بچه ها من با اینکه اکانت آفلاین ساختم اما نمیتونم سیو کنم . اگه میشه کرک جدید به من بدید .
ممنون
Printable View
بچه ها من با اینکه اکانت آفلاین ساختم اما نمیتونم سیو کنم . اگه میشه کرک جدید به من بدید .
ممنون
سلام یه مشکل برام پیش اومده
دیروز بازی میکردم خوب بود ها ولی الان نشستم بازی کنم صداش قطع شده..دیگه صدا نداره
نمیدونم اخه صبح درایور کرت صدامو آپدیت کردم
ممکنه برای اون باشه؟
چه کنم از اول نصب کنم یا راه حل ساده تری هم داره؟
هر كسي يه چيزي گفت
اخرش من دور دو را برم يا نه ؟
در ضمن معلومه كه با درجه سختي بالا ميرم
ظاهرا هيچ مرحله خاصي اضافه نميشه وقتي با شوا ميريم
دموها هم كه همون قبليها هستند
پس فقط براي چند تا اصلحه بايد بريم همين
تنوع خاصي وجود نداره
و يا به قول يكي از دوستان براي انتقام گيري كه در دفعه قبلي اذيتمون كرده بود در اين دور .....
راستي اون سگي كه دوستمون ميگه مال ---- نبود كه
اون يه سگ بيايوني بود كه ---- اتفاقي تو راه ديد وبهش كمك كرد و نجاتش داد
البته ممكنهكسي بهش كمك نكنه اختياري بود كه توسط كاربر انتخاب ميشد
وقتي نجاتش ميداديم بعدها در مراحل بعدي يك غولي ميومد
در اين موقع سگه مياد وحواس غولو پرتميكنه
بعد ---- همراحتتر كر غول را تمومميكنه همين
ويرايش
چرا كلمه لئون ف.ل.ت.ر.شده تو سايت ؟
من با ي نوشتم ميبينم كه ----- شده
به حق چيزهاي نديده نشنيده ...
سلام... یه مشکل گنده!!!
من evil5 رو دانلود کردم! از تورنت... نصب کردم... همون اوایل بازی ... بدون اجرا کردم برنامه چیت و ... یهو صفحه مانیتور میره!!! چیزی مشاهده نمیشه! سیستم کرش میکنه... حتما دکمه ریست یا قطع و وصل powerرو باید بزنم تا سیتم روشن بشه!!!!
فقط و فقط بر روی همین سیستم ه...!
ویندوز vista x64 ه.... بر روی ویندوز 7 32 بیتی هم همین مشکل بود!!!
گرافیک: ati 4850
رم: 2Gb ddr2
مادربرد: GA-p965-s3
پردازنده: intel core2duo e4300 1.8GHZ
روی هیچ گیمی هم مشکل ندارم... فقط اینه... چرا!!!!!؟؟؟؟
منظورت اويل 5 هست ؟
چون اينجا تاپيك اويل 5 هست
سيستمت كه خوبه فكر نميكنم موردي داشته باشه
مطمئني كه رو سيستمهاي ديگه درست اجرا ميشه ؟
اخه ممكنه خود گيم معيوب باشه
بله evil 5 اشتباه نوشتم! میپره بیرون!!!:(( خوده بازی؟ اگه کرش میکنه باز ویندوز رو داری... انگاری سخت افزاری ه... ولی همه چیز هم ok ه...
فقط هم توی این بازی اینجوری ه!
من هیچ تیرباری دست کریس ندیدم....!!!نقل قول:
منظورتون تیربار سنگین کریس (Gatling Gun) هست؟ چون بجز این من سلاح دیگه ای با این مشخصات ندیدم.
اگه اون رو توی بازی پیدا کردین میشه یک راهنمایی کنین که دقیقا کجا میشه اون رو پیدا کرد؟!
کسی راه حل مشکل بنده رو نمیداند!؟نقل قول:
بنظر من اگر میخواید با درجه سخت بازی کنید حداقل اون تیربار سنگین کریس رو که میگم, بگیرید چون کار رو براتون خیلی راحت تر میکنه (با تاخیر شروع به شلیک میکنه اما فوق العاده قدرتمنده)نقل قول:
این تیرباری که من ازش صحبت میکنم رو نمیتونید داخل بازی پیدا کنید. شما باید اولین مسلسلی رو که گرفتید (VZ61) رو بطور کامل اپگرید کنید و بعد میتونید این سلاح رو با قیمت 50,000 بخرید (این سلاح فقط برای کریس قابل استفاده است و تیرشم بینهایت هست)نقل قول:
یک کمان هم مخصوص شوا وجود داره که اونم با آپگرید کامل اولین دوربین دار (S75) با قیمت 50,000 قابل خرید میشه (هرچند این سلاح هم دارای مهمات بینهایت هست اما متاسفانه نشانه (لیزر و...) نداره)
البته با آپگرید اولین کلتتون (M92F) هم یک کلت با قنداق و به قیمت 30,000 باز میشه که قابلیت شلیک پشت سرهم 3 تیر رو داره اما تیرش بینهایت نیست و آپگرید هم میشه روی هم رفته اگه 2تای بالا رو خریدید و خواستید کلکسیونتون رو کامل کنید این رو هم میتونید بخرید
نقل قول:
:5:
شما اصلا صدا داری روی سیستم یا نه خوب ریمو کن از اول صدا رو نصب کنید
با این حال خودتون که واردید توی Run بزنید Dxdiag بعدشم تب Sound رو بیارید
ببینید هیچ اروری پیدا کرده یا نه. :11:
ممنون...پس باید برم کلی امتیاز جمع کنم تا بتونم اون رو بخرم...نقل قول:
این تیرباری که من ازش صحبت میکنم رو نمیتونید داخل بازی پیدا کنید. شما باید اولین مسلسلی رو که گرفتید (VZ61) رو بطور کامل اپگرید کنید و بعد میتونید این سلاح رو با قیمت 50,000 بخرید (این سلاح فقط برای کریس قابل استفاده است و تیرشم بینهایت هست)
یک کمان هم مخصوص شوا وجود داره که اونم با آپگرید کامل اولین دوربین دار (S75) با قیمت 50,000 قابل خرید میشه (هرچند این سلاح هم دارای مهمات بینهایت هست اما متاسفانه نشانه (لیزر و...) نداره)
البته با آپگرید اولین کلتتون (M92F) هم یک کلت با قنداق و به قیمت 30,000 باز میشه که قابلیت شلیک پشت سرهم 3 تیر رو داره اما تیرش بینهایت نیست و آپگرید هم میشه روی هم رفته اگه 2تای بالا رو خریدید و خواستید کلکسیونتون رو کامل کنید این رو هم میتونید بخرید
تیرهای rocket launcher هم بی نهایت میشه؟
اون اسلحه شعله افکن و اون اسلحه ای که باهاش excella رو از بین می بریم هم میشه به لیست ایتم ها انتقال داد؟
هر چند توی بازی زیاد به کارمون نمیاد ولی اگه اون رو بفروشیم پول خوبی به احتمال زیاد گیرمون میاد
کسی تونسته ؟!
دوستان میتونید با نصب این فایل کم حجم تمام مراحل بازی و امتیازات و اسلحه بی نهایت و لباس های جدید و ... را unlock کنید.:31:
بعد از نصب فایل هنگام ورود به بازی پروفایل christine را انتخاب کنید و تمام:31:کد:http://www.freefileuploads.com/uploads/1254321360.zip
سلامنقل قول:
تیر rocket بینهایت میشه البته زمانی که باز ی رو دوبار تموم کنید. در مورد اون اسلحه اکسلا فکر نکنم که راهی براش باشه و همچنین اون آتش آفکنه. من خیلی اسلحه آپگرید کردم ولی اینا باز نشدند.
