من چند روز غیبت داشتم.فقط اومدم ببینم مسابقه پیش بینی هنوزم هست؟
بازی استقلال با سپاهان از نظر من مساوی میشه.احتمالا 1-1
من چند روز غیبت داشتم.فقط اومدم ببینم مسابقه پیش بینی هنوزم هست؟
بازی استقلال با سپاهان از نظر من مساوی میشه.احتمالا 1-1
استـــــــــقلال سرور ...........
سخنگوي لنگيها گفته بادامكي رباط پاره نكرده
ولي ك.. گفته
دوستان
لطفا
از این به بعد
برای خطاب کردن تیم های رقیب از واژه های نامناسب استفاده نکنید .
واژه هایی مثل لنگی یا اس تق لا لی یا هر چیزی شبیه اینها که مد نظر گوینده تحقیر هواداران تیم رقیبه .
چشم اقا بابك (فقط بخاطر گل روي شما)نقل قول:
عماد يه پيشنهاد داشتم كه مطمينم همه رد ميكنن !!!؟؟؟
ميگم ميشه تو مسابقه پيش بيني براي كساني كه نتيجه رو برععكس
حدس زدن (فقط در مورد برد و باخت صدق ميكنه) امتياز منفي بدي.
خوبه من موافقم کاملا:10:امتیازمنفی نباشه همه پیش بینی میکنند مثل یه تیری درتاریکی میشه اینجوری :5:نقل قول:
بازی یکشنبه هس ؟
اره استادنقل قول:
فكر كنم ساعت 19:15
نه بابا 17:15نقل قول:
اره استاد
فكر كنم ساعت 19:15
نه عزيزم هنوزم انقدر پير نشدم كه يه زمان مسابقه رو هم نتونم تو ذهنم نگه دارم:31:نقل قول:
يكشنبه هيچ بازي اي اون ساعت برگزار نميشه
بازي ... هم ساعت 19:00 :2:
راستي يادم رفت اين حماسه ي ملي رو كه توسط تيم سايپاي ملي (ملي سايپا نه)
يا به قول مسولان, تيم چندم ما بوجود امد را تبريك بگم
نتيجه و زمان مسابقات داخلي را در اين سايت ببينيد
کد:http://www.iransport.net/
دوستان هر چند از موقعی که این تاپیک اومد همیشه چکش میکنم ولی پست خیلی کم میدم
نظر من اینه استقلا 3-1 سپاهانو میزنه
چه کسی نظر ها رو ثبت میکنه /؟؟؟؟؟
سلام.. شرمنده که دیروز نتونستم به تاپیک سر بزنم..
الآن اومدم و تمام کارهای عقب افتادم رو انجام میدم..
elendil جان، من پیش بینی هارو ثبت میکنم..
پیش بینیتون رو که ثبت کردم، اطلاع میدم..
عماد دیروز به هر جون کندنی بود سنگر رو حفظ کرم...
پسر روز جمعه سنگر داری چه سخته ها!
نقل قول:من دیروز نتونستم بیام..نقل قول:
شرمنده بچه ها..
نقل قول:
سلام مجتبی جان..
خوش اومدی..
به روی چشم بابک جان..نقل قول:
دستس درست علیرضا.. خودم خیلی ناراحت بودم که نمیتونستم جمعه رو بیام..نقل قول:
نقل قول:اگه همه بچه ها موافق باشن این کار رو هم میکنیم..نقل قول:
فقط موافق بودن و نبودنتون رو اعلام کنین تا اگه تصویب شد، به همه ی کسایی که تو پیش بینی شرکت کردن اعلام بشه.. فقط این رو هم بگم که اگه تصویب شد، از بازیه بعد اعمال میشه..
آره ایمان.. همچنان مسابقه ی پیش بینی پابرجاست.. تا آخر لیگ ادامه داره.. بازیای استقلال که تموم شد، برنده ها اعلام میشن و اون موقع هست که دور اول پیش بینی ها تمون میشه..نقل قول:
پیش بینیت هم ثبت شد..
