تهرانم راه اندازی شده اخبارو گوش نکردی :31:نقل قول:
ممنون:10::11:نقل قول:
تهرانم راه اندازی شده اخبارو گوش نکردی :31:نقل قول:
ممنون:10::11:نقل قول:
فرضم شما بخری از کجا می خواین فعالش کنین؟نقل قول:
شما نگران اون نباش من فعالش میکنم .تویه یه سایت المانی توضیحش رو داده بود البته یه فایل چند مگی رو هم باید دانلود میکردم که فعلا بیخیالش شدم تا بگیرمش بعد.نقل قول:
با سلام خدمت بچه های عزیز
من دیروز رفتم جمهوری که psp بگیرم البته پیش آشنا رفتم.اول متقاعدم کرد که بعد از عید بگیرم بعد گفت الان تموم psp های تو بازار ایران تقلبیه (چینیه)
الان دو دل شدم که بگیرم یا نه:41:
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم بگه:20:
سلام دوستان
می خوام بدونم کجا میتونن آنالوگ pspرو درست کنن؟ خودش نه ! صفحاتی که زیرش هست و حرکت آنالوگ رو تشخیص میده خراب شده !
psp چینی و ژاپنی هیچ فرقی با هم نداره درسته که جنس چینی بده ولی در این مورد هیچ فرقی با هم ندارن .نقل قول:
نگران هیچ چیزی نباش فقط psp ژاپنی 10 الی 20 هزار تومان گرون تره اونم فقط بخاطر اسمشه که ایران فقط برای اسم ژاپن میکشه روی قیمت در اصل باید هر دو رو یه قیمت بدن.
اینم یه طرح از psp2 البته راست یا دوروغش با خودشون من فقط گفتم شما هم ببینید حالا نیاید بریزید روی سرم بگید این نیست این هست و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Check out this pic of a new Sony PSP 2 concept. It’s pretty sweet looking and has a pretty big screen. Kotaku had a contest to see what kind of cool PSP 2 concepts readers could come up with, and this is one of them. Watching movies on this one would be very nice. Unfortunately, they don’t really exist. There were some pretty interesting designs, and some haha funny ones, but this is one of my favorites.
منبعالبته اینم بود که نفهمیدم چیه کسی فهمید بگه.کد:http://www.slipperybrick.com/category/psp
This fan-made PSP concept is an awesome slider, with a look that beats the hell out of the old one and then spits on it for good measure. It’s got an amazing large screen and an iPhone style home button in front. Just slide it open and it’s ready for gaming, revealing the D-Pad, two analog nubs, and the face buttons. This is one hell of a nice concept, considering I’m not much of a PSP fan and it’s got me wanting one yesterday. We can only hope that the next PSP looks something like this.
الان که نگاه کردم دیدم انگار فقط مال psp slim هست فکر کنم اصلا به psp fat نمیخوره اگه اینجوری باشه psp رو میفروشم یه اسلیم میگیرم کسی در این مورد خبری داره یا نه دوستان.نقل قول:
بهترين جا فروشگاه گلچين توي توپخونه هست . اتفاقا پنج شنبه كه من اونجا بودم يكي psp رو آورده بود كه آنالوگشو شكونده بود . اونا هم گفتن يه روزه درست ميشه بهش تحويل ميدن .نقل قول:
عکس ها که به نظر نمی یاد fake باشه ولی اگه خبریم باشه سونی خودش اول از همه اعلام می کنه.
اگه psp2 بخواد بیاد حد اقل از یه سال قبل شروع می کنن به تبلیغات:46:
سلام دوستان..لطفا جواب این دوستمونو بدین...چون سوال خود منم هست...ممنون...نقل قول:
اگه میشه یه بازی برای pspتو سبک god of war بهم معرفی کنیدنقل قول:
احتمالا psp2 تا سال 2010 یا 2012 میاد درست یادم نیست.نقل قول:
هیچ فرقی بین چینی و ژاپنی اش نیست الان psp من و10000 ادم دیگه که دارن چینیه برو فردا یه psp سلیمنقل قول:
piano black 2004 بایه مموری 4 گیگ بخر گاد او وار بگیر حال کن متشکر
عكسا كه گذاشتي خيلي بيش از حد فيك مي زنه به نظر من ! من كه تا خبري رو از منبع اصليش نشنوم باور نمي كنم !
PMP پلير مخصوص ورژن 3.80 شايد رو 3.90 هم كار كنه ! اگه استفاده كرديد و PSP تون بريك شد به من ربطي نداره چون ظاهرا يه سري تغييرات تو فلش ايجاد مي كنه ! من خودم تستش نكردم ...
کد:3.80_m33_PMP Player Advance (for PMP format video)
http://rapidshare.com/files/100048425/3.80_m33_PMP_Player_Advance.rar
سلام.امروز رفتم قیمت کنم یارو میگفت 260 بدون رم!!!!!!
میگفت 45 تومن باید بدی تا رم بگیری
لفطا یکم راهنماییم کنید
ممنون
لفطا بگید کجاییدنقل قول:
دومی منم یه جا دیده بودم عکسم این جا گذاشته بودم ولی بعید میدونم اولی باشه چون خیلی گندستنقل قول:
دم عيده كنسول الكي گرونه تو ايران وقتي يه چيزي آمار خريدش مي ره بالا قيمتشم مي ره بالا بر عكس همه دنيا !نقل قول:
سلام.امروز رفتم قیمت کنم یارو میگفت 260 بدون رم!!!!!!
