احتمالا اینجا :نقل قول:
از كجا ميتونم گير بيارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگه نبود توی گوگل سرچ کن و مدل کامل گرافیکت رو بنویس
Printable View
احتمالا اینجا :نقل قول:
از كجا ميتونم گير بيارم؟
یا اگه نبود توی گوگل سرچ کن و مدل کامل گرافیکت رو بنویس
سلام
اقا من اين جاي بازي اين جانوره گردنم رو مي گيره و خود بازي مي گه left يه همچين چيزي من هم نمي دونم چي رو بايد بزنم و مي شکنه گردنم رو با اينکه جلو هم مي رم ولي به هر حال گردنم رو مي گيره و مي شکنه :
لطفاً بفرمائيد چه کليدهايي رو فشار بدم از دستش خلاص شم
با تشکر
فعلا نميتوني اينو بكشي بايد ازش فرار كني يه تعداد در هست بايد باز كني تا از اينجا فرار كني واسه بعضي درهانقل قول:
اقا من اين جاي بازي اين جانوره گردنم رو مي گيره و خود بازي مي گه left يه همچين چيزي من هم نمي دونم چي رو بايد بزنم و مي شکنه گردنم رو با اينکه جلو هم مي رم ولي به هر حال گردنم رو مي گيره و مي شکنه
كه قفلن چندتا چراغ سبز رنگ هست بايد بزني تا درها باز بشن ....
تازه سختيش مونده كه بايد باهاش بجنگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي الهي مامان قربونت بره هنوز نميدوني دكمه left روي كيبورد كدومه ؟؟ يعني دكمه سمت چپ رو بزن (سمت چپ مكان نما ) يعني بپيچ به
چپ يعني تند تند دكمه چپ بزن) .
دوست عزيز اين کليدي که شما فرموديد هيچ کاري انجام نمي ده و اين من رو مي کشه
مي خوام کليد يا ترکيب کليدي که باعث نجات از دست اين غول مي شه بفرمائيد
با تشکر
اقا اون مرحله رو رد کردم ولي براي غوله تير و تجهيزات کم مي يارم مي زنه دو نيمم مي کنه در آخرين مرحله چيکارش کنم که بميره ديگه دستم بي حس شد غوله نمرد
دقيقا اين خيلي بد قلقه اما سخت ترين غول نيست . صبر كن بياد پهلو بشكه ها بعد به بشكه ها تير بزن و بعدشم به خودنقل قول:
اقا اون مرحله رو رد کردم ولي براي غوله تير و تجهيزات کم مي يارم مي زنه دو نيمم مي کنه در آخرين مرحله چيکارش کنم که بميره ديگه دستم بي حس شد غوله نمرد
غوله تا بميره ... :31:
سعي كن تيرهات خطا نرن و اگه تحت هر شرايطي مهمات تموم ميكني بايد برگردي مرحله قبل و ... :27:
موندم چجوري ميخواي اون كماندو رو بكشي تو بزار برسي بهش ... :27: :27:
اره مهمات تموم مي کنم خوب هر دو بشکه هم بغلش ترکوندم ولي نمي شه
غوله مي ره زير زمين فکر کنم اونجا کور مي شه ولي خوب باز هم ميزنه دو نيمم مي کنه اگه راهي بود از دستش رها بشم خوب بود
تير کلت هم بهش کار ساز نيست
biohazard نسخه ژاپنی از این بازیه که اول biohazard میاد بعد نسخه انگلیسیش یعنی resident evil به بازار میادنقل قول:
من از بچگیم Evil رو بازی میکردم . و هر وقت biohazarde جدیدی میومد من منتظر resident evilesh میشدم چون نوشته های بازی ژاپنی بودن
بابا من evil 4 رو 2 سال پیش رو ps2 تموم کردم و الان خفن تو کف اویل 5 هستم که رو ps3 اومده
کسی از داستان بازیش خبر داره کاراکتراش کین ؟
اینم عکسش
من میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااام