همون بهتر که رحمتی دعوت نشد :n21::n21::n21:
محتوای مخفی: رحمتی
Printable View
همون بهتر که رحمتی دعوت نشد :n21::n21::n21:
محتوای مخفی: رحمتی
افتضاح :n21::n21::n21:نقل قول:
الان این مثلا بهترین دروازه بانمون بود :n21:
بدجوری مثل چی تو منجلاب بی دروازه بانی گیر کردیم . مثلا قراره جلوی مسی بازی کنیم :n08:
دیگه این تخریب الکیه علیه رحمتی به نظرم
دقت کنید تو عکس اول دستکش دستش نیست ولی تو عکس دوم هستش پس معلومه این عکسا با فاصله زمانی زیادی گرفته شدن و بعد کنار هم گذاشته شدن تا تلقین کنن رحمتی داره توهین میکنه
+
رحمتی شانس آورد فیسبوک نداره وگرنه جماعت خودجوش به خاطر اشتباه امشبش میریختن و از خجالتش در میومدن.
چندتا عکس دیگه از کلوپ ملوان پخش شد که این حرکت رو چندبار انجام داده...ضمنا دوستی تو ورزشگاه بوده اونروز و گفت واقعا این عمل رو انجام داده رحمتی...ضمنا این دوست 50 سال سنش هست و نیازی به دروغ گفتن نداره!نقل قول:
این حس رنگدوستی پایان نداره...کار اشتباه اشتباهه...توجیه معنی نداره...
در این که کار رحمتی اشتباه بود باید جریمه سنگینی بشه جای بحثی نیست اما علت این کار رحمتی هم توهین بی سابقه بود که بهش شد پس باید ملون ازش چند امتیاز کم بشه
شما از کجا می دونی عکس اول سمت راستیه نیست؟!نقل قول:
من طرفدار پرسپولیسم،هرچند که فوتبال ایران رو زیاد دنبال نمیکنم ولی حس رنگ دوستی که شما ذکر کردی رو مسلما درباره رحمتی و استقلال ندارم.نقل قول:
اگه مرجع فقط همین 2تا عکس هستش که نمیشه بهش استناد کرد ولی اگر که عکسای دیگه ای هم هست و شاهدای دیگه ای هم هستن خب من حرفی ندارم،من که ندیدم صحنه رو که بخوام بگم کرده یا نکرده ولی بر اساس همین 2تا عکسی که گذاشته شده نمیشه قضاوت کرد
خب چون ترتیب قرار گرفتن عکسا همیشه از چپ به راست هستش و این یه قاعده استاندارد هستشنقل قول:
شما هیچ جایی نمیتونی ببینی که عکسای یه ماجرا رو از راست به چپ بزارن.
ولی اینجا مشخص نیست که اون صحنه ای که رحمتی بدون دستکش هستش در هنگام بازی بوده یا بعد بازی بوده که دستکش دستش نیست،ولی اونو اونجا گذاشتن که القا بکنن رحمتی اول نشون داده بعد عمل کرده :دی
نمیشه به قطع گفت ترتیب قرار گرفتن عکسا به ترتیب زمان انداخته شدنشون هست.
ولی بازم میگم به هر حال به این 2تا عکس نمیشه استناد کرد چون تفاوت داره ولی اگه مدارک دیگه ای هم هست خب صددرصد باید محروم بشه.
+
من شنیدم که ملوانیا ادعا میکنن رحمتی فقط در پاسخ به تشویق داوری این کارو کرده؟
همین بوده یا فحش هم خورده؟
چون ورزشگاهای شمال از نظر فحش با تهران و اهواز رقابت میکنن مثل هلو
دوستان تاریخ برگزاری جام جهانی کی هست به ایران
وتاریخ بازی های دوستانه ایران وباکدوم تیم هاروبگیدممنون میشم
دوشنبه 26 خرداد 93 ساعت 23:30 اولین بازیمون با نیجریهنقل قول:
شنبه 31 خرداد ساعت 20:30 دومین بازیمون با آرژانتین
چهارشنبه 4 تیر ساعت 20:30 سومین بازیمون با بوسنی و هرزگوین
و در اردیبهشت ماه با تیمهای بسیار سرشناس :n02: بلاروس، مونتنگرو، آنگولا، ترینیداد و توباگو هم بازی دوستانه داریم ...
جام جهانی که شروعش روز 23 خرداد هست که با بازی برزیل و کرواسی شروع میشهنقل قول:
بازی های دوستانه ایران فکر کنم هنوز تاریخ دقیقش معلوم نشده باشه ولی قطعا از اردیبهشت شروع میشه .