سلام به همه دوستاننقل قول:
میشه در مورد بندهای فقیر و پولدار توضیح بیشتری بدین؟
Printable View
سلام به همه دوستاننقل قول:
میشه در مورد بندهای فقیر و پولدار توضیح بیشتری بدین؟
دوست خوبم پول رفاه وآسایش می آورد.وفقربدبختی نداری،کمبود،@
به قول بزرگی :مردی که پول نداردجدی گرفته نمی شود@
یک روز ملانصردین به مهمانی رفت با لباسهای کهنه،وقتی واردمجلس شدکسی تحولیلش نگرفت،ودم درب مجلس نشست،ناراحت شد،رفت کت وشلوارشیک ومرتب
پوشید،ومجدداً برگشت وواردمجلس شد.همه تحویلش گرفتندنوشابه برایش باز کردن،ولی ملا همه را به کت شلوارش می دادومی گفت کت شلوارمن بخور@
بلهنقل قول:
ولی، منظورم این بود چرا دختر از خانواده فقیر نگهداریش سخت تر از نگهداری دختر از خانواده ثروتمنده؟
به نظرتون توقعات اولی در طول زندگی بیشتر میشه ، با اینکه عادت به زندگی ساده داشته؟
نظر شخصی من اینه که دختری که از خونوادهی فقیر میاد، دو حالت داره:نقل قول:
ولی، منظورم این بود چرا دختر از خانواده فقیر نگهداریش سخت تر از نگهداری دختر از خانواده ثروتمنده؟
۱- تلاشگره و میخواد شما هم تلاش بکنی تا پولدار بشی... بنابراین ازت میخواد که زندگی خوبی براش محیا کنی و اگر نمیتونی، کاری بکنی که بتونی محیا بکنی.... حتی اگر شده سه شیفت در روز کار کنی... :))
۲- ارومه و با زندگی فقیرانه کنار میاد و هرچی شما بیشتر نداشته باشی اونم قبول میکنه... این تیپ دخترا برا شروع زندگی خوبن ولی برا ادامه زندگی فکر نکنم...
من برخی دخترای عرب رو دیدم که اینا مظلومن... یعنی زندگیشون و رفتار شوهرشون باهاشون رو میبینی میخوای براش زار زار گریه کنی... مثلا مادرم تعریف میکرد یه زنه خون گریه میکرده برا بچش، بررسی کردیم دیدیم بچه ضربه خورده به سرش و بدنش، پرس و جو کردیم و به پلیس خبر دادیم و متوجه شدیم پدره بچه رو کوبیده زمین :| و حتی قبلا با سیگار بدنش رو سوزونده... ولی چون مادره اعتراف نکرد و نگفت که پدر بچه رو اذیت میکنه به تکلیف نرسید.... با اینکه بچش رو خیلی دوست داشت ولی میترسید چیزی خلاف اون بگه... من خودم رفتار شوهره با اون زن رو دیدم... اصلا قیافهی زنه انقدر مظلوم و ناراحت بود که منی که خیلی کم پیش بیاد ناراحت بشم،واسش گریم گرفت... :|
دخترای پولدار، به نظرم چند دستن:
۱- دختر پولدار و ننر! که باید پولدار باشی و بتونی خرج و مخارجش رو بدی.... مثلا دختره با پول باباش واسه تولد همکلاسیش کادو میخریده ۱۵۰ تومن، حالا موقع ازدواجش تو باید این پولا رو بدی... تازه این یه چشمش هست! :)))
۲- دختر پولدار و کاری که ازت کار میخواد و باید زحمت بکشی و پولدارش کنی... خودش هم تلاشگره و خرج و مخارج دستشه! :))) (این همونیه که باید باهاش تفاهم داشته باشی یا به قولی زن ذلیل باشی!)
۳- دختر پولداری که کلا مخش تعطیله و عاشقت شده(خر شده!) و با نداریت هم میسازه....
کلا دختر کم پول، عموما عقده های زیادی داره که میخواد شما براورده کنی....
ولی دختر پولدار حمایت پدرش رو همیشه داره و عموما زیاد اذیتت نمیکنه.... ضمن اینکه پدرش میتونه بهت توی پولدار شدن کمک کنه.... ولی پدر پولدار دخترش رو دست هر کسی نمیده...
برا همین، اوردن فقیر راحته ولی نگهداریش سخت! و پولدار اوردنش سخته و نگهداریش اسون!!!!
دختر پولدار رو جای هتل ۵ ستاره ترکیه ببری کوه و کوه نورودی بکنه ولی بتونی سرگرمش کنی حال میکنه و بهترین خاطرشه!!ولی دختر فقیر کلا تفریحش همیشه همون بوده و برا خوشحال و ذوق زده کردنش باید کارای دیگه بکنی براش...
در مورد دما اضافه کنم عددی که اعلام میشه دمای هوا تو سایه هست
دیگه وقتی تو سایه 50 باشه زیر نور مستقیم آفتاب وحشتناک میشه
نقل قول:
به نظرم زندگی داره رو به افول میره ...کم آبی و خشکسالی و از طرف دیگه گرمای ها .....
الان به دلیل کم آبی دارن به شدت از منابع زیر زمینی یاهمن چاه ها بیش از اندازه استفاده میکنند .حالا اگر روزی آب منابع زیرزمینی هم به تمام برسه میخوان چیکار کنند
خدا میدونه !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قنات ریزش کرده بر اساس برداشت بی رویه اب
بله....نقل قول:
به نظرم زندگی داره رو به افول میره ...کم آبی و خشکسالی و از طرف دیگه گرمای ها .....
متاسفانه ایران با مشکل کم ابی روبروه و جوابگوی جمعیت ۷۰ ملیون نفره نیست....
ایران حداکثر باید ظاهرا ۵۰ ملیون جمعیت داشته باشه...
زمانی که جوان تر بودم یک همکارخوب وباسواد داشتم که الان بازنشسته شده/خیلی دنیا دیده بود از زندکی درس های بساری آموخته بودوتجربه نیزبهش اضافه شده بود.یکی ازهمکاران گفت برای برادرم زن گرفتیم.ولی خانواده دختره از لحاظ مالی فقیرند.همکار دنیا دیده ما گفت اشتباه کردید.دختر فقیرنگهداریش سخته،به همین جمله بسنده کردوگفت برای شماها مشکل ساز می شود.بعدها همکارم اعتراف کرد.که حق با دوست وهمکار با تجربه مان بوده،می گفت در خیلی موارد برادرم با زنش به مشکل خورده/علتش هم شایدکمبودهای باشدکه تویی بعضی از زندگی ها وجوددارد/بله توقعات بیشتر میشه/دنبال اینه کمبود هایش را جبران کند/دنبال اینه یواشکی به خانواه اش کمک کند/من خودم این موضوع راتجربه نکردم نقل قول است/اگر می خواهی به نتیجه دلخواه برسی بایدتجربه اش نمایید/:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
توی یه جایی خواندم که امکان دارد جنگ های آینده جنگ برسرآب شیرن باشد چون تنها 2%درصدآب های جهان شیرین هستند.:n24:
نه نیست چون تازگیا تکنولوژی هایی داریم که به راحتی میشه باهاش مقدار زیادی اب رو شیرین کرد تو زمان کم چیزی شبیه روش ناو های جنگی و سفینه های فضایی که میفرستند کار همچین عجیبی هم نیست یه نوع خاصی از فیلتره مثل کاغذ میمونه اب رو ازش رد میکنن با یه پمپ اون طرف تموم املاح و تموم الودگی ها و .... اش جدا میشه یه طرف اب تقریبا خالص داریم یعنی اب مقطر تو ۱۰-۲۰ سال اینده حتی همون ابی که مصرف میکنم دوباره تصفیه میشه الودگی ها و ...و مثل لجن جمع میشه خشک میشه مثلا هفته ای یک بار میان با ماشین های مخصوص جمع میکنن خونه ها هر کدوم یه تصفیه خونه دارن مصرف اب به نوعی خیلی خیلی متر میشه مثلا در این حد که بگیم فقط اب به اندازه خوردن و چیزایی مثل اون کم میشه مثل غذا و ...نقل قول:
گل و گیاه خانگی اصلاح نژاد میشن که مثل یه دستگاه تصفیه هوا عمل میکنن کلا خیلی نگران نباشید اوضا خیلی تغییر نمیکنه