پیشبینیت ثبت شد امیر..نقل قول:
میتونی بری تو لیست پیش بینیت رو ببینی..
elendil جان، پیش بینیت ثبت شد.. میتونی بری تو لیسی که تو پست بعدی آدرسش رو میزارم، پیش بینیه خودت و بقیه ی دوستات رو ببینی..نقل قول:
تا الآن 33 نفر تو مسابقه پیش بینی شرکت کردن که لیست شرکت کننده ها و پیش بینی هاشون رو میتونید تو پست 3371 ببینید..
برای شرکت تو مسابقه پیش بینی هم میتونید همینجا، تو.همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2801131&postcount=3371
برای مطالعه ی قوانین پیش بینی، پست 2681 رو ببینید..
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
نکته : به علت نبودن علیرضا و مسعود، خودم وظایفی رو که تو قوانین مشخص شده رو انجام میدم..
اگه کسی میتونه جای علیرضا و مسعود تا زمانی که برگردن، کمکم کنه بگه..
حدوداً 1 روز دیگه واسه شرکت تو مسابقه پیش بینی فرصت دارید.. (یعنی تا 30 دقیقه قبل از شروع بازی که خودم میام و پایان زمان شرکت تو پیش بینی رو اعلام میکنم..)
مسئولان باشگاه استقلال به بازیکنان این تیم قول دادند در صورتى که بتوانند مقابل سپاهان به پیروزى دست پیدا کنند، از سوى مدیرعامل این باشگاه به هر کدام از آنها مبلغ ۷۰۰ هزار تومان به عنوان پاداش پرداخت خواهد شد. این تصمیم از سوى امیر قلعه نویى سرمربى استقلال اتخاذ شده و دلیل آن افزایش روحیه بازیکنان براى این دیدار است.
۲ بازیکن مصدوم تیم استقلال تهران با تلاش پزشکان این تیم براى مسابقه حساس مقابل سپاهان آماده خواهند شد. ابراهیم تقى پور و جان واریو ۲ بازیکن تیم استقلال تهران این روزها تمرینات ویژه اى را زیر نظر امین نوروزى پزشک تیم استقلال انجام مى دهند تا براى مسابقه هفته سوم مقابل تیم نایب قهرمان فصل گذشته لیگ برتر آماده شوند.امیر قلعه نویى، سرمربى تیم استقلال در گفت و گو با پزشک استقلال خواستار بهبودى هر چه سریعتر این ۲ بازیکن شده تا در صورت نیاز از وجود آنها در بازى با سپاهان استفاده کند.
هاشم بیک زاده هافبک استقلال هنوز نتوانسته در این فصل براى استقلال به میدان برود. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانید:
• چرا هنوز براى استقلال به میدان نرفته اید؟
- من چند وقت را به دلیل مصدومیت از تمرینات دور بودم همچنین فکر مى کنم تازه به شرایط ایده آل رسیده ام.
• مقابل سپاهان بازى مى کنید؟
- بازى کردنم بستگى به کادر فنى دارد. اگر آنها صلاح بدانند مى توانم بازى کنم.
• بازى با سپاهان را چطور ارزیابى مى کنید؟
- بازى سختى است. سپاهان یکى از تیم هاى منسجم لیگ است که بازیکنان آن چند سال است کنار هم بازى مى کنند.
• فکر مى کنید بتوانید در این دیدار پیروز شوید؟
- تمام سعى و تلاش ما این است که باخت هفته قبل را جبران کنیم.
• در تیم ملى حضور نداشتید؟
- در این تورنمنت، دایى خواست از جوان ها بیشتر استفاده کند. مشکل خاصى نیست و سعى مى کنم دوباره به تیم ملى دعوت شوم.
