به تازگي ورژن جديد p990 اومده گوشيتونو آپديت كنيد پشيمون نميشيد اين دفعه صداشو بيشتر مي كنه .
Printable View
به تازگي ورژن جديد p990 اومده گوشيتونو آپديت كنيد پشيمون نميشيد اين دفعه صداشو بيشتر مي كنه .
من منظورم وقتي بود كه ميخواي Accept كني نه وقتي كه ارسال انجام ميشه.:46:نقل قول:
الان گوشی هايي که تو بازار فروخته میشه آيا دارای آخرين آپديت هست؟ در ضمن گارانتی کامتل چطوره؟ آيا ميشه اعتماد کرد که گوشياش اصل فرانسه هستند؟
اكثرشون آپديت نشده هستن. بهتره حتما يه بار آپديت كنيشون.نقل قول:
در مورد فرانسوي بودن هم من هنوز راه مطمئني پيدا نكردم.
از عزیزانی که کمک کردند تشکر می کنم
آپدیت کردم درست شد و مشکل حل شد
okنقل قول:
اشتباه شده بود:46::31:
از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنینقل قول:
اگه مشکلی پیش اومد بگو تا بازم راهنماییت کنم.
موفق باشی.
میتونی از تو قسمت calender یه new reminder یا new appointment تعریف کنی تا هر روز و هر ساعتی که می خوای برات زنگ بزنه.نقل قول:
احتمال زیاد اشکال از مموریت هستش.نقل قول:
یه امتحانی بکن ببین وقتی مموری رو در میاری یا مموری فابریکشو میذاری توش باز هم موقع uninstall هنگ می کنه یا نه؟
اگه می کنه یه مستر ریست بکن چون دیگه اونوقت اشکال از گوشیته.
[quote=shahshahani;1841112]از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
موفق باشی.
با سلام خدمت دوستان یعنی الان برم تو قسمت web یه سایت بزنم میاره کار دیگه ای نباید بکنم مرسی
سلام دوستان
دیروز داشتم برای رفیقم که اونم پی990 داره. برنامه alone audio recorder رو بولوتوث می کردم. برنامه نصب شد که گوشیش هنگ کرد خاموش شد
از اون به بعد وقتی روشن میکنه نوار تا یک سوم پر میشه میره از اول پر میکنه ودوباره
راستی گوشی خودم هم هنوز درست نشده وقتی اینباکس رو باز می کنم می نویسه aplication closed
خیلی جاهای دیگه هم اینو می نویسه مشکل چیه؟
گوشیم سیتادل هست آپدیت کنم یا مستر ریست؟
آپ بکنم شامل گارانتی پس از فروش نمیشه دیگه؟
دوستان سلامنقل قول:
خیر
تا حالا اسمشو نشنیدم اصلا کلا گارانتی تعطیل
خیر من که تو تهرون و شیراز شهر خودم و چند جای دیگه یه دونه پیدا نکردم
الانم گوشی چینیه هیچ مشکلی نداره جز اینکه از پاکت ها پایینتره
[quote=h_mj298;1841559]من که گفتم برو اگه مشکلی پیش اومد بگو تا کمکت کنم.:10:نقل قول:
نترس گوشیت نمی ترکه...:27::27::27::27::27:
شوخی کردم . احتمالا باید جواب بده . اگه دقیقا همه این کارهایی که گفتم رو انجام داده باشی باید وصل بشه.
فقط پنجشنبه و جمعه امتحان نکن که اصلا نتیجه نمی گیری چون رایگانه ، همه ی ملت وصل میشن و پهنای باند پر میشه.:13::13::13:
1- اگه تا حالا آپدیت نکردی اول آپدیت.:5::5:نقل قول:
2- اگه آپدیت کردی بازم آپدیت.:21::21:
تقریبا بهترین و مطمئن ترین راه همینه. مگه گارانتیت چی هست که اینقدر واست مهمه؟:13:
من که خودم بار اول قبل از اینکه با برو بچ گل این تاپیک آشنا بشم بردم گارانتی واسم فلش کرد 20000 تومن هم گرفت. اصلا انگار نه انگار ما گارانتی داشتیم. تازه نمیدونم چه گندی بهش زده بود که گوشی 2تا firmware پیدا کرده بود و موقع بالا اومدن آرم T-Mobile رو نشون میداد.
کلا بی خیال این گارانتی ها بشی بهتره چون اکثرا هیچی حالیشون نیست.:31:
موفق باشی.:46:
میشه بگی منظورت از به تازگی یعنی کی؟نقل قول:
چون من رفتم دیدم همون ورژن 2.7.9.14.1 هستش که قبلا بود.:27:
آُیا CDA گوشی رو آپدیت و فارسی کردن گوشی تاثیر داره؟
موقع خریدن گوشی بهتره چه CDA ای داشته باشه world1 یا world2 ؟
در ضمن این درسته که موقع عوض کردن CDA اشتباهی پیش بیاد گوشی غیر قابل استفاده میشه؟
ممنون میشم جوابمو بدید...
تایید میشه:20:نقل قول:
rani_holoo_bozorg ورژن گوشی رو چند وقت بود که چک نکردی ؟؟!!!!
دوست عزیز،وقتی آپدیت میکنی مشخصات گوشیت که یکیش CDA هست تغییر میکنه:20: و ربطی به فارسی کردنو اینجور چیزا ندارهنقل قول:
و فارسی کردن هم خیلی راحته و میتونی از لینکی که دوست عزیزم shahshahani:10::40: در امضایش قرار داده استفاده کنی
99.9% گوشی های بازار نیاز به آپدیت دارن،پس به CDA گوشی نیازی نیست که توجه کنی،آخه باز باید آپدیت کنی
منظورت از عوض کردن CDA چیه؟(به هر حال با آپدیت عوض میشه)
موفق باشی
P990 خودتون رو شبيه ويندوز اكس پي كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182040
ببخشید دوست من p990 داره قبلاً کسی کیبورد فارسی یا همون عربی واسش نصب کرده بوده ولی بر اثر رست کردن گوشی پاک شده
من خواستم نرم افزارSakhrKB.SIS و SWArabicSMS-v3.sis رو نصب کنم ولی با پیغام زیر روبرو شدم.
cannot install
this version of the installation fil is no longer supported.
دوست عزیز،مگه دوست دارید گوشیتونو به فلش یا آپدیت دوباره برسونید که قصد نصب چنین برنامه ای رو کردید:19::13::18:نقل قول:
بهترین کار دانلود فایلی هست که در امضای دوست خوبم shahshahani:11: هست که با این کار راحت و بدون نصب هیچ برنامه ای راحت فارسی بخونید و تایپ کنید
با عرض سلام دو تا مشكل در رابطه با گوشيم داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد(p990 I )
اول اينكه هر كاري ميكنم pc siute گوشيمو پيدا نميكنه.
دومم اينكه بعضي وقتها كه دارم با گوشي كار ميكنم يهو restart ميشه البته يه بار مستر ريست و فرمت كردم كه به نظر ميومد درست شده ولي بازم كه چند تا بازي و برنامه ريختم اينجوري شد . حالا در كل مي خواستم بدونم مشكل نرم افزاريه يا امكان داره سخت افزاري هم باشه .:13:
گوشيتون رو آپديت كنيد. اگه بازم اين مشكل پيش اومد از سخت افزاره.نقل قول:
تا اونجایی که قرمز شده کافیه.نقل قول:
نوشته شده توسط shahshahani مشاهده تاپيک
از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
موفق باشی.
مشکل اولت که فکر میکنم از پورت usb کامپیوترت باشه پورت های دیگه رو امتحان کن.نقل قول:
در مورد ریست شدن هم بگم p990 این مشکل رو داره نه مستر ریست کن و نه فرمت با آپدیت خیلی از مشکلها برطرف میشه.
دوست عزیز،شما وقتی برنامه و منویی را باز میکنید آیا اونا رو از task manager کاملا میبندید؟نقل قول:
با سلام خدمت برو بچ آمن مموری گوشیم ویروسی شده بود فرمت کردم الان که میرم میخوام وارد مموری بشم کامپیوتر گیر میکنه یه بار گوشی رو روشن خاموش کردم ولی جواب نداد مموریم هم 1 گیگ هست مرسی اگه کمک کنید:46:
آخه من اطلاعات زیادی ندارم این ها رو هم از صفحات اول همین تاپیک گرفته بودم.نقل قول:
نرم افزار هایی رو که گفتین رو از امضای دوستتون گرفتم رو گوشیه دوستم آزمایش میکنم . امید وارم حل بشه.
ممنون از راهنماییتون
سلام
ببخشید وقتی یه پی 990 می خریم توی جعبش چه چیزهایی وجود داره؟
منظورم سی دی و هدفون و اینجور چیزاست
ممنون
اول اينكه من بلد نيستم از اين نقل قولها بيارم خودتون ببخشيد.
