دوست عزیز اشکان جاننقل قول:
در سیستم عامل جاوا کلیه برنامه هایی که در خود گوشی تاثیر داشته باشد ساخته نمی شود مانند برنامه های منشی تلفنی black list , call cheater و ....
یکی از علتهایی که ویروس موبایل برای این سیستم عامل درست نمی شود همین است
Printable View
دوست عزیز اشکان جاننقل قول:
در سیستم عامل جاوا کلیه برنامه هایی که در خود گوشی تاثیر داشته باشد ساخته نمی شود مانند برنامه های منشی تلفنی black list , call cheater و ....
یکی از علتهایی که ویروس موبایل برای این سیستم عامل درست نمی شود همین است
ولی تا اونجا که من میدونم گوشی های سامسونگ با اینکه جاوا هستند ولی منشی دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
يه پلير واسه w810 مي خواهم كسي داره ؟؟؟
آقا ميشه بگي چيكار كردي كه رو k750 كار كرد من كه هر كاري كردم هيچي نتونستم باهاش پخش كنم وقتي فايل به پلي ليستش اضافه مي كنم بعد ميزنم play اول چند بار اجازه مي خواد بعد قاطي مي كنهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزه من من اين كار ار هم كردم ولي اين جاوا تو چيزهايي كه بيشتر به درد ما ميخوره never ask نداره كسي راه ديگه اي نداره اگه بگين خيلي ممنون ميشم:41:نقل قول:
آخه عزيزه من سامسونگ رو خودش منشي داره كسي براش جاوا نصب نكرده كهنقل قول:
وقتي كه play را مي زني بايد صبر كني هر چقدر دير بيياره بدون كه تم كه براي موبايلت انتخاب كردي سنگينه سبك ترين تم رو خوده گوشي تم "beam" هستش:11:نقل قول:
ببین عزیزم میدونم ولی اصولا کار سیستم عامل برقراری ارتباط بین سخت افزار و نرم افزاره پس اگر منشی تلفنی روی سامسونگ است از طریق این سیستم عامل وارد گوشی شده!نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمين باش كه با جاوا مي توني سخت افزار را كنترل كني فقط بايد يك اجازه بدي كه ازت مي خواد من خودم با نرم افزاري جاوا با بلوتوث مت مي فرستم در زمن بلوتوث امواج راديويي مثل fmهستش وهيچ ربطي به مادون قرمز كه كنترل تلويزيون هستش و در گاه نور هم هستش نداره:2:نقل قول:
شما مطمين هستسد آخه اينجا همچين گفته شده ممكن هستش گوشي غير قابل استفاده مي شه فكر كردم عملي نيست شما امتحان كرديد تا حالا:18:نقل قول: