حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه . ( با توجه به چیزایی که خوندم خیر . :41:)
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
من توی dbazi خوندم که بازی توی دو تا حجم منتشر شده رو نت کسانی که بازی می کنن مشکلی با بازی داشتن .
Printable View
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه . ( با توجه به چیزایی که خوندم خیر . :41:)
من توی dbazi خوندم که بازی توی دو تا حجم منتشر شده رو نت کسانی که بازی می کنن مشکلی با بازی داشتن .
سلام
دیروز عصری بازی تموم شد... واقعا داستان بازی خیلی گیرایه و اونطور که که معلومه بازی میتونه ادامه دار باشه چون بعضی چیزا اصلا معلوم نشد... دیشب موقع داشتم به بازیش و این چیزا فکر می کردم که خوابش رو دیدم البته خدا رو شکر تو خواب هم داشتم بازی می کردم و نقش توش نداشتم : دی
+
این دوربینش هم مشکل خاصی نداره.. خوبه.. تو جنگیدن هم مشکلی ایجاد نمیکنه...
+
بازی یه عنوان فوق العاد سینمایی هستش و صحنه های سینماتیک هم داره.نقل قول:
یکی میتونه برام نقد گیم اسپات رو پیغام خصوصی کنه؟
ممنون.
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COM:18: فیلتر شده :13:
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید :10:
Planet Xbox 360: 9.2/10
Gameinformer: 8.5/10
Gametrailers: 8.6/10
Gameplanet: 8.5/10
Videogamer: 9.0/10
Xboxaddict: 9.3/10
Eurogamer: 7.0/10
GameZone: 8.0/10
Gamespot: 8.5/10
411Mania: 9.1/10
NZGamer: 8.5/10
IGN: 9.0/10
سلام.صبح بخیر.دی:نقل قول:
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد که شد خوب کاری کردن.باید این سایت های بر انداز قیلتر شه.
ایمیل بزنیم بیان دستگیرمون کنن به جرم همکاری؟نقل قول:
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید
در یک کلام باید گفت گرافیک uncharted در برابر این هیچ حرفی برای گفتن نداره .نقل قول:
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه
دوستان یه نکته .
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
آره . نوید عکسشو گذاشته بود.پیش یه LED TV بود.دی:نقل قول:
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
نقل قول:
کاملا مخالف هستم........شاید گرافیک این بازی در نگاه اول و از لحاظ بصری بهتر باشه(اندکی) ولی اونقدر ایرادای گرافیکی داره که باعث میشه گرافیکش نتونه به اون میزان در مقابل uncharted2 قد علم کنه........ .
پارگی تصویر.....گاها کم بودن بافت بصورتی بسیار عجیب..تخریب پذیری بسیار کم.....موشن کپچرهای ضعیف....... .
فقط میشه گفت از لحاظ نورپردازی از همه بازیهای تاریخ سرتر ولی از لحاظ گرافیک کلی.......نه هنوز جا داره تا برسه به uncharted2
:46:
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
مراد جان گفتن یه پتچ میدن که اینارو رفع میکنه.+ در ضمن هنوز خوده بازی که منتشر نشده شاید تو اون اینا رفع شهنقل قول: