تازه دیروز 300 روز اکانت گرفته بود !!!!نقل قول:
سریع برو باهاشون حرف بزن بگو من نمیدونستم داشتن چند تا دهکده خلاف قوانینه ,شاید حداقل اکانتت و بهت پس بدن
Printable View
تازه دیروز 300 روز اکانت گرفته بود !!!!نقل قول:
سریع برو باهاشون حرف بزن بگو من نمیدونستم داشتن چند تا دهکده خلاف قوانینه ,شاید حداقل اکانتت و بهت پس بدن
این اخر و عاقبت کسی هستش که حرف گوش ندهنقل قول:
سلام
من بهتون گفتم بن میشه.شماها میگفتید نه خیالت راحت:31:.نامردا
حالا یه متن انگلیسی فوری بدید.بفرستم.
بگید نمیدونستم.بگید دیروز 9 یورو دادم بهتون.
این هم بگید که من انگلیسیم خوب نیست و قوانین رو نخوندم.
حالا هم این نامه رو شخص دیگه ای نوشته.
بگید من عاشق این بازی شدم و برای همین سه جا همزمان بازی میکردم.
زودتر لطفا.
ممنون.
نقل قول:
دیدی بن می شه حالا هر سه تا رو بن کردن یا فقط یکی رو؟
ویرایش شد .
فقط یه دونشو.mstf666 و mstf667 و mstf668
دارم به خلقت خدا فکر میکنم.
اینا عجب موجودات باهوشی هستنا.
نمیدونم از کجا فهمیدن این سه تا مال یک نفره ؟!:13:
نترس من الان بهشون گفتم تو دیگه نمی خواهی بازی کنی و اون یدونه رو هم بن بکنن
نقل قول:
همه رو بن کردن بابا.
نکنه تو از عوامل اونایی؟ هاااااااااااا؟
نامرد چه قدر گرفتی ازشون منو فروختی؟
پس این بردیا و میلاد که انگلیسی رو مثل بلبل حرف میزدن کجا هستن؟
کم بود کل شد 2 میلیارد
آقا دیپلمات گروه [UKE] گفته اگه ترایب ما با ترایب اونا ادغام بشه یه ترایب فوقعلاده قوی میسازیم در ضمن اونا 72.000 تا امتیاز دارن و آلمانی هستند
در ضمن اونا حاضر شدن با ما متحد شن
ایول یه تریب هم نژاد پیدا کردی آریایی ها با هم متحد می شن (فیلم امشب سینما های تهران و شهرستان ها)نقل قول:
یه تریب هندی هم پیدا کنی جمع آریایی جمع می شه
می بینم که به عاقبت من دچار شدی !!! من بدبخت اگه الان بن نشده بودم 3 هزار تا امتیاز داشتم منم تقریبا" همزمان با حامد شروع کردم ولی من 800 تا امتیاز دارم ...
نقل قول:
الان دوباره با همون اکانت بازی میکنی یا یکی دیگه ساختی؟
سخنان این پیر دانا رو گوش کنید :31:نقل قول:
بهزاد براش یه نامه بنویس پاچه خواری کن شاید قبول کنن.به خدا من الان باید درس بخونم وگرنه خودم برات مینوشتم.البته فکر نکنم قبول کنن.احتمالا فقط بهت اجازه میدن که دوباره از 0 شروع کنی.
سلام بردیا
دیپلمات گروه [UKE] به ما پینهاد ادغام دادن امتیاز خودشون 72.000 هستش
البته الان با ما دیگه اینس شدن قضیه این گروه vigil چیه
ببینم از دهکده هات محموله فرستاده بودی برای دهکده ی دیگت؟
اگر این کارو نکرده باشی احتمالا بعد از خریدن اکانت یه چک کردن دیدن این آی پی 3تا دهکده داره.
آره محموله که فرستاده بودم.نقل قول:
اما من با 2 تا فیلثرشکن مجزا وارد هر کدوم میشدم.
یعنی با سه تا آی پی متفاوت.
حالا از صفر شروع کردن مشکلی نداره.چون همش 5 روزه بازی رو شروع کردم.
من میخوام پریمیوم نپره.
من به این vigil میل زدم.اما خب قانونشون همون بود.گفت تکرار بشه توی لیست دشمنامون جا میگیرید.ببینم این گروهی که میگی چند تا عضو داره؟چون اگرم ادغام بشیم نباید تعدادمون بالای 100 تا بشه.
به سوال فنی سه روز مونده مدرسه ها باز شه شما چجوری درس داری؟نقل قول:
مگر این که دانشگاه می ری که دانشگاه هم هنوز باز نشده؟
با حامد صحبت کن بگو برات یه نامه تایپ کنه یا با ادماینا تماس بگیره بگه این نمیدونسته چون من درون حدی نیستم که بتونم باهاشون تماس بگیرم یا براشون نامه بنویسم.کار کاره حامد هستش.چون سرپرست ترایب اون هست.نقل قول:
من سال دیگه کنکور دارم.باید هر طوری شده حداقل نصف درسامو توی این 2-3 روز باقی مونده تمومش بکنم.الانم فقط یه درس از فلسفه مونده تا تموم بشه بعدش باید برم سر معارف سال دوم و سوم.نقل قول:
نه بابا خودشون 36 تا عضون اسم ترایبش [UKE] هست و آلمانی هستند و میانگین امتیازاتشون 2.056 هست
اینم متن نامه ای که به من زده
Regards, my friend, and thank you for your offer.
I've been discussing it with my fellow comrades and we've come to a decision: We would gladly accept an alliance, for there's not a great difference among our tribes, and such a treaty would certainly benefit both of us.
Although, if our tribes were to merge, then it would make us one powerful force rather then two moderatly strengthened tribes. Of course appropriate privileges and titles would be granted immediately to all members of your tribal aristocracy.
Then again, if you do not wish to merge with us, we will understand. You might as well want to talk it over with your fellows and message me back once you have decided.
Either answer will be more than welcome.
Once again thank you for your consideration
MaeseTirador
UKE Duchess
یه سوال اگه این ها بیان تو فروم و المانی تایپ کنند ما باید چه کار کنیم؟:21:نقل قول:
خودتون می دونید که المانی یکی از سخت ترین زبان های دنیا هست ولی فارسی یکی از اسون ترین زبان های دنیا به شمار می اید
نه آقا اینا آلمانی نیستند من یه چیزی رو اشتباه میدیدم
پس کجایی هستندنقل قول:
برو ازشون بپرس
بچه ها نظرتون در باره ی ادغام چیه ؟
تو بگو کجایی هستند من می گم ادغام کنیم یا نهنقل قول:
حجت گفت من با اين ادغام مخالفم چون تريپ ما بايد ايراني باشه و نميخوايم تو فروم همه انگليسي بگن چون ما انگليسي بلد نيسيتيم
گفت با خودش صحبت کنید اینم آیدیش:adamse_asali6060
بهش بگو ما بجای اون باهاشون انگیلیسی می گیمنقل قول:
ما می شیم مترجم حجت خیلی کلاس داره:21:
خطاب به mstf666 :
ببین من چون تجربه دارم بهت می گم ، وقتی که وارد شدی به اکانتت یه چیزی نوشه نمی دونم یادم نیست ولی فکر کنم یه چیزی تو مایه های Apeal for the account هستش . اونجا که کلیک کردی یعنی می خواهی اعتراض کنی . یکم به قول خودتون پاچه خواری کن من انگلیسی فول نیستم ولی کار خودم را کردم و یه 10 سطر انشاء نوشتم اونها هم گفتند شما قانون شکسته ای و ما نمی توانیم قوانین را زیر پا بگذاریم ولی به شما اجازه می دهم که اکانت خود را ریستارت کند ، اگه نامه بنویسی در عرض دو ساعت جواب می دهند ...
بنویس مثلا" :
Sorry , I'm very sorry for my double accounting , I think it was my own fault , I do a wrong work and I accept it but I have a request and I want you to let me restart my account and also have my Premium points . I really intersted in this game and I'm ready to start
again from ZERO
ببخشید دیگه اگه خوب نیست ...
1.اگه پیغامی دارید به ID PM بدید.نقل قول:
2.گفت به مترجم نیازی نداره و گفت بپا بن نشی.
3.اینم گفت:شما نميخواد ترجمه کني شما اون آيدي اد کن کارت دارم بيا با هم متحد شيم بريزيم سر بولوت!!!:دي
اگه منظورش تو p30 هستش فکر کنم دو سه روز دیگه بن شمنقل قول:
بهش بگو بره ip رو عوض کنه دباره بیاد این دفعه من هم باهاش بن می شم
من که با این بولوت کار دارم فعلا هم سی دی هایوم گم شدهنقل قول:
3.اینم گفت:شما نميخواد ترجمه کني شما اون آيدي اد کن کارت دارم بيا با هم متحد شيم بريزيم سر بولوت!!!:دي
United kingdom یعنی بریتانیا هستن.هر کی بهتون گفت اهل UK هست یعنی بریتانیایی هستش.
یه فروم فارسی هم تو این ترایب بزارید که راحت فینگیلیش بنویسیم.
من پرمیومم تموم شد.دیگه پیشرفتم نصف شد.
در ضمن اگه کسی بازی آنلاین دیگه ای اینجوری و خوب میشناسه معرفی کنه.