دوست عزیز, من فعلآ راکت لانچر رو فول نکردم ولی تا جایی که میدونم, برای بینهایت کردنش باید بازی رو زیر 5 ساعت برید!!!نقل قول:
اقا مابازی روگرفتیم حالا که نصب کردیم موقع اجرا این پیام میده
wrong disc inserted.
please insert ihe original"resident evil5 cd/dvdاون سایتی هم که میده میرم ولی اتفاقی نمی اوفته . من بازی روازdvdbazi.irگرفتم دوتاdvd
از داخل DVD کرکش رو نصب کنی حله.نقل قول:
هیچ ارروری وجود ندارهنقل قول:
در همه قسمتا من صدا دارم و فقط تو این بازی صدا ندارم
بچه ها بازي رو از p30 world ميخوام بگيرم خسته شدم از ارور.اگه بازي قبليرو پاك كنم كه سيو هام پاك نميشن؟؟؟
باید از سیو هاتوی یک بک آپ بگیرین....بعد اقدام به پاک کردن بازی کنین
ولی احتمال این که سیوها جواب بده کمه...
بازی رو مجدد نصب کردم ولی بازم صدا ندارم!!
کسی ترینرش رو نداره؟؟؟
بااین سیستم میشه بازی رواجراکرد؟
cpu:intel q8400 2.66
ram2gig
Gforce9400,1gig
فكر كنم در قسمت رمز بازي هاي قسمت اخبار بازي ها درخواست بدي بدستش بياري
----------------------------------
آقا مهدي
ويندوزت چيه ؟
آره اجرا ميشه اونم با چه كيفيتي برو حالشو ببر!!!:31:نقل قول:
مشكل اينه كه با مسلسل و تيربار نميشه خوب نشانه گيري كرد
من چون ديدم نشانه گيري ضعيفه واسه همين تا اخر بازي تيربار را به شوا دادم
و خودم با كلت بازي كردم
نه من با نظر شما مخالفم چون یک نفر روی این بازی کار نکرده که بگیم یه تیم اونم چه تیمی صد رد صد این بازی فوق العاده همه جای دنیارو ترکنونده که دارن ادامه شو میسازننقل قول:
راست میگی یا شوخی میکنی؟آخه میگن این گرافیک به درد نمیخوره!!!نقل قول:
xp sp3نقل قول:
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه اخه بار اول خیلی خوب اجرا شد بازی
ولی دفعات بعد دیگه صدا نداشت
اولا اینو بگم که ویندوز xp xp3 کلا توی صدا مشکل داره یعنی خیلی از درایورهای صدا روش کار نمیکنه:13:نقل قول:
ولی بهت پیشهاد میکنم که اصلا درایور صدات رو پلک کنی بعد درایور صدای توی سی دی مادربورد رو نصب کن ببین حل میشه....
اگه نشد احتمالا با تعویض ویندوز به sp2 یا ویستا مشکلت حل میشه(بستگی داره برات ارزش تعویض ویندوز رو داشته باشه یا نه)!
آقا ما که بلاخره نتونستیم بفهمیم کدوم تیر (جعبه تیرها) ماله کدوم تفنگه!
این که دیگه مشخصه....
مثلا تیرهای مسلسل رو نوشته machingun ammo یا تیرهای کلت رو نوشته pistol ammi و شاتگان رو هم که مشخصه shotgun ammo
اسلحه دوربین دار هم نوشته شده rifle ammo و برای مگنوم هم نوشته magnum ammo
دیگه از این مشخص تر...!؟
یکی راه حل کشتن کسلر رو تو اونجایی که هواپیما هست و آر پی جی بگه که هر کاری میکنم نمی تونم بکشمش
اونجا نباید بکشیدشنقل قول:
باید با آر پی جی بهش شلیک کنید اونم سر آر پی جی رو میگیره بعد همکارتون بهش شلیک میکنه و وسکر برای چند لحظه زانو میزنه در اون لحظه باید برید نزدیکش و اونو نگه دارید تا شیوا بهش ویروس رو بزنه ، یا برعکس شیوا اون رو میگیره و شما بهش ویروس رو تزریق کنید :46:
ویرایش شد پست فوق درست شدنقل قول:
یکی راه حل کشتن کسلر رو تو اونجایی که هواپیما هست و آر پی جی بگه که هر کاری میکنم نمی تونم بکشمش
من کسلر رو قاطیدم فکر کردم چنین شخصی هست من نفهمیدم.
