
اون سمند طرفشم نرو پشیمون میشی بنظر من با این قیمت برو سمت ریو و 405
پرشیا اگه واقعا تصداف نداره و یا رنگ نداره بهتره اون رو بگیری ولی سیلو با اون وضعیت که گفتی قیمت نرمال و حتی پایینتر از نرمال میگه .
پرشیا مدل82 بدون رنگ میگه 10500 ظاهرش خوبه زیاد خط وخش نداره دارای دزدگیرو پخش معمولی
اگه واقعا بدون رنگ باشه خوبه.نقل قول:
سلام خدمت دوستان
میخواستم یه ماشین صفر بگیرم و بودجه هم 8.5 دارم بنظر شما ازبین مدلهای مختلف پراید(صبا,هاچ بک,141,132) و روآ چی بگیرم؟
ممنون
132 و 141 رو کنار میزارم چون صبا و هاچ بک(نسیم) هم بازار فروش انها موقع فروختن نسبت به این دو خوبه... و هم کیفیت ساخت خوبی دارند.نقل قول:
در مورد روآ هم باید بگم اگه اهل مسافرت هستید و بیشتر رفت و امد شما در بیرون از شهر است روآ گزینه خوبیه اما اگه فقط برای درون شهر میخواین پراید خوبه.
با حدود سه تومن چی پیشنهاد می کنید ؟ نظر خودم روی پژو 504 هست،ولی دوستام میگن پیکان بخر.
من رنو 5 رو پیشنهاد میکنم! هم ظاهر بهتری داره هم قطعات ارزونتر! کلاس کاریش هم بالاتره!:31:نقل قول:
یه چیزی می خوام که جا دار باشهنقل قول:
اگه بخوام رنو بخرم باید دو تا بخرم !!!
خوب پیشنهاد میکنم اول از همه قوانین بخش مشاوره رو بخونی! بعد مشخص کنی انتظارت از ماشین چیه! بعد ما کلا راهنماییت میکنیم!:31:نقل قول:
اگه رنو خوب نیست پس همون 504 رو بگیر! ماشین خوب و جاداریه!
دوستان عزیز بین این چنتا ماشین یکیشو تائید کنین
انتظارات:
رینک اسپرت شدیدا بهش بیاد
جادار باشه
صندوق داشته باشه
زیبا باشه
حالا کدومشون اینطوریه؟
بودجه.......16 تمن
از بین سمند lx یا سورن و ریو و پژو206 و 405 و پارس و زانتیا (دست دومش)
در ضمن صدای زیاد و گوش خراش روآ که در داخل شنیده میشه یادتون نرهنقل قول:
من سمند LX رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
اگه دنبال قشنگی هستین و اینکه رینگ اسپورت بهش بیاد من مشکیش رو پیشنهاد میکنم
خیلی خوشگله و رینگ اسپورت با یه خورده فقط یه خورده ارتفاع خیلی بهش میاد
ولی خوب مشکلات رنگ مشکی اینه که خط و خش یه خورده زود روش مشخص میشه و اینکه زود هم کثیف میشه
میتونید سمند LX با موتور TU5 رو سفارش بدین
فقط گفته میشه یه خورده شتاب گیریشون ضعیفه :46:
تندر 90 فول هم هست که شاید دل شما رو نگیره
كمك جهت خريد ماشين با بودجه 5/4 ميليون با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم فروم
بنده به زودي تصميم به خريد يه خودرو دارم كه با توجه به بودجه (حدود 4 الي 4 و نيم ميليون) و شرايط و نيازم مي خواستم منو راهنمايي كنيد
1- من توي شهر بيشتر از موتور مي خوام استفاده مي كنم و ماشين رو بيشتر براي استفاده در فصل سرما و يا مسافرتهاي كوتاه بين شهري (ماهي حداقل 2 بار) و يا نهايتا رفتن به شمال (فقط يكبار تابستان) مي خوام استفاده كنم.
