چرانقل قول:
چنین بازی با این مشخصات وجود نداره ، البته وجود داره ولی همشون بازی های فش هستند و فکر کنم بدردتون نمی خورن!
حتما وجود داشته که من بازی کردم دیگه!
حالا اشکالی نداره شاید شما اسمش رو نمیدونید
Printable View
چرانقل قول:
چنین بازی با این مشخصات وجود نداره ، البته وجود داره ولی همشون بازی های فش هستند و فکر کنم بدردتون نمی خورن!
حتما وجود داشته که من بازی کردم دیگه!
حالا اشکالی نداره شاید شما اسمش رو نمیدونید
من شرمنده ولی کاربری که بازی رو خواستند گفتند . upنقل قول:
خوب این مربو ط به جه بازی هست لینک دانلودشو بزارید.
عزیز دلمنقل قول:
من دوتا تو این پست معرفی کردم شما متوجه نشدید ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5104007&postcount=3436
دوستان تعدادی بازی میخوام واسه یکی از دوستام بگیرم و میخوام در سبک و گرافیک بازی call of duty 6 (تصاویر و صحنه های نزدیک به واقعی )باشه به نظر شما کدوم بازیها رو بگیرم بهتره برای خرید که رفتم بازیهای resident evil 5 و vegas 2 رو پیشنهاد کردن ولی اصلا جالب نیستن و بیشتر به بازیهای قبل از IGI 1 شباهت دارن
باتشکر
جالب نبودن از بابت گیم پلی برای 5 Resident Evil میشه گفت قابل تاییده, اما گرافیک دیگه جای بحث نداره! از طرفی همیشه هم گفتیم اول از همه روی مقوله گیم پلی زووم کنین بعدش بچسبین به گرافیک... اون جمله قبلتر از IGI 1 هم که دیگه آخرشه!نقل قول:
شبیه به Call of Duty: Modern Warfare 2 که میشه معرفی کرد:
Battlefield: Bad Company 2 - 2010
از بابت گرافیک هم بازیهای زیر پیشنهاد میشه که عناوینی علمی و تخیلی هستن:
Crysis - 2007
Crysis Warhead - 2008
دوست عزیز من هم بیشتر منظورم روی گیم پلی بودش بازی یه حالتی داره اون هیجان خاص و کشوندن گیمر رو مثل Call of Duty تو خودش نداره از نظر گرافیگ درسته بد نیست ولی صحنه های اکشن و برخورد هیچوقت به پای این بازی نمیرسن وقتی بهشون تیراندازی میکنی انگار با سنگ زدی بهشون
از بابت معرفی بازیها هم از شما بسیار متشکرم
دوستان لطفا راجع به بازی Drift City یکم توضیح بدین ، این بازی آنلاینه یا باید نصبش کرد؟ هر چی اطلاعات دارید بگید ، ممنون....
این بازی در سبک می شود گفت شبه اکشن! است که بی شک از بازی کردن آن خسته نخواهید شد. شما در این بازی خواهید توانست ماشین خود را در رنج وسیعی ارتقا بخشیده و به یک ماشین اسپورت بی نظیر از نظر قدرت و زیبایی تبدیل کنید. در این بازی مسابقه ای در کار نیست. قضیه از این قرار است که جزیره میترون، جزیره ای دور افتاده در اقیانوس آرام، دارای منبع عظیم انرژی به نام همان جزیره یعنی میترون است که رهبران کشورهای جهان توافق کرده اند با همکاری هم از آن بهره ببرند. اما در این میان یک گروه تبهکار ناشناس و فوق حرفه ای سوار بر یک ماشین مدرن در این جزیره ظاهر می شوند و از سرقت مواد خام جزیره گرفته تا نابودی ساختمان ها و وحشت مردم را باعث می شوند. پس مسئولان تصمیم می گیرند از بهترین رانندگان جهان برای یافتن هویت واقعی این تبهکاران و پیش بینی اهداف آنان دعوت کنند. پس شما در این بازی در نقش یکی از حرفه ای ترین رانندگان جهان وارد جزیره شده و ماموریت سخت خود را آغاز می کنید. برای فعال کردن این بازی بایستی اگر لازمه در سایت مربوطه ثبت نام کرده و با کاربری خود وارد سایت شوید؛ سپس گزینه "Play Live" انتخاب کنید تا بازی آخرین ورژنش دانلود شود. پس از اپدیت شدن بازی خود بخود اجرا خواهد شد.(معمولا اینطور هستش)نقل قول:
ماشا... چقدر پُست:31: !!!
اقا یکی رحمت بکشه دو تا بازی:10:
1- آزاد تر و قشنگ تر از dragon age:40:
2- بازی آسون تر و باحال تر و داستان دار مثه undercover:40:
ممنون:11:
3-4 تا بازی با داستان عمیق و چند لایه و زیبا (مثل متال گیر) معرفی کنید.مهم نیست قدیمی یا جدید بودنش. واسه 360 یا pc!مرسی!!
نقل قول:
Assassin's Creed II
( همانند متال گير )
Alan Wake
(داستاني بسيار زيبا و كمي هم ترسناك )
Batman: Arkham Asylum
( بسيار زيبا )
Mirror's Edge
( سبكي جديد و جذاب )
....
فعلا همينا .
Assissin's Creed و Alan Wake رو بازی کردم!Batman هم که داستانش خوبه ولی چند لایه و خیلی عالی نیست! Mirror's Edge هم که در سطح سریال های ایرانی داستان داره عزیز من!(AC مثل متال گیره؟؟؟؟؟ شما یا متال گیر رو نفهمیدی چیه یا AC!!!!!)نقل قول:
سلام
لطفا یک بازی شهرسازی جدید (۱ سال اخیر) با گرافیک بالا و گیمپلی زیبا در سبک بازیهای زیر معرفی کنید:
۱. دسته اول بازیهای شهرسازی در سبک قدیم
Zeus: Master of Olympus
زئوس: ارباب کوه المپ اولین بازی بود که من انجام دادم هنوزم عاشق بازیهای تو این سبکم
CivCity_Romeکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Zeus:_Master_of_Olympus
۲. دسته دوم بازیهای شهرسازی در سبک زمان امروزیکد:http://en.wikipedia.org/wiki/CivCity_Rome
City Life
SimCity 4کد:http://en.wikipedia.org/wiki/City_Life_%28video_game%29
سوال: نخسه جدیدی از این بازی قرار نیست وارد بازار شود SimCity Societies واقعا آشغال بود
4کد:http://en.wikipedia.org/wiki/SimCity 4
Tycoon City: New York
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Tycoon City: New York
دو بازي كه معرفي مي كنم داستان بسيار گيرا و جذابي دارند ولي از نظر گيم پلي هيچ ربطي به متال گير ندارند:نقل قول:
از نظر داستاني dragon age يه دنياي بسيار بزرگ داره كه در بازي هاي رايانه اي كم نظيره.
سري بازي هاي legacy of kain هم از داستان چند لايه و بسيار زيبايي برخوردار هستند
معرفیه بازی street fighter رو می خواستم
سلام بر دوستان گرامی.من بازی assassins creed1,2 و بازی gun رو بازی کردم و باهاشون بسیار حال کردم.چون سبک بازی متفاوت از دیگر بازی ها بود ؛ یعنی در بازی به جای اتومبیل از اسب و به جای اسلحه های کلیشه ای از شمشیر و گرز و ... استفاده شد.وبعد بازی های age of pirates1,2 رو تموم کردم، اونم خیلی محشر بود ؛ چون کاملا جدید بود و بجای اسلحه های کلیشه ای از شمشیر و تپانچه های قدیمی و به جای اتومبیل از کشتی استفاده شده بود و ما می توانستیم در دریا به غارت بپردازیم و همانند بازی های استراتژیک برای پیروزی بر دشمن فکر خود را به کار بیندازیم.حالا من در انبوه بازی های کلیشه ای مانند gta , call of duty , wanted , splinter cell , و .... به دنبال یک بازی با سبک جدید می گردم ، لطفا بهم کمک کنید.شرایط بازی پیشنهادی:1.ترجیحا بازی مربوط به دوران گذشته باشد2.استراتژیک نباشد و تصویر از پشت شخصیت اول نمایش داده شود/3.گرافیک بازی مانند AC2 عالی باشد4.بازی تخیلی نباشد و شخصیت ها و دشمنان همگی آدم باشندخیلی گلیدmohammad13.blogfaid@yahoo.com
به نظرم Prince of Persia: The Forgotten Sands به درد شما بخوره فقط دشمناش يه جورايي تخيلي هستند.(اكثراً اسكلت هستند) به غير از اين بقيه ي موارد با هم منتبق اند.نقل قول:
دوستان سلام
من کلا از بازی های جنگ جهانی مثل ولفنشتاین خیلی خوشم میاد 10 بار همه بازی هاشو تا آخر رفتم
اگه کسی بتونه یه بازی قشنگتر از اون بهم معرفی کنه ممنونش میشم
فقط یادتون باشه که نصبش راحت باشه که اصلا حال حوصوله ستاپ های طولانی ندارم
ممنون.
سري بازي هاي محبوب call of duty به خصوص نسخه هاي 4 و 6 از بهترين بازي هاي جنگ جهاني هستند.نقل قول:
همچنين brothers in arms: hell's highway هم خيلي قشنگه.
ممنونم
call of هارو بازی کردم جالب بودن
مورد دومم امیدوارم نصب کوتاهی داشته باشن نه مثل assassin creed
چی شد پس ؟ من منتظر شمام که معرفی کنید. من بی بازی موندم !!!نقل قول:
نقل قول:آخه من دقيقاً منظور شما رو نفهميدم.نقل قول:
1:اگه منظورت يه بازيه نقش آفرينيه. Risen بازيه ي خوبيه از دراگون محيط بازتري داره و بسيار آزادتره.(البته اگه زبانتون خوب نيست و يا بازي هاي نقش آفريني زياد دوست نداريد طرفش نريد
2: undercover يه بازيه ماشينيه شما هم ماشيني مي خواهيد يا براتون داستان مهمه؟ به هر حال پيشنهاد من wheelman هست
اگه منظورتون چيز ديگه اي بود. بگيد تا راهنمايي كنم.
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
بله شايد از اونم سريع تر نصب مي شه.نقل قول:
چندتا بازی سطح بالا (از نظر امتیاز) که:
1) داستان پردازیش قوی باشه (مثل مافیا)
2) هیولا، زامبی و موجودات فضایی و ... نداشته باشه یا خیلی کم باشن، ولی اگر شخصیتهای انسانی دارای قدرتهای ماوراء الطبیعه باشن اشکالی نداره :31:
3) اکشن ماجرایی باشه
ضمنا اینا رو هم بازی کردم: Mafia, Assassin's Creed, Call of Duty و از این سبکها خوشم میاد.
بازی هایی که می خواین جدید باشه یا اینکه قدیمی همه باشه اشکالی نداره؟نقل قول:
دوستان از بازی Grid چه خبر .قبلا شنیدم جایی گفتن نسخه دوم بازی رو دارن میسازن... کسی اطلاعی نداره؟:20:
لطفا بازی Virtua Tennis 3 رو برام بذارین ؟ ( Virtua Tennis 2009 رو دارم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما splinter cell conviction رو 100% بازی کن اگر واقعآ گرافیک بالا خوشت میاد و ماجرایی و در سبک فوق العاده اکشن..:5: به بپکسانی که این بازیو تا حالا انجام ندادن هم پیشنهاد میکنم
یه بازی مدیریت شهری (سبکی که کنترل یه شهر/روستا/قلعه و ... رو بدست میگیرید , ارتش تدارک میبینید,تجارت میکنید و ...) با این ویژگی ها کسی میتونه معرفی کنه؟
سال ساخت بازی جدید باشه , تکنولوژی گرافیکی خوبی داشته باشه.
مهم نیست شهرهای قدیمی یا جدید باشه.
ریل تایم باشه,تورن بیس نباشه.
من توی بازی های جدید بازی Settlers 7 رو به شما توصیه می کنم.نقل قول:
اینم لینک نقد اون در سایت گیم اسپات هستش:
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesettlers7pathstoakingdom/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review
یک بازی تو مایه های god of war جنگی می خوام که فرقی نمیکنه تفنگی یا رزمی ...
dante's infernoنقل قول:
bayonetta
سری devil may cry
نقل قول:
فرقی نمی کنه! چون چیزی که بیشتر از همه برام مهم هست داستانه!نقل قول:
از لحاظ داستانی :نقل قول:
(fahrenheit (indigo prophecy
Heavy Rain
Red Dead Redemption
به سری GTA اشاره نکردی که بازی کردی یا نه.
و ...
ممنون!نقل قول:
از سری GTA فقط San Andreas رو بازی کردم که تنوع وسایل و امکاناتش (مثلا موتور، ماشین، هلیکوپتر و هواپیما و ...) جالب بود.
پس حتما 4 و اپیزودهاش رو بازی کنید که از لحاظ سناریو (با توجه به درجه سنی البته) قوی هستند.نقل قول:
از لحاظ داستانی به نظرم بازی Mass Effect 2 فوق العاده هستش. کلا بازی فوق العاده ای از همه لحاظ هست.فقط بازی کلا فضایی هستش:20: ولی تا به الان حداقل بهترین بازی PC امسال بوده.نقل قول:
فرقی نمی کنه! چون چیزی که بیشتر از همه برام مهم هست داستانه!
AC2 هم اگه بازی نکردین بازی خیلی خوبیه. از نظر داستانی هم قویه.
همین طور بازی Bioshock رو هم توصیه می کنم.
wheel man رو قبلاً گرفتم ولی مشکل داشت :2: و داستان برام اهمیت بیشتری داره :40: اگه میشه یه ماشین بازی که توش بشه sport حرفه ای:5: انجام داد معرفی کنیدنقل قول:
مرسی.:10:
به نظر من اين دوتا بازي تا يه حدي شما رو راضي كنه.نقل قول:
1: Forza Motorsport 3
Gran Turismo :2
این دو تا بازی جزو غول های این سبک هستن.نقل قول:
ولی انحصاری کنسول های ماکروسافت و سونی هستن و به خاطر همین برای PC هیچ وقت منتشر نمیشن.
دوستان بازی جدید با موضوع اول شخص جنگ جهانی دوم وارد بازار نشده؟