میخواستم استارت بزنم چند قسمت ببینم، پس با این حساب باید یکم صبر کنم ...نقل قول:
فصل دوم هم داره مگه؟ :D این داستان تو همین فصل تموم میشه؟ تو این سبک زیاد جالب نیست داستان نا تموم بمونه.نقل قول:
Printable View
میخواستم استارت بزنم چند قسمت ببینم، پس با این حساب باید یکم صبر کنم ...نقل قول:
فصل دوم هم داره مگه؟ :D این داستان تو همین فصل تموم میشه؟ تو این سبک زیاد جالب نیست داستان نا تموم بمونه.نقل قول:
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میشه تا 50 سال آینده دنبال onepiece اینا نری بلکه اون موقع ها آخراش باشه :n02: فقط اعصاب خوردی میشه اینقد کش دار میشه
لطفا تو انیمه های فصلی هم دوستان انیمه ای سراغ دارن که شامل بزن و بکش باشه و مقداری adventure معرفی نمایند.
با نشکر
فعلا من خبري از فصل دوم نديدم:n41:. داستان هم تو همين فصل تموم ميشه. بخاطر داستان جالبش هست كه من منتظرم فصل دومش هم بياد (فكر كنم كه خيلي ها منتظرن :n02: ، تا آخر انيمه رو ببينيد خودتون متوجه مي شيد ). اما اين انيمه انگار از روي بازي ساخته شده. و الان بازيش تا قسمت دوم واسه يه سري از كنسول ها اومده و حتي انگار گفتن كه قسمت سوم بازيش هم داره ساخته مي شه. اينطور كه من ديدم هم انيمه و هم بازيش محبوبيت زيادي داره.نقل قول:
از فصل گذشته تابستون مي تونم : ushio to tora - arslan- god eater رو معرفي كنم تو اين سبك.:n25:نقل قول:
Fairy Tail از انیمههای بلند درجه دو که با وجود بعضی شباهتها در سطح وان پیس نیست.نقل قول:
+
باز من هانتر هانتر رو بیشتر قبول دارم که اونم به خاطر خسته بودن مانگاکاش توقف دلسردکنندهای بهش خورده ):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وان پیس به همراه ناروتو و بلیچ، معمولاً با عنوان سه بزرگ شونن یاد میشود. این دستهبندی باعث میشود که خواننده ناآشنا فکر کند با یک مجموعهی شونن معمولی با داستانی غیرخلاقانه و تکراری روبروست. اما اگر صادقانه بخواهیم قضاوت کنیم، مقایسه کردن وان پیس با ناروتو، بلیچ یا هر عنوان شونن دیگری مانند مقایسه کردن شهربازی با حیاط بازی مهدکودک است! عامل موفقیت وان پیس این است که هر آن چه را که یک مانگای شونن لازم دارد، به مخاطب ارائه میدهد. حادثه، طنز، تواناییهای خارقالعاده، شخصیتهای منحصر به فرد، نبردهای حماسی، معنای مطلق دوستی و آرزوهای بسیار بسیار بزرگ. وان پیس همهی این عناصر را گرفته و به بالاترین درجه خود میرساند.
گینتاما مانگاش هنوز داره میاد انیمه هم به تدریج ساخته میشه سبکش طوریه که میتونه همچنان ادامه پیدا کنه تا خود به خود به یادت بیاد :دینقل قول:
این سبک مورد نظرت رو باید سفارش بدی برات بسازن :دی
انیمههای سبک بازی آنلاین واقعیت مجازی رو دوست دارم چند تایی رو هم قبلاً معرفی کردم توی تاپیک نقد انیمه گذاشتم. این slice of life توی همشون دیده میشه اما در همین سبک !Btooom رو بیشتر از بقیه پسندیدم هیجان خوبی داشت حیف که انیمهاش فقط یک فصل اومده.نقل قول:
یعنی بیش از 50 سال زندگی در تحریم آخه چطور میشه :دینقل قول:
+
منم به ترتیب انیمههای Akame ga Kill و Tokyo Ghoul رو بهت پیشنهاد میکنم باشد که رستگار شوی (:
واسه فصل پاييز من اينا رو فعلا برداشتم، تا ببينيم چطور مي شه.:n01:
ژانر معمايي و راز آلود : :n13:
subete ga f ni naru: the perfect insider
sakurako-san no ashimoto ni wa shitai ga umatteiru
كمدي ::n08:
Shingeki! kyojin chuugakkou ( نمي شه اين رو نديد )
shin atashin'chi
اكشن ::n25:
one punch man
kidousenshigundam: tekketsunoorphans
garo : gurenno tsuki
utawarerum ono: itsuwari no kamen
young black jack
بقيه هم كه اكثرا ادامه فصل هاي گذشته اند. انيمه haikyuu!!2 هم تو ليست انيمه هاي فصل پاييز هست كه البته من بايد برم فصل يك اش رو ببينم.