2- مسافرتهام بيشتر 2 نفري هست و نهايتا 5 نفر بشيم
3- من تازه گواهينامه گرفتم و اهل ماشين بازي و سرعت و شتاب بيش از حد هم نيستم و در تصادفات نمي خوام هزينه تعمير ماشين زياد باشه و زياد خرجش بشه
4- مصرف بنزينش زياد نباشه و درضمن هزينه نگهداري زيادي نخواد
5- من خودم نظرم روي پيكان مدل بالاي 80 و يا پرايد هست كه مي خواستم در هر دو مورد باتوجه به بودجم بهترين رو بهم پيشنهاد كنيد و درضمن به نظر شما با اين پول چه مدل هاچ بكي ميشه خريد و آيا يه هاچ بك تميز بهتر از مدل هاي بالاتر پرايد هست يا نه؟؟؟ يعني كدوم بيشتر ارزش خريد داره
با تشكر از همگي
دوست داشتم یه گلف بگیرم نمیدونم قیمتش چنده:41:
لطفا کمکم کنید
ممنون از همه:10:
سعید
سلام گلف نسل 1 میتونی بخرینقل قول:
ولی باید در نظر بگیری که با این پول انتظار یه ماشین خیلی رو پارو نداشته باشی
لوازمش هست
بعضی قطعات قیمتشون ارزونه مثلا فنی زیاد گرون نیست ولی لوازم تزئینی تا حدودی قیمتش بیشتره
مثل چراغ ها و سپر ها و....
پس هرچقدر گلفی که میگیره فابریک تر باشه بهتره
یواش یواش میتونی روی یه پروژه بازسازی هم فکر کنی
رنو هم میتونی بگیری
BMW سواری هم میتونی بکنی :31:
نه گلف رو بین همه ترجیح میدم
ولی بازم ممنون
راستی سایتی هست در مورد قیمت قطعات این (هم فابریک هم اسپرت) ماشین
اگه نه قیمت ماشین و قیمت لوازمش (هم فابریک هم اسپرت) رو بلطفید لطفا :31:
ممنون:10:
نسل 1 که میشه این قدیمی ها
من از اینایی که تو امضات هست می خوام خو :8:
يه سوال
پرايد هاچ بك از پرايد صندوقدار گرون تره؟؟؟ چرا؟؟؟
به نظرم پراید هاچبک یا صندوقدار برای شما مناسب باشه دلایلش کاملا واضح هستش مدل 76-77 میتونید بخریدنقل قول:
قطعات یدکی هر جایی پیدا میشه و نسبتا برای کاری که شما میخوایید خوبه
رنو بهتر از گلف براتون جوب میده چوتن با این پول یه نسل اول واقعا داغون بهتون میدن بخصوص که الان این ماشینا به خاطر بعضی مسایل گرونتر شدن با این سنتونم من اصلا توصیه نمیکنم ماشین بخریرد و صبر کنید تا به سن قانونی برسید .نقل قول:
پراید هاچبک کمی از صندوقدارهای هم رده خودش گرونتره مصرف کمتری داره جوون پسندتره و سواری بهتری نسبت به صندوقدار دارهنقل قول:
به نظرتون خريد پرايد مدل پايينتر از 80 به صرفه هست يا نه ؟؟؟ يعني ارزش خريد داره؟؟ خرجش بالا نيست؟؟ من نمي خوام هر روز تعميرگاه باشه
لطفا در اين زمينه كمك كنيد مرسي
نه جانم پرایدی که 2-3 سال هم کارمرده باشه ارزش خرید نداره چه برسه به مدل های زیر 80 اصلا پراید صفر چیه که 7-8 سال کارکردش چی باشه این درست که قدیمی تر هاش کیفیت ساخت بالاتری دارن ولی بااین وجود همون ها هم مالی نیستن .و اخرش پرایدننقل قول:
نقل قول:
اخه من بودجم براي خريد ماشين صفر كمه حدود 4.5 دارم يعني هيچكس نبايد ماشين دست دوم بخره و همش ضرره؟؟؟ من فكر نكنم ديگه وضع اينقدر بد باشه........ همه كه قدرت خريد ماشين صفر ندارن
دوست عزيز شما که 4.5 پول داري مي توني پرايد بخري ( همون دور و بر سال 80 يکي دو سال بالاترر يا پايين تر)
اما اولا از آشنا بخر ( که زير و بم ماشينو بدوني چيه...)
دوما مطمئن باش پرايد 4.5 ميليوني يکم اذيتت مي کنه تا سالم بشه چون 100% خرج ها يي ( کم يا زياد) خواهد داشت....