سلامنقل قول:
در مورد تایم چیزی نمی دونم ولی فکر نکنم من برای بار دوم بازی رو در حدود کمتر از 6 ساعت تموم کردم.
نقل قول:
البته این رو هم اضافه کنم که باید هر چی چراغ اونجا هست رو خاموش کنین تا وسکر نتونه چیزی رو ببینهنقل قول:
اونجا نباید بکشیدش
باید با آر پی جی بهش شلیک کنید اونم سر آر پی جی رو میگیره بعد همکارتون بهش شلیک میکنه و وسکر برای چند لحظه زانو میزنه در اون لحظه باید برید نزدیکش و اونو نگه دارید تا شیوا بهش ویروس رو بزنه ، یا برعکس شیوا اون رو میگیره و شما بهش ویروس رو تزریق کنید
بعد اقدام به شلیک کنین
مرحلی های که باید وسکر رو بکشید جزو ساده ترین قسمت های بازی هست فقط باید کارا زیر رو انجام بدید کنید :
1 - همیشه از پشت به وسکر شلیک کنید ، اگر تو بازی ستون یا دیوار یا چیزی هست که دورش بتونید مخفی بشید یا اینکه
با دویدن خودتون رو به پشتش برسونید راحت میتونید کارتون رو انجام بدید ولی وقتی رو به روی شما ایستاده فقط تیر حروم می
می کنید .
2 - زمانی که بهش شلیک می کنید سعی کنید بهش نزدیک باشید چون وقتی RPG رو تو دستش گرفت و شما به تفنگ به
دستش شلیک کنید وسکر حدود 20 ثانیه کاری انجام نمیده و باید بهش نزدیک بشید و دکمه F رو بزنید تا بتونید وسکر رو
بگیرید و دارو رو بهش تزریق کنید !
3 - مرحله آخر تو کوه آتش فشان نیازی به RPG ندارید بهتره یک تفنگ پر قدرت با حدود 20 تا 30 گلوله داشته باشید
و بعد از چند بار شلیک به قلبش میفته رو زمین که باز باید بهش نزدیک بشید و با زدن دکمه F دستا وسکر رو بگیرید
تا شیوا چاقو رو تو قلبش فرو کنه !
این کارا در کمتر از 7 8 دقیقه وسکر رو نابود می کنه ولی اگر فقط به فکر تیر زدن بهش باشید و ازش فرار کنید و بهش نزدیک
نشید تا ابد باید به وسکر تیر بزنید !
من هم به جمع شما پیوستم . من یه سوال داشتم . همون اول بازی که 2نفر ریختن سر یه نفر دارن یه چیزی میدن به خوردش من وقتی طرف رو می کشیم و جلو می رم یه دفعه ای گله حمله میکنن . من حدد 5 6 تا بیشتر تیر ندارم اگه میشه بگید که چطوری باید بدون تیر بکشمشون . البته اینو میدونم که باید تیر بزنی به بری جلوش اف رو بزنی ولی منظورم اینه که راهی داره وقتی همه تیر ها تموم شد اونطوری بکشیشون . چون وقتی میرم جلو بعضی موقع های آپرکاتشون میکنه . بعضی موقع ها هم نه !
لازم نیست که حتما اونا رو بکشی...می تونی از دستشون هم فرار کنی
در این رابطه که تیر نداری باید بگم که فقط با اسلحه میشه اونا رو کشت البته با چاقو هم فکر کنم بشه ولی من امتحان نکردم....
وقتی به اونها تیر میزنی گیج میشن و می تونی بری با مشت اونا رو بزنی ولی تا موقعی که گیج نشده باشن نمی تونی اونطوری ضربه بزنی
تو این مرحله آخر زمانی که وسکر می پره بالا وی می ره سروقت شوا باید چی کار کردشوا رو چه جوری باید نجات داد زبون بسته همش از صخره می افته وهرچه گلوله (نارنجک تفنگی)به وسکر می زنم اثر نمی کنه یعنی دید خوبی نداره واون بالا هم نمی شه رفت گیرکردم حسابی