خیر ساپورت نمیکنهنقل قول:
Printable View
خیر ساپورت نمیکنهنقل قول:
ببخشید خود شما شخصا تست کردید این مورد را یا نه در سایت یا جای خواندید؟نقل قول:
یعنی حتی تری جی هم ساپورت نمیکنه؟
فور جی که معلومه ساپورت نمیکنه
من بحثم از سایورت اینکه ایا این دو مودم با هم ست میشند یا نه؟
باز هم ممنون
ببینید فرقی نمیکنه که حالت شبکه چی باشه. مودم هایی که فقط 3g ساپورت میکنن نوع کانکشنشون به صورت ppp هست ولی مودم های 4g که تو بازار هستن و من دیدم نوع اتصالشون به صورت ethernet هست و مشکل از اینجا شروع میشه. تو کانکشنهای کلاسیک نیاز به یه کانکشن بود و شماره تماس و یوزر و... ولی تو نوع اترنت این موارد وجود ندارهنقل قول:
پس حالت شبکه مهم نیست نوع اتصال به مودم مهمه که توضیح دادم
فروشنده سراغ ندارم اما شرکت سراغ دارم براتون بخرن و ارسال کنن به ایران ایا لینک سایت را میخاهید؟نقل قول:
سلام
دوستان ماشالا تو اینترنت چندین فریمور برای e5336 هست، مودم من e5336Bs-2 هستش که فریمورش نسخه 21 هستش، دیروز نزدیک بود اشتباها فریمور e5336s-2 (دقت کنین که B نداره) بریزم که نسخه 24 بودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که کجا میتونم آخرین نسخه اش رو بگیرم
چرا سایتی چیزی نیست که توضیح بده تغییرات فریمورها چیه؟ شاید خیلی جرئی باشن و ارزش آپدیت کردن نداشته باشه
...edited edit
edited edit.....
سلامنقل قول:
ببخشید من در بخش مربوطه که شما در مورد آنتن توضیح دادید سوال کردم که ناظر محترم انجمن شبکه اینترنت خواستند من سوالم رو اینجا بپرسم
کابل آنتن باید امپدانسش 50 اهم باشه یا 75 اهم؟ اگه امپدانس ورودی مودم50 اهم باشه پس احتمالا کابل هم باید 50 اهم باشه دیگه؟
برای این آنتن بهترین کابل مقرون به صرفه که میشه تهیه کرد چیه؟ (شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟)
حداکثر طول کابل آنتن چقدر میتونه باشه؟
لطفا در مورد ساخت بالون آنتن و نحوه نصب دایپل روی بوم اگه میشه توضیح بدید.
من درست متوجه نشدم چجوریه ؟ بعد از اینکه در نرم افزار design yagi روی دکمه calculate و بعد روی دکمه Balun کلیک میکنیم شکل شماتیک بالون رو نشون میده. آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟
و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟
با تشکر
با سلام .نقل قول:
تا اونجایی که میدونم به سوالاتتون جواب میدم .
دوستان کابل RG-6 رو پیشنهاد کردن که 75 اهمی هم هست .نقل قول:
شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟
خیر ؛ پیشنهاد میکنم سایت زیر رو به عنوان نمونه ببینید که یه آنتن برای فرکانس 787MHz ساخته .نقل قول:
آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟
همانطوریکه در عکسهای زیر میبینید طول بالون 126 میلیمتر هست (این اندازه با توجه به velocity factor ، فرکانس و ... متغیر هست پس عدد رو درست وارد کنید) و از وسط خم میکنید و سیم مغزی به folded dipole لحیم میکنید و سیم شیلد هم به به یکدیگر متصل میشوند (به folded dipole اتصالی نخواهند داشت) .
همانطوریکه در سایت زیر گفته شده ، folded dipole رو میتونید به سه حالت مختلف روی بوم نصب کنید (عکس زیر) و مزیت خاصی نسبت به هم هم ندارند . شما باید ببینید چطوری میتونید به ساده ترین و راحتترین روش folded dipole و المنتها رو روی بوم نصب کنید .نقل قول:
و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟
از راهنمایی شما خیلی متشکرمنقل قول: