كسب و كار در زمينه دكوراسيون
سلام
پستاتو دارم دنبال مي كنم . خدائيش خيلي فعال هستي و مطالبت واقعا قشنگه.
خيلي ازشون الهام گرفتم و يه حالي به آپارتمانم دادم.
طوريكه هر كي ديده ميگه كلاس مي ري و من تو دلم ميگه وقتي دوستان به اين خوبي دارم كلاس مي خوام چيكار.
يه سوالي داشتم. چطور ميشه تو اين زمينه يك كسب و كار راه انداخت و كلا درآمدش به چه صورته ؟
(مي خواستم اينو تو پيغام خصوصي بگم ولي گفت تا ده تا حرف نزني تو بازي راهت نمي ديم :41:)
سبد و جعبه براي انبار كردن
بعضي چيزها بطور دائم مورد استفاده قرار نمي گيرند و براي اينكه دست و پاگير نباشند بهترين گزينه انبار كردن آنهاست. انبار كردن اين وسايل چند حسن را بدنبال دارد اول اينكه به هنگام نياز براحتي در دسترس هستند؛ مورد بعدي تميز و منظم ماندن محيط زندگي ماست و دست آخر اينكه خود وسايل از آسيب ديدن در امان مي مانند. سبدها ، جعبه هاي مقوايي و فلزي گزينه هاي كم هزينه و زيبايي براي اينكار هستند. هر چيزي از خورد ريزهاي وسايل خياطي تا ميخ و سوزن ته گرد و از حبوبات تا رخت و لباس رو ميشه به اين نحو انبار كرد.
نكته: در انبار هر وسيله اي به جنس ، اندازه و هدف نهايي از انبار آن وسيله توجه كنيد بطور مثال بهترين گزينه براي رخت چرك ها سبدهاي حصيري هستند؛ نمي گم پلاستيكي چون رابطه خوبي باهاش ندارم و معتقدم تا زماني كه گزينه هاي جايگزين وجود داره نبايد از اين مورد استفاده كرد چرا كه زمين ما به اندازه كافي سخت نفس مي كشه و با تلمبار وسايلي كه قابل بازيافت در طبيعت نيستند با دست خودمون زباله داني بزرگي براي زندگي مون فراهم مي كنيم…
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردهها را کنار بزنید، آفتاب منتظر است
تنوع پردهها بیشتر از آنکه مربوط به مدلشان باشد به طرح و نقشه و رنگهای آنها بازمیگردد به جز زیبایی و جلوه بخشیدن به اتاق و خانه میتواند عامل مهمی در صرفهجویی انرژی و در عین حال افزایش سلامتی در میان اعضای خانواده محسوب شود. کارشناسان توصیه میکنند که همواره برای اتاق خواب کودکان از پردههایی با رنگهای سرد و آرامشبخش استفاده شود تا سطح بیشتری از آرامش و تصلیخاطر به آنها القا شود. همچنین خوب است در فصلی مثل زمستان به جای آویزان کردن پردههای تور و حریر در اتاق نشیمن و پذیرایی از پردههایی با جنس ضخیمتر استفاده شود تا در خروج گرما از طریق پنجرهها صرفهجویی قابل توجهی صورت گیرد. توصیه دیگر کارشناسان این است که در روزهای آفتابی سعی کنید در صورت امکان پردهها را به کنار کشیده تا نور مستقیم آفتاب به داخل اتاق و منزل جاری شود. این کار دو مزیت دارد. یکی صرفهجویی در مصرف انرژی و دیگری از بین بردن ویروسها و باکتریها در اتاق که معمولاً در فصولی سرد همچون پاییز و زمستان موجب بروز انواع بیماریها میشوند.