واينكه پورت usb هم اشكال نداره چون وقتي وصل ميكنم يه درايو A كه براي گوشيمه رو درست ميكنه و به همه چيزش دسترسي دارم وتنها مشكلمم همون pc suite به نظرتون اگه يه cd ي ديگه بگيرم درست ميشه ؟چون اگه اين مشكل درست شه ميتونم گوشي رو آپديت كنم تا اونيكي مشكل هم برطرف شه.
خبری نشد؟ هههههههههنقل قول:
سلام
ببخشید وقتی یه پی 990 می خریم توی جعبش چه چیزهایی وجود داره؟
منظورم سی دی و هدفون و اینجور چیزاست
ممنون
واينكه پورت usb هم اشكال نداره چون وقتي وصل ميكنم يه درايو A كه براي گوشيمه رو درست ميكنه و به همه چيزش دسترسي دارم وتنها مشكلمم همون pc suite به نظرتون اگه يه cd ي ديگه بگيرم درست ميشه ؟چون اگه اين مشكل درست شه ميتونم گوشي رو آپديت كنم تا اونيكي مشكل هم برطرف شه.
و یا اینکه از دکمه ی نقل قول در پایین سمت چپ هر پست استفاده کنین.
من p990i دارم و جایی کار میکنم که دسترسی به اینترنت بیسیم دارم اما نمیتونم ازش استفاده کنم ممکنه برای تنظیمات به من کمک کنید ممنون
سلام بروبچ من از وقتی این برنامه ی فارسی سازو نصب کردم هم فونتم کوچیک شده هم گوشیم بعضی وقتا errorمیده
چقدر شما كم صبريدنقل قول:
شما كه پروفشنال هستين و توي اين تاپيك آموزش نقل قول گذاشتن ميذارين كه اصلا جاش نبود لابد حتما بلدين يه جستجوي كوچولو انجام بدين تا راه حل مشكلتون رو پيدا كنين چون تا حالا خيلي ها اين سوال رو توي همين تاپيك پرسيدن.
وقتی کابل رو وصل میکنی 2 تا گزینه رو صفحه گوشی میاد (گزینه ها رو یادم نمیاد , گوشیم هم دستم نیست تا بهت بگم) که گذینه اول مربوط به رم گوشی هست و گزینه دوم برای استفاده از خود گوشی هست شما باید گزینه دوم رو انتخاب کنی.نقل قول:
کدوم برنامه رو میگی؟نقل قول:
اگه کریستال اربیک منظورته که گوشی رو داغون میکنه سریع پاکش کن.من این برنامه رو نصب کردم و مجبور شدم گوشیم رو فلش کنم.
سلام به همه ی دوستای گلم
بچه ها من میخوام شماره گیری صوتی رو اجرا کنم با گوشیم.بعد از اینکه اسم رو به صورت صوتی save میکنم و میخوام شماره گیری کنم همش no match found میده درستم نمیشه.شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
کسی میدونه چی جوری حل میشه این مشکل؟؟؟؟؟
حتما تو يه جاي پر سر و صدا فرمان صوتي رو سيو كردين يا موقع شماره گيري دقيقا مثل فرمان ضبط شده نگفتين اينم بگم كه شما بايد بعد از شنيدن صداي بيپ كلمه رو بگيننقل قول:
من كه خودم باهاش كار كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم
یه خبر خوشحال کننده برای دارندگان گوشی های P1 , P990 , P910i :
بالاخره گوشی های بالا هک شدند.
من امروز صبح تو یه سایت روسی این مطلب رو خوندم.
البته اول هک این گوشی ها هست اونقدر نباید انتظار انچنانی داشته باشید.
ولی هک شد.
نقل قول:
این چیزهایی که شما گفتی رو میدونم و رعایتم کردم و انجام دادم ولی درست نشده.ضمنا این مشکل رو من تو چند تا گوشی p990i دیگه هم دیدم.من فکر میکنم از تنظیماتش باشه و نمیدونم قبلش اصلا تنظیمی غیر از ضبط صدا میخواد یا نه؟؟؟
اين كه مربوط ميشه به 1 ماه پيش.نقل قول:
چطوری میشه فرمان صوتی داد؟
نه من اونم خوندمنقل قول:
برنامه نویس های روسی یه برنامه تو مایه های فار منیجر نوشتن که خودش نوشته بود تحول اساسی در 25 / 11 / 2007 برای گوشی های سیمبین سونی اریکسون.
سلام بروبچز
چند وقته من بعضي برنامه ها و بازي ها رو مي خوام باز كنم اين error ميده "not enogh memory"
اين error چي هست و من بايد چي كار كنم ؟؟؟