-
دوست عزیز من کارم شبکه هست.خودم هم شاتل دارم و همین طرح دانلود از شاتل لند رو هم فعال کردم.سرعت دانلود من هم در حد 5 تا 6 کیلوبایت پایین اومده (یعنی عملا هیچی نمی تونم دانلود کنم).با اطمینان بهتون میگم که امکان تشخیص اینکه کدوم فایل روی کدوم اکانته وجود نداره تا بخوان بر اساس اون شما رو محدود کنن.(البته میتونن اکانتتون رو محدود کنند که اون بحثش جداست و در این صورت دانلود از همه سرورها سرعتش کم میشه براتون یا حداقل دالود از شاتللند و امثالهم محدود میشه) اما اینکه سرعت دانلود شما برای دانلود یک فایل از اکانت خودتون کم باشه و در همون حال سرعت دانلود شما هنگام دانلود یه فایل دیگه که در اکانت شاتل لند یکی دیگه آپلود شده بالا باشه فقط یک دلیل داره و اونم اینه که فایل شما روی سروری قرار داره که در حال حاضر مشکل داره یا لود زیادی روشه و اون فایلی که شما میتونید با شرعت بالا دانلودش کنید روی سرور سالمی قرار گرفته.همین.
امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.
-
-
سرعت منم اومده پایین حدود 10 کیلوبایته الان . از دیروز اینحوری شد من تو این ماه فقط 40 گیگ دانلود کردم فکر نمیکنم به خاطر دانلود باشه احتمالا مشکلی پیش اومده
-
متاسفانه سرعت منم اومده پایین ولی مشکل تو کل سایت شاتل لند نیست یعنی فایل های بخش هایی مثل گیم سنتر و... با سرعت بالا دانلود میشن و فقط مشکل در بخش آپلود سنتر هستش ، اگه دقت کرده باشین فایل هایی که در سرور
ds2.shatelland.com
ds3.shatelland.com
هست هیچ مشکلی ندارن و فقط مشکل در سرور
dl1.shatelland.com
هستش که مربوط به بخش آپلود سنتره
-
هنوزم ریموت آپلود مشکل داره :n03:
-
-
ظاهرا مشکل داره برطرف میشه ولی هنوز سرعت دانلود خیلی نوسان داره اول ذره ذره از 20 کیلیوبایت بر ثانیه سرعتش زیاد میشه وبعدش بالاتر میره و بین 100 تا 300 تغییر میکنه ، جالبه که سرعت دانلود یک سری از فایل ها(مثل همونا که توی پست قبلم مثال زدم) روی حدود 600 ثابت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه فایل هایی که حذف کردم رو هم هنوز میتونم دانلود کنم ! کلا آپلود سنترشون زیاد حالش خوش نیست
-
ریموت فایل های بالای 1 گیگ برای شما کار میکنه؟
-
ریموت که که هچنان خرابه سرعت دانلود هم از 2KB به 100KB رسیده!!بازم قابل استفاده نیست!!
-
دوستان از سرور خارج استفاده کنند سریعتر از سرور داخل آپلود میشه . امتحان کنید یکبار
من از سرور انگلستان عصر آپلود و فایلگیر تست کردم خیلی سریع آپلود شد :n20: