به هر حال دوستی خیلی بهتر از جنگه .اگه یکی از این سونی ها این پیغامتو میدیدن با شمشیراشون میومدن اینجا .پس بهتر در مورد دوستی فقط بحرفیم ...:46:نقل قول:
Printable View
به هر حال دوستی خیلی بهتر از جنگه .اگه یکی از این سونی ها این پیغامتو میدیدن با شمشیراشون میومدن اینجا .پس بهتر در مورد دوستی فقط بحرفیم ...:46:نقل قول:
سلام.
من میخواهم تمام sms هام رو تو یه فایل text ذخیره کنم.برنامه ای برای این کار روی 5700 هست؟
احتیاج به برنامه نداره که ...نقل قول:
با خود گوشی هم میشه...
توی message اون مسیج رو که میخوای باز ک از توی آپشن اونو کپی کن و بعد برو توی Organiser و Notes و اونجا Paste کن...
سلام
من تقريبا توي Inbox ام 23 تا اس ام اس دارم
اما وقتي اس ام اس جديد مياد
ديگه گوشي ازم سوال نميكنه كه Show Or Exit
و خودش مستقيم ميره اس ام اس رو نشون ميده
و ديگه توي اينباكس ام Save نميشه و بايد
دستي Save اش كنم وقتي كه دارم SMS رو ميخوانم
همه جاشو دستكاري كردم اما چيزي پيدا نكردم
كسي نظري داره ؟
میتونم بپرسم که تو با موبایلت چی کار کردی؟.......نقل قول:
.................................................. ........
.................................................. ........
آخه هرچی میگیرم میگه مشترک مورد نظر در قلب:40: شماست!!!!
میتونم یه سوال بپرسم؟میشه بگید این گوشی سری چنده؟s60هست؟آخه هرچی برنامه میریزم یا اجرا نمیشه یا اصلان گوشی نمی تونه نصبش کنه.مجبورم جاوا می ریزم.از کجا بفهمم که گوشی چه ورژنی هست؟با ستارخ مربع چهار صفر مربع رو می دونم اما چیزی نمی فهمم که جدیده یا نه؟مرسی.
نقل قول:
5700 ورژنش چی هست ؟؟ (پرسیدن داره ؟؟)
Symbian 9.2 s60 v3.1
احتمالا اون کسی که به شما sms میده از برنامه استفاده میکنه .این برنامه تو سری 60 ورژن 1 به اسم فلش اس ام اس بود .شما از کس دیگه ای اس ام اس دریافت کن ببین بازم اینطوره ؟؟؟نقل قول:
به نظر من که امکان نداره ...
داشتم صفحه رو میخوندم این پستت نصفش تو صفحه بود نصف دیگش پایین بود که معلوم نبود اولش که اون جمله اول رو خوندم خیلی تعجب کردم بعدش که پایینی رو خوندم شکه شدم !!!نقل قول:
بعدشم کلی خندیدم ....
خیلی باحال بود فکرشم نمیکردم همچین چیزی نوشته باشی ...
خوب تا بچه ها شاکی نشدن زودتر تمومش کنیم ...
انگار یه خبرایی هست ....نقل قول:
خوب تا بچه ها شاکی نشدن زودتر تمومش کنیم ...
مثلا؟:5::8::10:نقل قول:
یه گوشی خوبه منم هفته ی پیش خریدم
می خواستم معایبشو بدونم ؟؟؟
سلام.حدود 150 تا sms میشه.برنامه ای برای این کار وجود نداره؟نقل قول:
عزیزم اگه تازه خریدیش نرو دنبال معایبش زود زده میشی از گوشیتااا...نقل قول:
راستی عیبی هم نداره این گوشی ...
باطریش اگه مشکل نده دستت همه چیش عالیه
سلام gisha جان چند وقته خبری نبود ازت ؟نقل قول:
کارت با این برنامه راه میفته .اگه پیدا نکردی بگو برات بزارم ..
اسمش اینه : SMS Export
باز هم مثل همیشه.......ممنون asfa جان.
شما لطف دارین عزیزم .نقل قول:
اینو آپلود کردم برات لینکش رو میذارم شما بگیرش ...
برنامه sms export برای تبدیل sms به فایلهای متنی ...
http://rapidshare.com/files/77154307/SMSExport-english_S60_3rd.sis.html
عدم فوکوس اتوماتیک.نقل قول:
کیفیت نامناسب دوربین در شب.عمر تقریبا کم باطری .بقیش زیاد مهم نیست مثل . خطای چشم در فشار دادن نوشته ی دکمه های میان بر به جای دکمه های میان بر -نداشتن روشنایی کلید های راهنمای چهار گانه.
این خطای چشم و مصطهلک شدن در پوش لاستیکی و دید بد زیر نور آفتاب و از کجا اووردی . ؟؟
سلام به نظرتون با 5700 اگه 45دقیقه آهنگ 1ساعت بازی یایه چیز دیگه و10 دقیقه مکالمه چند روز باتری کار میکنه
راستی در مورد دوربین نسبت به 3250 وw700 چه طوره
.:31::5::21:نقل قول:
یه فایل منجر میذارید .مرسی
خداییش عکسای دوربینش خیلی خوبه! من که تو کامپیوتر دیدم از 3250 بهتر بود
نقل قول:
اولی تایید میشه....
باطری خیلی هم خوبه...
درپوش کارت حافظه و... هم مصطهلک نمیشه....( خیلی ها الان 5 ماه هم هست که دارن و هیچ مشکلی نداره )
این یکی رو دیگه خیلی بد گفتی...کیفیت lcd 5700 برای مشخص بودن زیر نور افتاب معروفه..
بقیه هم تایید میشه...
فکر کنم اواسط یا شایدم اواخر روز دوم !نقل قول:
دوربینش تقریبا با n70 یکیه یعنی از 3250 بهتره .راستی تو lcd گوشی خیلی بهتر از اونا نشون میده ...
نظرتون چیه ؟؟
منم فکر کنم پیش نمیاد ....نقل قول:
راجع به lcd جلو نور خورشید هم توی بررسیه تخصصی این گوشی تو gsm نوشته شده .حتما این دوستمون اونجا خوندنش وگرنه اونطوری نمیشه تشخیصش داد چون نامحسوسه درسته ؟؟؟
بهتره یه سر به تاپیک برنامه ها بزنی اونجا حتما پیداش میکنی ...نقل قول:
اینا رو پیشنهاد میکنم خوبن (به نظر خودم !)
x-plore و activefile
خیلی خوبه x-plore
mr.k2 جان اون یکی هم که گفتم باحاله .البته قبل از اینکه من این برنامه رو بشناسم فقط با x-plore کار میکردم روش تعصب گرفته بودم ولی اینی که گفتم هم خیلی خوبه البته من هنوز با اکس کار میکنم ...
دوست من من هنوز این رو که میگین امتحان نکردم فقط میگم الان x-polre یکی از بهترین نرم افزارهای فایل منیجر هست..شاید اونم خوب باشه....نقل قول:
اگر نور محیط کافی باشه عکسهاش خیلی خوبه...اما اگر نور کم باشه اصلا تعریفی نداره...نقل قول:
کیفیت مناسب lcd زیر تابش مستقیم افتاب.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هیچ مشکلی ندارم...نقل قول:
شما داری توی سایتها نگاه میکنید و نظر میدین..بهتره با تجربه نظر بدین...
این اختلال رنگ به علت برچسب روی lcd هست...مخصوصا اگر یه کم چرب باشه زیر نور اینجوری میشه...
معمرن اینطوری باشه .خودم دیدم ...
منم مشکلی ندارم به همین دلیل این عکس رو گذاشتم تا کسی هم اگر ابهام داره اطمینان حاصل کنه .نقل قول:
زود قضاوت کردی...
ممنون ولی نتنها سایت gsmبلکه دهها سایت دیگه از ال سی ودیگر قابلیت های منحصر بفرد این گوشی تعریف کردن.نقل قول:
وامتیاز بالایی به ال سی دی این گوشی دادن.
من فقط از حیث تست این گوشی زیر نور خورشید این نظر رو دادم ونظر من از روی دید و برایندی بود که خودم به اون رسیدم.
که توسط عکسی که گذاشتم اظهار کردم که بله ال سی دی این گوشی زیر تابش نور مستقیم اینگونه است.
وبه قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن.
درست شدنقل قول:
ممنون