دوست عزیز من حدود 600 تا پست در جواب شما دادم تو این مدت. خیلی خوبه که قبل از خرید تحقیق میکنی ولی زیادی هم نباید سخت بگیری. هر چی بیشتر خودتو اذیت کنی بیشتر گیج میشی. من خودم تجربه شو دارم.نقل قول:
دوست عزیز من حدود 600 تا پست در جواب شما دادم تو این مدت. خیلی خوبه که قبل از خرید تحقیق میکنی ولی زیادی هم نباید سخت بگیری. هر چی بیشتر خودتو اذیت کنی بیشتر گیج میشی. من خودم تجربه شو دارم.نقل قول:
با دوستمانprowler88 موافقم اگه خيلي حساسيت بخرج بديد انتخاب خيلي سخت ميشهنقل قول:
w230 وw290مشخصات خوبي دارند اما بايد نمونه عكس هاشم ببينيد و مقايسه كنيد
پاناسونيك از اين 2 تا دوربين هاي كارامتري عرضه كرده
اما كماكان در صورت نيافتن پاناسونيك sx110 را در اين رنج قيمتي پيشنهاد ميكنم:31:
اما اگه باب برند فوجي مشكلي نداريد Fujifilm F100fd وFujifilm F200fd دوربين هاي خيلي خوبي هستند در رده هاي خودشون
بالاخره بابت هر دوربيني كه ميخري بايد پول بدي پس چه بهتر كه نهايت دقت را داشته باشي كه بعدا پشيمون نشينقل قول:
من فقط به اين دليله اينقدر سوال ميكنم چون دوست ندارم با اين همه حساسيتي كه بخرج ميدم يه دوربيني بخرم كه دو روز بعدش پشيمون بشم كه چرا اينا خريدم
در ضمن من يه دوربيني را انتخاب ميكنم ولي وقتي ميرم قيمت ميگيرم سرم سوت ميكشه! براي اينكه اين قيمتا براي دوربينهاي كامپكت زيادي بالا هستند . خداوكيلي ZS1 ميصرفه 400،000 هزار تومان ؟
در ضمن تو ايران بايد هم اينقدر دقت داشته باشي تا يه وقت سرت كلاه نزارن حتي نمايندگيهاي كمپانيها
:10: * حالا اگه دوباره منو نميزنيد *
ميشه يه نظر كارشناسانه هم درباره دوربين Sony Cybershot DSC-H20 بهم بدين. درمقايسه با دوربينهايي كه قبلا پيشنهاد كردين بهتره يا نه؟
با unforgiven کاملا موافقم. بهترین دوربین ها تو این قیمت به غیر از این دو تا (البته دوربین های کامپکت سونی همیشه یه جاشون می لنگه) SX110 و F100fd و FX37 هستند. البته کنان SD960 هم اگه موجود باشه خوبه.نقل قول:
دوربین بدی نیست. ولی واید 38 میلیمتری واقعا مایه ی ننگه. سونی باید یه تجدید نظری روی لنزاش بکنه.نقل قول:
البته بهترین دوربین این قیمت از نظر کیفیت عکس F100fd هست.
:9:آقا اجازه ؟
ميشه بگيد H20 در مقايسه با اين دوربينها نسبت به كدوم بهتر و نسبت به كدوم يكي بدتره؟
FX37
W230
W290
:31::31::31:
خواهشا این بحث بدتر و بهتر رو مطرح نکنید. هر دوربینی نقاط قوت و ضعف خودشو داره.نقل قول:
ماکروش از این سه تا بهتره. سرعت شاترش هم خوبه و تنظیمات دستیش هم کامله. فلاش و زوم تله ش هم از اینا بهتره. ولی واید 38 میلیمتری چیزی نیست که بشه با 25 میلیمتری مقایسه ش کرد. کیفیت عکسش هم عالی نیست. البته انتخاب با خودتونه. ولی این زوم واید به نظر من اهمیتش اونقدر هست که در انتخاب تاثیر بذاره.
البته فکر کنم اینو قبلا براتون گذاشته بودم. ولی باز هم پیشنهاد میکنم یه نگاهی بندازین تا تفاوتشون رو در عمل متوجه شین.
تا الان فکر کنم سه ماه شد که در حال انتخاب دوربین هستید. یه ذره دیگه صبر کنین مدل های جدید هم میاد.کد:http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom/page14.asp
سلام دوستان (لطفا منو راهنمایی کنید)
بهترین دوربین در رنج قیمت 300 تومن مارک : canon,sony,samsung کدومه؟
کیفیت و ظریفی دوربین خیلی برام مهمه
لطفا نام کاملشو برام بنویسید
ممنون
معرفی دوربین پاناسونیک FZ38 :
http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/07/28/Panasonic-Lumix-DMC-FZ38/p1
دوربین های سامسونگ که به دلیل کیفیت پایینشون توصیه نمیشه. ولی بین دوربین های ظریف این قیمت کنان SD790 IS گزینه ی خوبیه.نقل قول:
میشه مشخصات فنیشو برام بنویسیدنقل قول:
ممنون
10 مگاپیکسل, لنز 105-35 با محدوده دیافراگم 4.9-2.8, لرزشگیر لنز, فوکوس 9 نقطه ای با تشخیص چهره, ماکرو 3 سانتیمتر, وایت بالانس 5 نقطه ای, سرعت شاتر 15 تا 1/1600 ثانیه, فلاش 3.5 متر, فیلمبرداری VGA, زمان بندی عکاسی, سنسور چرخش, ال سی دی 3 اینچی با رزولوشن 460000 پیکسل, USB 2.0, باتری لیتیومی, وزن 195 گرم, قطر 21 میلیمتر.نقل قول:
بسیار ممنونم
میشه یه عکس ازش بزارید؟
دیگه هیچ گزینه ای بهتر ازین نیست؟
کیفیتش رو تزمین میکنید؟
با تشکر..............
به نظر من امکان نداره از خریدش پشیمون بشی.نقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q408slimgroup/page2.asp
فقط تشكرنقل قول:
:10::10::10:
قیمتش چنده؟:18:نقل قول:
بنظرم شما تا حدود زیادی انتخاب خدتونو انجام دادید و کافی یکی از دوستان بگه w290 یا w230 خوب امیدوارم این برند گرایی باعث نشه دو روز بعد پشیمون بشید.نقل قول:
خداوكيلي بیان 400 تومان بدید یک G9 یا lx3 بخرید تا خیالتون بابت همهچی راحت بشه :31:کد:خداوكيلي ZS1 ميصرفه 400،000 هزار تومان ؟
با prowler88 کاملا موافقم واید لنز یکی فاکتور های مهم در انتخاب دوربین هست.من واید 25 با 5x زوم را به واید 38 و 10x زوم ترجیه می دمنقل قول:
سلام دوستان من امروز میخوام برای یکی از بچه ها دوربین بخرم تا سقف 250 هزار تومن چه مدل هایی رو پیش نهاد میکنید؟
(عکساش کم نویز باشه اگه فیلم برداریش HD باشه که چه بهتر هم چنین تنظیمات دستی هم داشته باشه که عالیه)
ممنون(فقط فوری چون میخوام بدازظهر بگیرم)
بنظرم تو این رنج قیمت sx110 کنن.اگه بیشتر می شد هزینه کنید در چند پست قبل مدلهایی از پاناسونیک و فوجی هم معرفی شدهنقل قول:
اره ولی ماکزیمم 250 تازه پول باتری و رم هم که اضافه میشه روشنقل قول:
نظرتون درمورد IXUS 100 چیه تنظیمات دستی و زوم اپتیکالش کمتره ولی HD ضبط میکنه
(طرف آماتوره و تنظیمات دستی الویت نیست)
دوستان دوربینی هست که امکاناتی در حد و اندازه fz28 داشته باشه اما جمع و جورتر باشه؟
ممنون
canon sx110نقل قول:
canon sx200
sony h10
sony h20
البته اینا کیفیتشون قابل مقایسه با FZ28 نیست. شاید نزدیکترین دوربین بهش همین سری ZS باشه.نقل قول:
کانن g10 مناسبترین گزینه از نظر امکانات بالا و حجم کم هست ... متداولترین دوربین آماتور-پیشرفته ای یه که عکاسای حرفه ای هم ازش استفاده میکنن .نقل قول:
سرذی lx پاناسونیک هم گزینه خوبیه ...
بنظرم بنا به کاربردی که از این دوربین دارید گزینه مناسبیه در این رنج قیمتنقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sd780is.asp
دوستان من یه نگاهی به چند تا سایت انداختم و panasonic lx3 که فکر کنم گرونه و تنظیم دستی هم نداره , canon sx200 و panasonic tz7 رو مناسب تر دیدم البته fz28 رو واقعا خوشم اومد اما گفتم چون بیشتر استفاده عادی دارم شاید دوربینی باشه که جمع و جورتر باشه و تنظیمات دستی هم داشته باشه البته از نظر کیفیت هم در یک سطح باشند
از راهنمایی شما ممنونم
دست شما درد نکنه. LX3 تنظیمات دستی نداره دیگه؟نقل قول:
بین تمام دوربین های کامپکت بازار بهترین دوربین از نظر تنظیمات دستی و کیفیت عکس همین LX-3 هست که شما به راحتی از کنارش میگذرین و یه دوربینی مثل TZ7 و حتی SX200 رو به اون ارجح میدونین.
شرمنده فکر کنم با tz7 جا به جا نوشتم :41:نقل قول:
اگه یه مقایسه کامل بین lx3 با fz28 داشته باشید خیلی ممنون میشم چون به قول prowler عزیز lx3 بهترین کامپکت هست و میتونم راحتتر با مقایسه این دوتا تصمیم بگیرم
جایی هست که بشه کیفیت عکس این دو دوربین رو با هم مقایسه کرد؟
قیمتاشون رو هم اگه میشه بگید؟
راستی fz38 وارد بازار شده ؟
ممنونم:11:
این دو تا دوربین چند تا تفاوت اصلی دارن. اندازه ی سنسور LX-3 بزرگتره و در نتیجه در محیط های کم نور عملکرد بهتری داره. LX-3 لنز واید 60-24 داره با محدوده ی دیافراگم 2.8-2.0 که هم محدوده ی دیافراگم بهتری نسبت به FZ-28 داره و هم کیفیتش خیلی بالاتره. ولی زومش خیلی کمه و 2.5x میتونه بعضی وقت ها محدودکننده باشه. FZ28 در حالت فیلمبرداری زوم داره ولی LX-3 این قابلیت رو نداره. LX-3 چشمی نداره و یه چشمی میشه براش جداگانه خرید که روی دوربین نصب میشه. کیفیت ال سی دی LX-3 بالاتره و بزرگتر هم هست. و البته تفاوت وزن و ابعادشون هم که مشخصه. قیمتشون هم خیلی فرق نداره چند ماه پیش که اختلافشون 30 تومن بود.نقل قول:
FZ38 فقط معرفی شده و طول میکشه بیاد تو بازار.
کیفیت عکس هر کدوم رو میتونی جداگانه تو dpreview ببینی.
سلام با عرض پوزش
من می خوام یه دوربین canon حدود قیمت از ۳۵۰۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰۰ بخرم اگه راهنمایی بکنید
این مدل چتوره IXUS 980 IS و چه مشخصات داره:46::46:
بهترین انتخاب SX10 هست.نقل قول:
سلام دوستان
بنده قصد خريد يه دوربين قيمت تا 450 دارم، يه سري گشت و بررسي خودم كردم توي سايتاي مختلف و چند تا سوال دارم...
يكي اينكه از اين دو مارك (يه نظر كلي) كدومشون بيشتر پيشنهاد ميشن، Cannon و Olympus ، اين سوال رو به اين خاطر پرسيدم چون قبلا به يه مدل اليمپوس كار كردم و خيلي راضي بودم از كيفيت و كاراييش.
آيا از برندهاي ديگه هم چيزي بهتر از اين موارد پيدا ميشه ؟؟توي اين قيمت..
حالا ميرسيم بر سر آماتور و حرفه اي و اين چيزا ..
از بين كامپكت ها آماتور ها ، Cannon Poweshot SX200 IS فكر كردم كه گزينه بدي نباشه و Olympus Stylus 9000
از بين نيمه حرفه اي ها هم Cannon SX10 و Cannon G10
يكي از دلايل انتخاب SX200 زوم اپتيكال 12 برابر و فيلم برداريش بود، درسته كه SX200 فيلمبرداري HD720P داره اما ، اگر دوربين هاي ديگه مشخصه اي داشته باشن كه نسبت به اين كار آمد تر باشه ميشه از فيلمبرداريه صرف نظر كرد...
كلا اگر پيشنهاداتي در اين زمينه داريد ممنون ميشم..
Cannon G10 نظر من روی اینه ! چون بیشتر عکاس های حرفه ای نیز به یک کامپکت نیاز دارند چون بعضی اوقات دوربین های حرفه ای به کارشون نمیاد به دلیل محیط و ... به همین خاطر از این سری خیلی دیدم به عنوان دوربین همراه استفاده کنند . در کل باید گفت G حرفه ای تره !
از یکی از دوستان عکاسم پرسیدم به من گفت Panasonic LX3 خیلی از اونها سرتره ! شما در مورد این هم فکر کنید ...
در صفحات قبل هم بحث شده در رابطه با دوربین های خوبی که تو این محدوده وجود دارند.نقل قول:
به طور کلی دوربین های کامپکت و سوپرزوم کنان از نظر کیفیت نسبت به الیمپوس برتری محسوس دارن. یا شاید بهتر باشه بگیم الیمپوس کیفیت پایین تری داره. وضعیت الیمپوس در مورد دوربین های SLR البته بهتره و میتونه به عنوان یه رقیب برای کنان محسوب بشه. در نتیجه توصیه میشه تا اطلاع ثانوی سراغ الیمپوس نرین.
به بقیه ی دوستانی هم که قصد خرید دوربین داشتند گفتم که قبل از هر چیز باید نیاز خودتون رو مشخص کنین تا مشخص بشه کامپکت براتون مناسب تره یا سوپرزوم.
بین دوربین های سوپرزوم کنان SX10 و پاناسونیک FZ28 بهترین گزینه ها هستند. بعد از اون ها HX1 از سونی (البته قیمتش بیشتره).
بین دوربین های کامپکت هم کنان G10 و پاناسونیک LX-3. البته F200EXR از فوجی هم بد نیست.
این کامپکت هایی که گفتم از نظر کیفیت از سوپرزوم ها بالاترن ولی خب یه محدودیت هایی هم دارن مثل زوم کم.
نقل قول:
سلام خدمت دوستان گرامی
میشه دلایل بهتر بودن sx10 ازIXUS 980 IS لطفا بفرمایید:20::46:
{ آخه من زیاد از مشخصات دوربین دیجیتال سر در نمی یارم }:41::2::19:
نقل قول:نقل قول:
ممنون دوستان، همين تاپيك رو هم خوندم چند صفحه اي و نظرات دوستان در مورد SX200 رو ديدم، حالا اين پاناسونيك ها رو هم دارم توي Dpreviewميخونم،..
والا من بابام بيشتر دوست داره كه زوم اپتيكال قوي داشته باشه ، اما به خاطر وزن و سايز دوربين كه ميره بالا من خودم نظرم بيشتر روي كامپكت ها هست ، به همين دليل از چند مدل از هر دو كلاس دوربينها رو گفتم..
حالا دارم Lx3 ب G10 و SX10با FZ28 رو مقايسه ميكنم ببينم چطورياس ..
با تشكر
هم زوم واید بهتری داره و هم زوم تله ی بیشتر. فوکوس دستی. ماکروی بهتر. سرعت شاتر بهتر. فلاش بهتر. اتصال فلاش اکسترنال. تنظیمات دستی بیشتر.نقل قول:
البته از نظر ابعاد و وزن قابل مقایسه نیستن. ضمنا رزولوشن 980 هم بیشتره (14.7 مگاپیکسل). ولی SX10 در کل خیلی بهتره.
شما اگه هم زوم اپتیکال قوی میخوای و هم سایز کوچیک مدل Panasonic ZS1 رو در نظر داشته باش. فیلمبرداریش HD نیست ولی هم کیفیتش از SX200 بالاتره و هم موقع فیلمبرداری زوم داره.نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی گلی:10: