سلام
چطور از این چارت استفاده کنم، در سلول ها عدد زده ام اما قبول نمی کند برای رسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا کسانی که می خواهند یکسری شماره را برایشان پیامک بفرستند، آنها را در اکسل وارد می کنند؟؟؟
Printable View
سلام
2- چرا کسانی که می خواهند یکسری شماره را برایشان پیامک بفرستند، آنها را در اکسل وارد می کنند؟؟؟
چطور ردیف ها را شماره گذاری کنیم مثلاً 1 تا 100 که وقتی یکی را از بینشان پاک می کنیم شماره ها خودکار درست شود و بهم نریزد
نیاز به انتخاب فرمت خاصی برای نوشتن فرمول نیست. به طور کلی میشه گفت دو تا چیز مجزا از هم هستند!نقل قول:
به طور پیش فرض، سلولها دارای فرمت General هستند؛ حالا شما در صورت نیاز میتونید فرمت را عوض کنید؛ ربطی نداره فرمول نوشتید یا هر چیز دیگه. محتوا و مقدار خروجی نهایی مهم هست نه شیوه انجام کار.
سلام در سلول ها یکسری عدد وارد کرده ام تمام این اعداد هشت رقمی هستند
می خوام در خانه ای که اگر کمتر از 8 رقم یا بیشتر وارد کردم پیغام بدهد یا خانه تغییبر رنگ دهد
محدوده دادهها را انتخاب کنید؛ سپس مسیر زیر:نقل قول:
Data -> Data Tools -> Data Validation
اینجا میتونید تعیین کنید که چه نوع دادههایی صحیح هستند، مثلا:
Allow: Text length
Data: equal to
Length: 8
پس یعنی دقیقا 8 تا کاراکتر درسته. تبهای Input Message و Error Alert را هم میتونی تنظیم کنی که اگر اطلاعات اشتباه وارد بشه، پیام خطا بده.
برای مشخص کردم دادههای اشتباه هم میتونی گزینه Circle Invalid Data را (از پایین Data Validation) انتخاب کنی تا دورش دایره بکشه. با Clear Validation Circle هم میتونی این دایرهها را پاک کنی.
دست شما درد نکنه میشه سوالات دیگه رو هم جواب بدهید مرسی از شما
یه سوال دیگه جدول زیر را میشه در اکسل رسم کرد
سلام چطور می تونم این جدول را رسم کنم در قسمتی که نوشته محل a و ... خط ها هم ردیف با خط خانه کناری نیستند؟؟ خیلی مهمه
Click here to view the original image of 1012x1048px.
بکمک کلید merge & centerنقل قول:
دست شما درد نکنه میشه سوالات دیگه رو هم جواب بدهید مرسی از شما
برای جدول می فرماییدنقل قول:
خوب در نمی یاد میشه یک نمونه آماده کنید
سلام ودرود
میخوام توعکس پایین برای هر سطر در ردیف انتخاب شده (آخر سمت چپ )جمع کل هر سطر باشه
ولی به صورت پیش فرض میره تو ستون قبل از ماه ها یعنی راست .......
میشه لطف فرمولشو بگید ....؟
سلام
به اساتید
من میخام دوتا WORK sheet رو با هم مقایسه کنم و یه جورایی ادغامشون کنم
به این صورت که فرض بگیربد که مثلا جدول اولی 5 تا ستون و دومی 10 تا ستون داره
سطر هاشو فرق داره به این صورت که مثلا در اولی تمام سطر هاش یا دومی داده هاشون برابر هس ولی ما بین اینها تعدادس سطر کلا حذف شده
ولی میخام با هم یکی شون کنم
تعداد سطر ها زیاده 50 هزارتا
با چه روشی میتونم؟
عکس رو ببینید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مثلا تو کادر اولی ستون کد 5 هس ولی تو جدول دومی ستون کد1و2 هس
در جدول اولی یک ردیف کمتر داره اما بقیه اطلاعاتش با اون دومی یکی هس_ ردیفی که تو جدول دومی قرمز شده)
حالا میخام هر دو با هم یکی بشه مثل این عکس
اگر دقت کنین میبینی ستون کد5 از جدول اولی به جدول دومی اضافه شده ولی اون سطری که کمتر داشت جدول اولی جاش خالی موند و بقیه اطلاعات از سطر بعدی اضافه شده
درود بر دوستان
میگم چطوری توی اکسل میشه کاری کرد تا فرمول رو نشه تغییرش داد و قابل دیدنم نباشه ؟
با اجازه اساتید و مدبراننقل قول:
واسه این کار شما میتونی قفل کنش تون جاهایی که فرمول نوشتی
به این صورت که همه یلول هاتو از حالت قفل در بیار
select all > Format cells > Protection > locked
تیکش رو بردار
بعد او سلول هایی که قرمول نوشتی رو تیک بزن
بعد برو از منو
Review > Protec sheet بزن
بعد فقط تیک select unlocked cells رو بزار
و فایلتو نهایی کن
حتی میتونی پسورئپدم براش بزاری
فکر کنم جواب شما هم همین باشه:نقل قول:
نقل قول:
داداش من متوجه نشدم از توضیحش
عکس هم در لینک اول فیلتر بود دیگه بدتر
دوستان راهی هست بشه مثلا 16عدد مثلا از 0تا 15الی16 به اکسل داد و اون تمام ارقامی که میشه باهاش ساخت رو نشون بده و بعد تو یه تکست بده بهمون ؟!
حالا تمام ارقام هم نه مثلا 200-300تا ...
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ؟!
همون فایلی که من آپلود کردم، میتونست کمکت کنه. این فایل از مثالی هست که خودت گذاشتی:نقل قول:
کد:http://www.8pic.ir/images/y5syu1x074aj22v2m7sk.zip
سلام دوستان
من یه گزارش داشتم درست میکردم
رسیدم به همچین نموداری
نمیدونم باید چیکارش کنم
چطور میشه یه نمودار رو ترکیبی از چند نمودار ساخت؟
من میخوام نتایج رو نشون بده ولی خود فرمول داخل سلول پنهان باشه و غیر قابل رویت و دستکارینقل قول:
همین کارو میکنه
یه راه ساده تر هم هس
شما میتونید فرمول رو بنویسد مثلا ستون 1 کلا فرمول دارید بعد در ستونی دیگر سلول ها رو مساوی اون استون اولی که فرمول نوشتید بزارید
بعد ستون اولی رو هیدن کنید و بعد قفل
داداش ذقیقا خودشه فقط میخام توضیحی راجب روش کار تابعه VLOOKUP بهم بدی و این خط رو واسم توضیح بدید که منظور از این متغییر ها چیه و کارشون؟نقل قول:
(VLOOKUP(N6;C:F;3;FALSE =
N6
C
F
3
N6 یا [LOOKUP_VALUE] : مشخصه هر ردیف هست (که در اینجا شماره اشتراک انتخاب شده)، در واقع بر اساس این، سرچ میکنه.نقل قول:
C:F یا [TABLE_ARRAY] : جدولی هست که به دنبال اطلاعات درونش هستیم (یعنی کل ستونهای C تا F)
3 یا [COL_INDEX_NUM] : یعنی سومین ستون از جدولی که در مرحله قبل مشخص کردیم را بهمون برگردون. (که اینجا واسه کد 1 ستون سوم و کد 2 ستون چهارم میشه)
False یا [Range_lookup] : که توضیح دقیقش را قبلا لینک داده بودم:
ماجرای IF و ISERROR هم که قبلا گفته بودم :دینقل قول:
دمت گرم داداش فقط من ماجرای IF و ISERROR هم که قبلا گفته بودی رو متوجه نشدمنقل قول:
دلیلشو میدونم چرا استفاده شده ولی روشش رو محبت کن مثل مثال قبل واضح گفتی
(IF(ISERROR(VLOOKUP(N6;I:K;3;FALSE));"";VLOOKUP(N6 ;I:K;3;FALSE =
و همچنین روش جمع کردن 2تا سلول که تکسن هس
مثلا یکی رضا هس و دیگری علی بشه علی رضا
خب همونطوری که توی فایل هم دیدی (با اون false توی vlookup) وقتی نتونه معادل را پیدا کنه، خطای N/A# میده. حالا برای عدم نمایش از ISERROR استفاده میکنم؛ همونطور که از اسمش پیداست وقتی محتوای تعیین شده برای ISERROR خطا داشته باشه، به ما true را برمیگردونه. پس باهاش یه IF تعریف میکنیم که اگه خطا داشت، چیزی نمایش نداده (اون "" که گذاشتیم، همین کار را میکنه، میتونید مثلا بگید 0 نشون بده یا هر چیز دیگه) و اگر خطا نداشت، مقدار vlookup برگردونده شده را نمایش بده.نقل قول:
ساختار IF در حالت کلی هم که به این شکل هست:
مثلا:کد:=IF(Logical_test,Value_if_true,Value_if_false)
معنیش میشه اینکه اگر A1>A2 بود، yes را نشون بده؛ در غیر این صورت (کوچکتر یا مساوی بود) no را نمایش بده.کد:=IF(A1>A2,"yes","no")
در مورد سوال دوم هم:
در واقع با & این کار انجام میشه، حالا به هر شکلی که خواستید؛ مثلا اینجا بین دو سلول، یک فاصله با " " ایجاد کردیم...کد:=A1&" "&B1
سلام ودرود
میخوام توعکس پایین برای هر سطر در ردیف انتخاب شده (آخر سمت چپ )جمع کل هر سطر باشه
ولی به صورت پیش فرض میره تو ستون قبل از ماه ها یعنی راست .......
میشه لطف فرمولشو بگید ....؟
برای جمع از SUM استفاده کنید؛ مثالها:نقل قول:
جمع A3 و A5 و A7 :
جمع A1 تا A7 در ستون A :کد:=SUM(A3,A5,A7)
جمع A1 تا D1 در ردیف 1 :کد:=SUM(A1:A7)
فکر کنم جواب سوال شما مورد آخر باشه.کد:=SUM(A1:D1)
سلام جواب این سه سوال را می خواستم
3.چطور ردیف ها را شماره گذاری کنیم مثلاً 1 تا 100 که وقتی یکی را از بینشان پاک می کنیم شماره ها خودکار درست شود و بهم نریزد
1. گوگل:نقل قول:
کد:http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/present-your-data-in-a-stock-chart-HA001233750.aspx
2. متوجه سوالتون نمیشم! پنل اساماس اینطور برنامهنویسی شده که شمارهها را از اکسل بگیره؛ احتمالا کاربر اینطور راحتتره تا بخواد در قالب بانک اطلاعاتی اکسس یا sql تحویل بده! یا مثلا پنلی که من استفاده میکنم، فرمت ساده تکست را هم میگیره.کد:http://www.ehow.com/how_12139023_ohlc-chart-excel.html
3. نمیدونم! شاید یه راه این باشه که مثلا اگر عدد یک در A1 نوشته شده، در A2 فرمول A1+1= نوشته بشه و کپی بشه تا آخر. وقتی ردیف را پاک کردید، باید فقط همون ردیف تصحیح بشه و بقیه اتوماتیک ادامه پیدا میکنه.
داداش اینم متوجه شدم ولی 1 سوالنقل قول:
1-تعدادی داده تکراری داریم که اشتراک هاشون و سطرشون عینآ تو دو 3 تا سطر تکرار شده و معلوم نیس ممکنه پشت سر هم نباشند
واسه این کار باید چه کنیم که فقط یه دونه ردیف از اشتراک 11 نشون بده
مانند رضا در یه اشتراک 11 در عکس
نقل قول:
ممنون از شما
بیشتر منظور سوالم اینه که شما بخواهید ردیف هایتان را شماره گذاری کنید از چه روشی استفاده می کنید، دستی می نویسید
انتخاب محدوده دادهها (کل جدول)، سپس این مسیر:نقل قول:
Data -> Data Tools -> Remove Duplicates
ستونهایی که میخواهید بر اساس اونها دادههای تکراری را حذف کنه، انتخاب میکنید؛ OK و تمام!
عدد 1 و 2 را در دو سلول پشت سر هم وارد کنید، سپس هر دو سلول را انتخاب کنید. موس را به پایین سمت چپ سلول دوم ببرید، به شکل "+" تبدیل میشه. کلیک کنید و بکشید! نه فقط برای اعداد کاربرد داره، بلکه فرمولها را هم میتونید به همین روش بسط بدید.نقل قول:
داداش مرسی اما با استفاده از تابع یا دستور اگه میشه مثلا این کارو کرد رو لطفا بگیدنقل قول:
خب اگر هم بشه (که من نمیدونم!) اون روش هم آسون هست هم نتیجهاش همونی هست که میخواستید. از گوگل هم میتونید کمک بگیرید :)نقل قول:
مهدی جون یه مشکل جدیدنقل قول:
اگه نگا به فایلت کنی میبینی اگه ترتیب اشتراکا فرق کنه نتیجه خراب مشه
واسه این کار چه باید کرد؟
یعنی جدول دوم و سوم همین باشه اما جدول اول همین اشتراکا ولی جابجا باشن
یعنی مثلا کد اشتراک 11 توی جدول اول به نام "علی" باشه توی جدول دوم به نام "رضا"؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه که کلا مفهوم کد اشتراک بیمعنی میشه و احتمالا با یک جامعه سوسیالیستی روبرو هستیم :دی
به هر حال باید یک شناسه مشترک (بین جدولها) و در عین حال منحصر به فرد (در یک جدول) برای هر ردیف داشت تا بشه جدولها را ادغام کرد؛ در غیر اینصورت باید مشخص کنید که خروجی به چه شکلی میخواهید بشه تا شاید یه راهی پیدا کرد.
اگر بخواهی هم بر اساس کد اشتراک و هم یه فیلد دیگه که متفاوته (مثل نام) این کار انجام بشه، فکر کنم این بتونه کمکت کنه:
کد:http://www.techonthenet.com/excel/formulas/2d_lookup4.php
یه راه خیلی ساده داشته این قضیه! تابع ROW:نقل قول:
این را به همین شکل در سلولهای مورد نظر کپی کنید؛ در واقع شماره ردیف هر سلول را برمیگردونه. بنابراین با پاک کردن ردیفها هم مشکلی پیش نمیاد.کد:=ROW()
اگر هم نوشتن اعداد از A1 شروع نشده، میتونید ادامه فرمول مثلا 2- یا هر چیز دیگه را اضافه کنید.
منبع+یه روش دیگه:
کد:http://www.techonthenet.com/excel/formulas/autonumber.php
نه بابا سوسیالیست کجا بودا منظورم این نبودنقل قول:
بیخیال
من میخام با کمک دستور IF داده های رو که مثلا تو یه ستون بالی 95% هستن رو بنویسه عالی ما بین 90 تا 95 بنویسه خوب و الی آخر
باید چیکار کنم
یه لینک جدید توی پست قبل اضافه کردم، چک کن، شاید کمک کرد.نقل قول:
این هم واسه IF:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2028796&postcount=6
واسه تغییر رنگ برحسب جواب شرط من نمیخام کثلا همه جوابا رنگی بشن حالا چه خوب چه بدنقل قول:
مثلا فط میخام زیر 90 قرمز بشن
واسه این باید چه کرد؟
شرط گذاشت؟
نقل قول:Home -> Styles -> Conditional Formatting -> New Rule -> Use a formula ... -> Format values:=A1<90 -> Format
اونجور که میخام ج نمیده
PLZ yahoo chat