سلام دوستان/.
من برگه اعزامم اومده واسه اول تیر اعزام
ولی من دیدم شرایط معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش رو دارم میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم باید چیکار کنم ؟ باید یه دفترچه دیگه بفرستم برای درخواست معافیت پزشکی یا .. چجوریاس
خواهشا کمکم کنید/.
سلام دوستان/.
من برگه اعزامم اومده واسه اول تیر اعزام
ولی من دیدم شرایط معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش رو دارم میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم باید چیکار کنم ؟ باید یه دفترچه دیگه بفرستم برای درخواست معافیت پزشکی یا .. چجوریاس
خواهشا کمکم کنید/.
منم ثبت کردم بهم گفت 10روز دیگه بیا تا تاریخ اعزامت رو بهت بگم
میگم الان این برگه که میاد برگ سبز است یا سفید؟
یه چیز دیگه میگم لازم نیست مدرکی از طریق پست ارسال کنیم؟
یه سوال در مورد وثیقه.
این 15 میلیون رو میشه تو حساب پس انداز بلند مدت گذاشت؟ یعنی میشه یه کاری کرد که از سودش استفاده کرد؟ یا حساب مسدود و راکد میشه تا برگردی؟
بله ، برای گرفتن پاسپورت باید مشکل نظام وظیفه رو حل کنی، احتمالا وثیقه رو میگیرن ازت،نقل قول:
باید بری پلیس+10
سلامنقل قول:
تشریف ببرید دفتر پلیس+10 و یک دفترچه دیگه درخواست کنید، اونجا شما رو راهنمایی میکنن
برگه سبز میاد، و نیازی به ارسال هیچ مدارکی نیستنقل قول:
حساب مسدود میشه .نقل قول:
.
سلام من متولد 20/1/1371 درسمم پارسال تموم شده میخواستم ببینم تا کی وقت دارم برای گرفتن معافی پدرمم فوت کرده
هم کارت پایان خدمت سه برادرم، هم 26 ماه جبهه پدرم بیهوده بود، پیش به سوی سربازی!
میگم الان که برگ سبز میاد مشخصه کجا افتادم؟
نقل قول:
کسری هم نگرفتی ؟
قانون سه برادری رو برداشتند ؟
یعنی قانون کسر خدمت برای جبهه پدر برداشته شده؟
خواهشا کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
ممنون
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
یعنی قانون کسر خدمت برای جبهه پدر برداشته شده؟
خواهشا کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
ممنون
دوستان چند وقت اخیر من چندین نفر رو دیدم که بعد از دوره آموزشی بقیه زمان خدمتشون رو افتادن شهر خودشون . اکثرا هم لیسانسه بودن . میخواستم ببینم این 1 قانون هست یا اینکه شانسی بوده ؟
با سلام خدمت دوستان .
راستش من در حال حاضر دارم پروژه پایانی مهندسی رو انجام میدم تا 2 هفته دیگه هم تمومه ... بعدش میخوام برای سربازی اقدام کنم .
شرایطی که دارم اینه که دوستان میگن 100 درصد معافی !! حال خواستم از اساتید اینجا بپرسم . . .
پدرم حدود 57 سالشونه و 10 سال پیش عمل قلب باز کردن . حدود 3 سال پیشم بازم قلبشون گرفت با آنژیو و دارو هایی که تا حالا می خورند خطر رفع شده ... هنوز زیر نظر دکتر هستند و دارو مصرف میکنند .
حال میخواستم بپرسم میتونم معافی کفالت از طریق پدرم بگیرم ؟
شما ، مشمول هستید ، همین امروز میتونید اقدام کنید برای معافینقل قول:
بلهنقل قول:
هنوز هیچ قانونی برداشته نشدهنقل قول:
کسری خدمت برای جبهه پدر به هیچ عنوان برداشته نمیشه
یه قانون نیست ، یا آشنا داشتن ، یا متاهل بودن ، یا شانسی بودهنقل قول:
البته یه قانون تصویب کردن که هر کسی باید تو شهر خودش باشه ( چندین سال پیش تصویب کردن ) یا حداقل باید استان همجوار باشه ولی همیشه استان همجوار اولویت داشته! یعنی کسی که استان خودش کرمان هست ، ممکنه بره سیستان و بلوچستان ( که دوره ی ما کلا اینجوری بوده )
اگه تک فرزند ذکور خانواده هستید ، میتونید معافیت بگیرید.نقل قول:
موفق باشید
بله دوست عزیز ... تک فرزند پسر هستم و یک خواهر دارم...نقل قول:
این سوال رو بیشتر کردم چون میگن که قانونی وجود نداره ممکنه یک نفر از همین طریق معاف شه یک نفر اون دکتر یا سروانی که باید آخرین امضا رو بزنه از قیافش خوشش نیاد معاف نشه ...
از اینکه سریع جواب رو دادید بینهایت ممنونم .
سلام
من افتادم نيروي زميني ارتش . مركز آموزش 01 . دو هفته ديگه ميرم .
كسي ميدونه كجا هست و چجور جاييه ؟
با تشكر . . . .
سلامنقل قول:
پادگان فرح آباد تهران هست، (شهدای وظیفه نزاجا )
کلا ارتش یه کمی سخته دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
فرشید جان من کاملا تو یک خانواده نظامی بزرگ شدم!
هم قانون 3 برادری شاملم میشد هم 26 ماه جبهه پدرم و متولد 72 هستم رفتم اقدام کنم که هر دو قانون رو برداشتند فقط در مورد کسر خدمت آنان که نامه کسر خدمت در سال 89 تایید شده میتوانند استفاده کنند ولی در سال 90 ارزشی ندارد!
الانم از بابت اصلن شرایط روحی خوبی ندارم چون تمام برنامه هام بهم ریخت!
هم از نظام وظیفه کل و هم حضوری از 4 واحد پلیس + 10 پرسیدم!
کسی شک دارد میتواند مراجعه کند به پلیس + 10 محلشون!
نقل قول:
جالبه ، قرار نبود تا پایان سال 90 هیچ قانونی عوض بشه ،
چقدر بی سر و صدا !!!
بنده دانشگاه قبول شدم نرفتم که کارت سربازیم بیاد بعد برم انیمیشن پودمانی علمی کاربردی! الانم اینجوری شدم!نقل قول:
تابناک: اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: مشمولان دیپلم و زیردیپلم متولدین سالهای ۱۳۵۵ تا پایان سال ۱۳۷۰ که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا در ۱۸و۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۰ دریافت کردهاند برای اعزام به خدمت به مکانهای زیر مراجعه کنید…
۱- مشمولان ساکن تهران بزرگ کلیه مشمولان دیپلم غایب و غیرغایب که زمان اعزام آنان در برگههای اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید شده است در ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ فروردین سالجاری و کلیه مشمولان عادی (زیردیپلم) غایب و غیر غایب در ساعت ۶ صبح روز یکشنبه ۲۱ فروردین به محل و مراکزی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه ابلاغ شده است حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.۲- مشمولان ساکن شهرستانها کلیه مشمولان دیپلم غایب و غیرغایب که زمان اعزام آنان دربرگههای اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید شده است در ساعت ۷ صبح روز شنبه ۲۰ فروردین و کلیه مشمولان عادی (زیر دیپلم) غایب و غیرغایب در ساعت ۷ صبح روز یکشنبه ۲۱ فروردین به معاونت وظیفه عمومی استان مربوطه (درمرکز استان) مراجعه و حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
همچنین، سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیهای زمان اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصیل دورههای کاردانی، کارشناسی و بالاتردر را اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ اعلام کرد.
مشمولان فارغ التحصیل دورههای کاردانی، کارشناسی و بالاتر و همچنین مشمولان فارغالتحصیل گروههای پزشکی که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا به تاریخ اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ دریافت کردهاند برابر مفاد این اطلاعیه برای اعزام به خدمت سربازی خود اقدام کنند.
کلیه مشمولان فارغالتحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی (فوق دیپلم تا دکترا) که زمان اعزام آنان در برگههای اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ قید شده است؛ بایستی در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه اعلام شده است حضور پیدا کنند و آن دسته از مشمولانی که به هر دلیلی تاکنون موفق به دریافت برگ اعلام محل مراجعه نشدهاند. میتوانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ( پلیس+۱۰) مراجعه و نسبت به دریافت این برگ اقدام و براساس اطلاعات مندرج در آن عمل کنند.
سازمان وظیفه عمومی در این اطلاعیه از مشمولان خواست به هنگام مراجعه به ردههای وظیفه عمومی، کلیه اوراق مربوط به اعزام شامل برگ اعزام به خدمت، برگ واکسیناسیون، برگ اعلام محل مراجعه و سایر مدارک مورد نیاز از جمله شناسنامه، کارت ملی و … را به همراه داشته باشند.
این سازمان وظیفه ی عمومی سایت معتبر درست و حسابی نداره ؟
نقل قول:کد:http://www.police.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
این که لینکاش کار نیمی کنه ! به روز هم نیست !نقل قول:
درودنقل قول:
برای من مشکلی نداره برادر!
بروز نیست تا حدودی....
سایت زیر یه کمی بروز تره ::
[PHP]http://nezamvazifeh.com[/PHP]
موفق باشید
از روز ثبت پرونده تو پلیس +10 تا صدور رای برا کفالت معمولا چه قدر طول می کشه ؟
دوست عزیز مرسی از راهنماییت یه سوال دیگه من دقیقا تا کی وقت دارم یعنی از چه تاریخی به بعد غیبت میخورم تورو خدا زود جوابمو بدید دارم از استرس میمرمنقل قول:
شما ، مشمول هستید ، همین امروز میتونید اقدام کنید برای معافی
سلام
یه سوال داشتم :
متولدین نیمه دوم 71 که امسال پیش دانشگاهی تموم می کنن و کنکور سراسری امسال قبول نشن و بخوان برای سال بعد بمونن، مانعی نداره؟ اگه می شه با سند و مدرک بفرمائین
نقل قول:
20/1/90 مشمول شدین و در صورت تاخیر غیبت میخورید
البته برای گرفتن معافیت پزشکی ، غیبت مهم نیست.
اینجا رو بخونید::
محتوای مخفی: اعزام به خدمت متولدین 71 و 72
موفق باشید
مرسی از راهنماییت دوست عزیز شما مطمعنی غیبت مهم نیست اخه تو دفترچه نوشته به ادعای کفالت مشمولانی که غیبت دارن رسیدگی نمیشه و باید برن خدمتنقل قول:
20/1/90 مشمول شدین و در صورت تاخیر غیبت میخورید
البته برای گرفتن معافیت کفالت ، غیبت مهم نیست.
دوست من شما مطمئنی؟ اینطوری همه میتونن صبر کنن تا سن پدرشون بگذره و معافیت کفالت بگیرن.نقل قول:
البته برای گرفتن معافیت کفالت ، غیبت مهم نیست.
من پدرم یک سال دیگه میشه 59 سال تمام و میتونم بگیرم. به من گفتن باید بری و راهی نداری.
ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول:
منظورم معافیت پزشکی بود، اشتباها نوشتم کفالت، یادم نبود شما معافیت کفالت میخواین بگیرین.
بله ، برای معافیت کفالت باید قبل از غیبت خوردن اقدام کنین.
سلام
یه سوال داشتم در مورد معافیت کفالت
خوب برای گرفتن معافیت کفالت یا باید تک پسر باشید که دو حالت پیش میاد یا پدر زیر 59 هست که باید از کار افتاده حساب بشه
یا باید بالای 59 باشه که بدون هیچ مشکلی میشه گرفت
حالا من سوالم این هست اگر من بخوام پدرم که 59 هست و بخوام برای از کار افتادگی اقدام کنم آیا ربطی به حقوق گرفتن از دولت و از این حرفا هم داره یا نه ؟!!
یعنی پدر من که بازنشسته ایرانخودرو هست و حقوق بازنشستگی داره آیا ربطی به از کار افتادگی داره یا نه ؟!!
یعنی اصلا وضع مالی یا گرفتن حقوق از دولت مشکلی تو گرفتن از کار افتادگی که نداره ؟!!!!
البته برای مورد پدر بالای 59 که فکر نمیکنم اصلا ربطی پیدا کنه ولی برای پدر زیر 59 یعنی از کار افتادگی نمیدونم گرفتن حقوق از دولت مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟!!!!!!!
????????:41:نقل قول:
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ، بهتره از دفاتر پلیس +10 بپرسینقل قول:
نقل قول:
اصلا معلوم نیست که چقدر طول میکشه
تایید می شود.نقل قول:
البته کسری خدمت به ازای جبهه برداشته نشده است بلکه اجرای آن متوقف شده است و حرفی از برداشتن این قانون نیست.گویا حداکثر تا 1 ماه دیگه قانون جدید در این مورد اعلام میگردد.(شایعاتی وجود دارد که مدت زمان کسری کاهش میابد در حد به ازای هر ماه جبهه 10 روز کسری خدمت)
منبع :نظام وظیفه تهران
انجام رایزنی های جدید برای تصویب نهایی لایحه اصلاح نظام وظیفهبه گفته عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای رفع مشكلات لایحه اصلاح نظام وظیفه رایزنی های جدیدی با دستگاه های مربوطه آغاز شده كه نتیجه نهایی آن هفته آینده مشخص می شود.
غلامرضا كرمی با بیان این كه رایزنی های جدیدی در خصوص تصویب نهایی لایحه اصلاح نظام وظیفه در حال انجام است، تصریح كرد: امیدواریم این رایزنی ها به نتیجه برسد تا لایحه اصلاح نظام وظیفه به بهترین نحو تصویب شود.
وی در خاتمه درباره زمان تصویب نهایی این لایحه گفت: هفته آینده نتایج رایزنی های جدیدی كه با ستاد كل نیروهای مسلح و دستگاه های مربوطه در جریان است مشخص خواهد شد.
منبع : ایسنا
farshidshd خان اینی که گفتی که شرایط من رو نداشت. با اون شرایط من می تونم یه سال پشت کنکوری بشم ، یعنی کنکور 91 شرکت کنم یا نه. الان خودم کنکوری 90 هستم.
دوستان من متولد خرداد 71 هستم می خواستم ببینم سال اعزامم دقیقا کی می شه ؟
امسال مشمول هستی!
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6007720&postcount=3469