بچه ها این کریتیو مدل EP630 واقعا عالیه
یه قیمت عالی هم گیر آوردم
:27:
پاساژ بزرگمهر تو جمهوری، میرید داخل دست چپ 4-5 مغازه هست ،2 تا بعد از گالری استقلال اگه اشتباه نکنم
میگفت 15،باهاش چونه زدم داد 11 تومان،ولی واقعا صدای عالی داره !
Printable View
بچه ها این کریتیو مدل EP630 واقعا عالیه
یه قیمت عالی هم گیر آوردم
:27:
پاساژ بزرگمهر تو جمهوری، میرید داخل دست چپ 4-5 مغازه هست ،2 تا بعد از گالری استقلال اگه اشتباه نکنم
میگفت 15،باهاش چونه زدم داد 11 تومان،ولی واقعا صدای عالی داره !
پوريا جان مطمئني جنس اصلي بهت داده؟
نمايندگي بود؟
گارانتي داشت؟
شماره تلفنشو داري؟
با سلام خدمت اساتید و دوستاننقل قول:
قیمت creative aurvana live 95000 تومان فروشگاه گیگا رایانه
قیمت creative aurvana dj هم 85000 تومان فروشگاه رایتک و فوکا سیستم
البته چونه زدن یادت نره!!!!:31:
نقل قول:
عزیزی جنسش که اصلیه
اما گارانتی نداشت
ولی کریتیو رو میشناسم
شمارش رو اگه خواستی بهم بگو تو پ.خ بهت بدم
دوسته من فکر میکنم ep630 یه شما قلابی باشه
آخرین قیمت هفته پیشه . فکر نمیکنم تو ایران بتونی یه جنسی با این تابلویی ( از نظر قیمت ) رو یک دفعه نصف قیمت بخری !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
البته امیدوارم اصل باشه و حالشو ببری . :46: :8:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من هم مثل دوستان، آرزو می کنم که اصل باشه (البته در سطح بالاتر، آرزو می کنم حتی اگه اصل نباشه، شما ازش راضی باشه و باهاش حال کنی-- این مهمتره؛ درسته؟) ... اما اصولاً حاضرم همون قیمت نمایندگی رو هزار تومن هم بذارم سرش، ولی خیالم راحت باشه که اصله یا اگه مشکلی پیش اومد دستم یه جا بنده...نقل قول:
دیگه مجبورم کردین آمار فروشگاه رو بدم،برین پاساژ بزرگمهر خودتون ببینین جنسش رو
فروشگاه رسانه شماره 8
حالا برین ببینین به من هم خبر بدین اصله یا نه،رو جاش زده بود تایوان
کیفیت صداشم واقعا عالیه
اینا مهم نیست نیست یکی بگه من چیکار کنم !!!
من شهریور خیر سرم یه PX100 گرفتم گفتم میرم حال میکنم اما طولی نکشید که داغون شد .. گفتم که سیمش از جایی که میخواد به جک وصل بشه یعنی همون قسمت پلاستیکی سیمش لخت شده کاری هم باهاش نکردم که اینجوری بشه شاید چون توی جیبم بود هی تکون خورده و پیچ خورده و اینجوری شده ولی من از گل کمتر باهاش رفتار نکردم !!! ....
به خاطر لخت شدن احساس میکنم RIGHT RAE صداش ضعیف تر از سمت چپ شده !!!
.........................
حالا جدا از این ها من مدتی هست که اکثرا Hip Hop Instrumentals گوش میکنم به قول معروف همون بیت منتها کسی قبلا روش خونده الان از voice جداش کردند ! چون من این سبک رو گوش میدم حساسیت صدا و باس برام مهمه(بیس منظورم این دوبس دوبس ها نیست که ایرانیا حال میکنن :دی ) ولی با این مدلی که الان دارم Instrumental یه مقدار باس میگیره صدا هم معمولی هست نه زیاد حس میکنم دیافراگم بد جور صدا میده و راضی نیستم !!! ...
.........................
مورد بعدی سطح انتظارم رفته بالاتر البته خودم هست ممکنه خیلیا با همین px100 حال بکنن اما من انتظارم رفته بالاتر و به دنبال مدلای فول سایز میگردم البته حتما میخوام سیمش از خود هدفون جدا بشه !!! و اصلا دوست ندارم مشکل سیم مثل این داشته باشه برای همین میخوام جدا بشه ! دنبال مدل های کریتیو و سن هایزر هستم ... بنظرتون کدوم خوبه من البته از تو سن هایزر سری h رو مدنظر دارم و کریتیو سری aurvana رو !
بودجه هم تا 110-115 فوقش دیگه 120 تومن ! ممنون ...
سلام دوستان
من یک ایپاد دارم حالا دنبال یک هدفون خوب براش میگردم.
یک هدفون خوب in-ear یا مثل خود ایپاد (ولی بهتر)..
مرسی..