دروازه بان استقلال درخصوص دیدار این تیم مقابل سپاهان گفت: به اعتقاد من بازى دشوار و فینالى زود هنگام را مقابل سپاهان خواهیم داشت و در صورت اطمینان قلعه نویى براى حضور در دروازه استقلال مقابل سپاهان مزد اعتمادش را خواهم داد و گل نخواهم خورد. اشکان نامدارى همچنین خاطر نشان ساخت:در صورت اعتماد قلعه نویى براى حضور در مقابل سپاهان با تمام توان سعى در ارائه بهترین بازى براى استقلال را دارم تا بتوانم در پایان بازى با بسته نگه داشتن دروازه استقلال مزد اعتماد او را به نحوى شایسته بدهم.وى تصریح کرد: در بازى مقابل سپاهان تمامى بازیکنان حاضر در ترکیب اصلى توان خود را براى پیروزى استقلال بکار خواهند گرفت چراکه معتقدم براى قهرمانى در لیگ برتر باید بازى هاى خانگى را با حداکثر امتیاز پشت سر بگذاریم تا در نهایت با مشکل مواجه نشویم.نامدارى در خصوص عملکردش مقابل پگاه گفت :خدا را شکر در بازى مقابل پگاه مشکل چندانى نداشتم و قلعه نویى از عملکردم راضى بود اما متأسفانه با وجود اینکه بازى به طور کامل در اختیار تیم ما بود نتوانستیم از موقعیت هایى خلق شده نهایت سود را ببریم و در نهایت شکستى را پذیرفتیم که به واقع حقمان نبود.وى تصریح کرد: البته باید بگویم تنها وجه مثبت این شکست شوک بسیار خوبى بود که در بهترین زمان ممکن به تیم وارد شد تا تیم حواسش را براى دیدار هاى آینده جمع کند.
استقلال 2 سپاهان 1.
سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال که گفته مى شود در تمام بازى ها فیکس است هنوز نتوانسته براى این تیم گلزنى کند.
• بازى با سپاهان را چطور مى بینید؟
- بازى سختى است. سپاهان چند ملى پوش دارد همچنین آنها یک تیم یکدستى دارند و این کار ما را سخت مى کند. فکر مى کنم یکى از سخت ترین بازى هاى ما در نیم فصل است.
• با گذشت ۲ هفته مهاجمان استقلال هنوز گلزنى نکرده اند. نظرتان چیست؟
- هنوز زمان زیادى تا پایان فصل مانده است. شما مطمئن باشید امسال بهترین خط حمله مال استقلال است.
• خود شما هنوز موفق به گلزنى نشده اید؟
- خب.من یک سال در فوتبال ایران حضور نداشته ام و براى هماهنگى نیاز به زمان دارم. فکر مى کنم از این هفته بتوانم براى استقلال گلزنى کنم.
• در بازى با پگاه در پست هافبک نفوذى بازى کردید؟
- پست اصلى من مهاجم است و بستگى به کادر فنى دارد که کجا بازى کنم.
• فکر مى کنید امسال آقاى گل شوید؟
- تمام سعى و تلاش من این است که مثمر ثمر باشم. بیشتر دوست دارم پاس گل بدهم.
«بن همام» رئیس Afc این روزها میهمان فوتبال ماست و امروز (شنبه) هم پس از ملاقات با محمدعلى آبادى در یک کنفرانس مطبوعاتى شرکت خواهد کرد. طبعاً مسئولان فدراسیون فوتبال در مورد سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا با او صحبت کرده و خواهند کرد چرا که بن همام مى تواند نقش بسیارى در این باره داشته باشد. بن همام بعد از حذف تلخ استقلال از آسیا (در بهمن ۸۵) گفته بود: «من شخصاً از این مسأله متأسفم اما قانون باید اجرا شود. من مى دانم که استقلال یکى از بهترین و پرطرفدارترین تیم هاى آسیاست و امیدوارم آنها هرچه سریعتر دوباره به آسیا برگردند.» امسال هم هنوز تردیدهایى در مورد تعداد نمایندگان ایران در آسیا وجود دارد. چندى قبل صفایى فراهانى گفته بود فقط حضور پرسپولیس در آسیا قطعى است و Afc هنوز نظر نهایى را در مورد بقیه نمایندگان ایران نداده و این مسأله مهرماه مشخص مى شود. با این حال بن همام مى تواند نقش کلیدى در افزایش تعداد نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا داشته باشد. در حال حاضر گفته مى شود مسأله حق پخش تلویزیونى، اساسنامه باشگاه ها و ... تا حدى حل شده و شاید فقط Afc به امکانات و شرایط محل تمرینات و مسابقات برخى از باشگاه هاى ایرانى حساس باشد. اواخر هفته على کفاشیان گفته بود با ضرغامى جلسه داریم و به زودى مسأله حق پخش تلویزیونى مسابقات لیگ حل مى شود.بن همام مى تواند در جلسه مطبوعاتى امروز خود براى هواداران استقلال که همچنان نگران حضور یا عدم حضور تیمشان در آسیا هستند، پیام آور شادى باشد. شاید امروز خبرنگاران ایرانى بتوانند اخبار مهمى را از زبان بن همام بیرون بکشند و...
mahsai جان، پیش بینیت ثبت شد.. میتونی بری پیش بینیه خودت و دوستات رو ببینی..نقل قول:
پیش بینی من
استقلال 2 - 1 سپاهان
فتح الله زاده آمد، جبارى تمرین نکرد
تمرین عصر دیروز تیم استقلال ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادى برگزار شد که على فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه هم حضور داشت. با حضور على فتح الله زاده در تمرین چند تن از بازیکنان استقلال نزد او رفتند وخواستار پرداخت مطالبات شدند.
جبارى با لباس شخصى
مجتبى جبارى، با لباس شخصى در تمرین حاضر شد. مصدومیت در تمرین پنجشنبه علت تمرین نکردن وى بود.
شرح تمرین
در ابتداى تمرین بازیکنان دور زمین دویدند و سپس با کارهاى کششى و قدرتى بدنهایشان را گرم کردند. بعد از آن کار با توپ را آغاز کردند و به پاسکارى پرداختند. در ادامه بازیکنان به سرزنى پرداختند سپس آقا وسط بازى کردند و در آخر نیز شوتزنى و سانتر از جناحین کار کردند.
غایبان تمرین
فابیو جان واریو و علیرضا عباسفرد ۲ بازیکنى بودند که در تمرین دیروز حضور نداشتند. جان واریو به دلیل پاس نشدن چک خود و عباسفرد به خاطر مسائل شخصى در این تمرین غایب بودند.
تو بدنت خیلی بده. بیشتر برای کشتی خوبی تا داروازه بانیه فوتبال.نقل قول:
نامدارى : اگر مقابل سپاهان بازى کنم ، گل نمى خورم
ایمان جان، این بار خیلی دیر پیش بینی کردی.. گفتم شاید یادت رفته باشه که بیای تو پیش بینی شرکت کنی..نقل قول:
در هر صورت، پیش بینیت ثبت شد..
در صورت كسب نكردن شرايط لازم
بنهمام: ايران از ليگ قهرمانان آسيا كنار گذاشته ميشود
خبرگزاري فارس: رئيس كنفدراسيون آسيا گفت: در صورتيكه فدراسيون ايران شرايط لازم را كسب نكند، تيمهاي اين كشور از ليگ قهرمانان كنار گذاشته ميشوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، محمد بنهمام امروز همراه علي كفاشيان رئيس فدراسيون ايران و مهدي تاج نايب رئيس در آكادمي المپيك يك نشست خبري برگزار كرد.
رئيس قطري كنفدراسيون آسيا گفت: خوشحالم در اين جمع هستم. مطالب روزنامههاي ايران را ميبينم. در حمايت شما از كنفدراسيون ممنوم. آرزو ميكنم همكاري مشترك بين AFC و رسانهها ادامه داشته باشد. فكر ميكنم اين همكاري به نفع فوتبال تمام شود.
وي افزود: از مرتبه گذشته كه من در ايران بودم و با شما خبرنگارن مصاحبه كردم، اتفاقات زيادي در فوتبال آسيا و به ويژه ايران رخ داده است. مهمترين آن، انتخاب رئيس فدراسيون ايران به روش دموكراتيك است.
بنهمام در پاسخ به اينكه آيا فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا چهار سهميه خواهد داشت، عنوان كرد: فوتبال ايران يكي از قدرتهاي آسيا است كه رئيس آن علي كفاشيان است. امروز در ملاقاتي كه با محمد عليآبادي رئيس سازمان تربيتبدني داشتم، همين نكات را گفتم. به خودمان اجازه نميدهيم براي پيشرفت آسيا، چشمهايمان را روي ايران ببنديم.
وي ادامه داد: درباره چهار سهميه ايران بهتر است توضيحاتي درباره ليگ حرفهاي بدهم. اين مرتبه درباره حرفهاي كردن صحبت ميكنيم و حرفهايگري فقط پرداخت پول به بازيكنان نيست. اين حرفهايگري بايد در تمام سازمانها وجود داشته باشد.
بنهمام خاطر نشان ساخت: شرط گذاشتيم باشگاههايي كه شرايط تجاري دارند، در ليگ قهرمانان حاضر شوند و تأكيد داريم مالكيت مشخص باشد. اين براي ما قدم بسيار حساسي است؛ براي آنكه به سمت فوتبالي مناسبتر برويم.
وي افزود: ايران قول داده شرايط لازم را كسب كند. تا كنون براي حضور در ليگ قهرمانان از بين 46 كشور آسيايي، فقط 7 كشور شرايط را به دست آوردند. اگر ايران بتواند شرايط موردنظر را احراز كند، چهار سهميه خواهد داشت.
بنهمام اظهار داشت: يكي از شرايط حضور در ليگ قهرمانان، درآمدزايي در ليگ است. سه بخش براي درآمدزايي مشخص شده است. حق پخش تلويزيوني، حاميان مالي و بليت فروشي. فرض بر اين است كه حق پخش 70 درصد درآمد باشگاه باشد. اگر ايران ميخواهد در ليگ قهرمانان حضور داشته باشد، بايد حق پخش را بفروشد.
وي افزود: تا به امروز از غرب آسيا سه كشور ايران، امارات و عربستان شرايط حضور را به دست آوردند. ليگ امارات براي حقپخش تلويزيوني 25 ميليون دلار را در سال تضمين كرده و عربستان نيز 25 ميليون در سال را در همين زمينه تضمين كرده است.
بنهمام گفت: اين مطلب را كه ليگ ايران چقدر ارزش دارد، به شما خبرنگاران واگذار ميكنم. حدود 80 ميليون نفر در ايران بوده كه همه عاشق فوتبال هستند. ايران تنها كشوري است كه بيشترين بازيكن را در خارج از آسيا دارد. به شما اين را واگذار ميكنم تا ارزش واقعي آن را ارزيابي كنيد. همانطور كه به دنبال فوتبال حرفهاي در آسيا هستيم، فوتبال آماتور را مدنظر داريم و اين دو خط موازي با هم در حال حركت هستند.
رئيس كنفدراسيون آسيا عنوان كرد: همانطور كه براي فوتبال حرفهاي فعاليت ميكنم، براي فعال كردن فوتبال آماتور نيز كار ميكنيم. در ايران پروژه آسيا ويژن تا به حال در چهار استان اصفهان، فارس، همدان و قزوين انجام ميشود. براي هفت استان ديگر نيز آن را در نظر داريم.
رئيس كنفدراسيون آسيا در خصوص اينكه اگر فدراسيون ايران نتواند اين شرايط را احراز كند چند سهميه در ليگ قهرمانان آسيا به ما تعلق ميگيرد، گفت: اگر نتواند شرايط را احراز كند، در اين مسابقات حضور نخواهد داشت. تيمهاي ايراني بايد در مسابقات ديگري با نام AFC CUP حاضر شوند كه سطح پايينتري از ليگ قهرمانان دارد.
بنهمام در مورد اينكه تيم ملي مصر به دلايل سياسي از آنجام بازي دوستانه با ايران خودداري كرد، اظهار داشت: در جريان هستم كه برخي مسابقات تداركاتي ايران انجام نشده؛ اما دليل لغو آنها مشخص نيست. تلاش داريم مسائل سياسي را از ورزش دور نگه داريم. تا آنجا كه ميدانم، فقط مصر به دليل سياسي و پخش يك برنامه تلويزيوني بازي خود را لغو كرده است. اگر تيم ديگري به خاطر دلايل سياسي بازي را لغو كند، AFC تصميمگيري خواهد كرد.
رئيس كنفدراسيون آسيا در مورد فعال شدن فوتبال زنان در آسيا و ايران، گفت: فوتبال زنان كشور شما خيلي فعال شده و امروز براي اولينبار با نايب رئيس بانوان ملاقات كردم.
وي افزود: قبلاً كميتهاي به نام فوتبال زنان وجود داشت اما مردان در آن فعاليت ميكردند؛ اما امروز افتخار ميكنيم كه مربيان، داوران و ناظران هم خانم هستند. اگر اين فرصت را داشته باشيد تا از فوتبال زنان در آسيا ديدن كنيد، متوجه ميشويد كه خانمها آن را اداره ميكنند. در كنفدراسيون آسيا يك قدم تازه برداشته شده و چهار صندلي جديد در كميته اجرايي AFC براي زنان در نظر گرفته شده است.
رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: شايد اين ايده را رؤيايي بدانيد؛ اما استقلال يا پرسپوليس ميتوانند مثل يك باشگاه اروپايي طرفدار داشته باشند؛ البته نه اينكه در اروپا بلكه در قاره آسيا طرفداران زيادي داشته باشد.
وي در مورد افزايش تعداد سهميه قاره آسيا در جام جهاني، عنوان كرد: اين تصميم فقط با نظر كندفدراسيون گرفته نميشود؛ بلكه نحوه عملكرد تيمهايي كه در جام جهاني نيز حضور دارند، در آن دخيل است. اعتقاد دارم اكنون قاره آسيا نبايد بيش از چهار تيم در جام جهاني داشته باشد؛ مگر آنكه تيمهاي آسيايي حركت مثبتي از خود نشان دهند.
بنهمام در مورد اينكه AFC براي فدراسيون ايران تخفيفهايي قائل ميشود تا چهار سهميه در ليگ قهرمانان داشته باشد، گفت: براي من ايران و اندونزي هر دو عضو AFC هستند. هر چيزي كه اندونزي ميتواند به آن برسد، ايران هم ميتواند همان شرايط را داشته باشد. در AFC سعي ميكنيم حق را به كساني بدهيم كه شايستگي آن را دارند.
وي افزود: در ابتداي صبحتهايم گفتم، به پيشرفت آسيا نميتوانيد بدون فوتبال ايران فكر كنيد. ايران نقش كليدي و راهبردي دارد؛ اما براي چين با 3/1 ميليارد نفر جمعيت همان حق را قائل ميشويم كه براي گوام با 15 هزار نفر قائل هستيم.
انتهاي پيام/
مریم جان، نزن تو ذوقش.. تو بازی با پگاه، عکس العمل های سریعی رو از خودش نشون میداد.. شاید واقعاً خوب شده باشه.. طالب لو هم گفته بود رو گلی که استقلال خورد، نامداری مقصر نبوده..نقل قول:
از همه ی اینا بگذریم ترجیح میدم وحید تو دروازه باشه تا نامداری
اره ولی یه حالیه...نقل قول:
مریم جان، نزن تو ذوقش.. تو بازی با پگاه، عکس العمل های سریعی رو از خودش نشون میداد.. شاید واقعاً خوب شده باشه.. طالب لو هم گفته بود رو گلی که استقلال خورد، نامداری مقصر نبوده..