فصل پيش كه انيمه ها از نظر من خيلي خوب و فوق العاده بودند، اميدوارم اين فصل هم خوب باشه.
دوستان لطف كنيد ليست انيمه هاي فصل پاييزتون رو بگيد.:n16:
دوستان واسه دانلود انیمه چه سایتی رو پیشنهاد میدید ؟ ترجیحا خارجی . تا الان از یه از انجمن انیمه ایرانی میگرفتم که جدیدا گند زده و دسترسیش رو محدود کرده و اصلا نمیزاره حتی وارد انجمن بشی .
میخوام سایتش به صورت ارشیو باشه و انیمه های چند سال پیش رو هم داشته باشه که لینکهاش حذف نشده باشه .
من خودم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم!نقل قول:
تو این پست هم یکم توضیح داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیمه ی زیبای شوالیه ی خون آشام در دو فصل
نام ژاپنی:ヴァンパイア騎士
نام انگلیسی:Vampire Knight
ژانر:Mystery, Drama, Romance, Shoujo, Vampire, Supernatural
نوع:سریال دخترانه 13+
تاریخ نمایش:2008
تعداد ایپزود:جمعا 26 قسمت
خیلی جالب بود به نظرم کسانی که از سینمایی گرک و میش یا خاطرات خون آشام لذت بردن ، عاشق این انیمه هم میشن.
Kamisama.Hajimema انگلیسی: Kamisama Kiss 2
ژاپنی : 神様はじめました◎
فارسی : بوسه کامیسا 2
دیگر نام ها : Kamisama Hajimemashita◎ , Kami-sama Hajimemashita 2nd Season , Kamisama Kiss , Kamisama Hajimemashita 2nd Season
نوع : دخترانه 13+
در دو فصل مجموعا 25 قسمت جذاب و بسیار دیدنی. موضوعش کاملا افسانه ای و رمانتیکه . شخصا منتظر فصل سه ی اون هستم
نام انیمه : نوراگامی (خدای سرگردان) فصل دوم الان در حال پخشه ( تاریخ امروز 26 نوامبر 2015 )
ژانر : اکشن | کمدی | ماجرایی | فانتزی | ماوراءالطبیعه
تعداد قسمت ها : 12
محصول :2015 - 2014
خوب این انیمه هم خیلی قشنگه از دستش ندید. این انیمه در مورد دختری هست که بعد یه تصادف دیگه هر وقت که بخوابه میتونه با روحش بره به هر جایی که دلش میخواد و با یه پسری آشنا میشه که یه الهه ی بدون معبده و داره با انجام آرزو های مردم یه قرون یه قرون برای ساختن معبد خودش پول جمع میکنه. خلاصه این انیمه هم موضوعش افسانه ای و کمدی و رمانتیکه. حتما ببینید.
سریال بعدی
ouran highschool host club
ژانر: Bishounen, Clubs, Comedy, High School, Manga, Romance, School Life, Shoujo, Slapstick
اما 15+ و 26 قسمت داره. حتما ببینیدش. به نظرم این سریال هم دخترونه ست و هم پسرونه
سال ساخت :05.04.2006 تا 27.09.2006
انیمه ی زیبای بعدی :
نام انیمه: kaichou wa maid sama
نام فارسی: پیشخدمت میساکی - مبصر ما پیشخدمته
ژانر: عاشقانه | کمدی | فانتزی | مدرسه ای
تعداد قسمت ها : 26
محصول : ژاپن 2010
ژانر : مدرسه ای ، کمدی و رمانتیک 15+
دختری که رئیس شورای مدرسه ی خودشه و همه ازش حساب می برن اما اون یه رازی داره و اونم اینه که ایشون عصر ها یه شغل پاره وقت داره که نمیخواد بقیه خبردار بشن. اما یه روز سر کارش بهترین پسر مدرسه میبیندش و کم کم بهش علاقه مند میشه.مدلش نسبتا واقع گرایانه هست و از داستان های افسانه ای نیست. روی هم رفته اینم انیمه ی سریالی خیلی قشنگیه
چند وقت قبل انیمه parasyte رو دیدم خیلی خوب بود . دوتا فیلم هم هست که فعلاً فقط یکیشون زیرنویس شده .
الان هم دارم tokyo ghoul رو میبینم . از وقتی که کن کانکی عضو گروه Aogiri Tree حالم گرفته شد ! :n30: باید ببینم علش چی بوده ...
اوکایری :دینقل قول:
سبک و سلیقهات هم که همچنان محفوظ مونده :دی
Parasyte هر دو تا فیلمش Live action ساخته شده و تجربه نشون داده اینا هیچ وقت به گرد انیمههاشون نمیرسن!
Tokyo Ghoul هم خیلی خوب بوده. تصمیمات کانکی هم به خاطر شوکهاییه که بهش وارد میشه به خاطر دوگانگی که درگیرشه. کلاً سریال از نظر روانشناسی شخصیتها خوب کار کرده و تا اینجا که سطح خودش رو خوب حفظ کرده و ارزش دیدن داره.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]