میگفت 45 تومن باید بدی تا رم بگیری
لفطا یکم راهنماییم کنید
ممنون
الان بد ترین موقع برای خرید هست از ما گفتن بزار یه چند وقت دیگه.(بعد از عید)نقل قول:
دوستان ارزون ترین پک psp اسلیم کدوم پک هست وقیمت اون قبل از عید چند بود.(میخواهم psp fat خودم روبفروشم یه slim بگیرم):11:
من میخوام بعد از عید بگیرم ولی میخواستم بدونم هیچ کدوم از مدلها رم سر خودش نداره؟!
نظر سنجی
دوستان لطفا همه جواب بدن میخوایم یه نتیجه گیری بکنیم
1-بهترین گرافیک؟
2-بهترین صدا؟
3-بهترین گیم پلی؟
4-بهترین داستان ؟
5-بهترین نو آوری؟
6-طولانی ترین بازی؟
7-بهترین بازی در ژانر اکشن؟
8-بهترین بازی در ژانرنقش آفرینی؟
9-بهترین بازی در ژانر ترسناک؟
10-بهترین بازی در ژانر استراتژی؟
11-بهترین بازی در ژانر ماجرایی؟
12-بهترین بازی؟!
خودم بعدا نظرمو میگم الان وقت ندارم!
prine of persia تقريبا مثله god of war هستنقل قول:
رم سر خودش نداره ولی رم سرخوش داره!نقل قول:
قضیه این slim&lite چیه؟ یا psp2000
اینا تو ایرانم اومدن؟
اگه کمک کنید ممنون می شم:20:
همه اینایی که گفتی اسم psp اسلیم هست psp های قدیمی 1001(fat) بودند این جدیدا هم 2000 (slim) هستن.اره فکر کنم دیگه تو افغانستان هم رفته باشن.
سلام دوستان معمای لباسشویی سایلنت هیل چه جوری حل میشه؟
GoW:CoO چه احساسی تموم شد!(مخصوصا همون صحنه ای که Calloipe رو کنار میزد و از خودش دور میکرد.)
1-GOD OF WARنقل قول:
2 - GOD OF WAR
3 -
4 - SYPHON FILTER LOGAN SHADOW
5- PATAPON
6 - MANHUNT2
7 - SYPHON FILTER LOGAN SHADOW
8-
9-SILENT HILL ORIGINS
10-
11-
12- GOD OF WAR
به نقل از سايت Vgcharts بازي God Of War توي دو هفته ايي كه عرضه شده 199 هزار عدد فروش داشته . كه همچين فروشي براي بازي Psp در اين يك ساله اخير بي سابقه بوده است .
راستي علي جان بهترين بازي توي سبكه ورزشي رو هم يادت رفت بنويسي . البته من كه هيچ كدوم از بازي هاي ورزشي نظرمو جلب نكرد . البته Sega Rally بد نبود .
سلام به دوستای عزیزم بچه ها یه سوال چه فرقی بین psp2006 و psp 2004 هستش برای من 2006 هستش و ریجنش 3 یه بابایی میگفت 2004 بهتره... درسته؟در ضمن فریمور من3.71-m33-3 میتونم مستقیم به 3.90 آپدیت کنم؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید...
کسی جواب مارو نداد یعنی نمیدونید کدوم پک ارزون تره؟؟؟؟ یا اصلا کدوم پک بهتره؟؟؟:10:نقل قول:
سونی امروز در استرالیا از مموری جدید یعنی مموری استیک 16gb پرده برداری کرد.
قیمت ایم رم ها در استرالیا 479.95 دلار استرالیا اعلام شده.
مدیر بخش تولیدات سونی در استرالیا گفت ما قصد تولید رم های با حجم بالاتر رو داریم تا بتونه احتاجات مشتری هارو جوابگو باشه.
همچنین ایشون گفت:رم های 16gb بر خلاف تصور مردم از سرعت بسیار بالایی برخورداره و دیگه مشکلی از لحاظ سرعت نخواهد بود.
همچنین در بخش هایی از صحبت هاشون گفتن که سونی داره با تولید فریمور 4 برای psp مشکل پشتیبانی نکردن از رم های بالاتر از 8gb رو حل میکنه.
منبع بازی سنتر
ارزونترين همين پكي هست كه توش فقط psp و شارژر موجوده . من پنج شنبه توپخونه بودم 225 ميگفتن .نقل قول:
دم شما گرم یعنی من نمیدونم هرچی توی هر پک چیز کمتری باشه قیمتش ارزون تره من اسم پک رو میخواهم .ممنون میشم اسم پک رو بگید:11:نقل قول:
اين چند تا بازي :
pinbal portable
Download - Code:- Pinball: Hall Of Fameکد:http://lix.in/2af69a
- Full Iso
- 20MB
star soldier:
- Star Soldier
Download - Code:- Star Soldierکد:http://lix.in/29a2b9
- Full Iso
- 74MB