داداش این رفیق ما که حرف بدی نزد.نظرشو گفت شما اینجوری صحبت میکنی.بعد هم صد در صد به خاطر پیروزی در خرید نیمار نبوده که رفته بیل رو خریده.شما مطمئن باش اگه نیمار رو خریده بود الان بیل توی تاتنهام بود.
بعد هم در مورد نیمار فکر کنم کلا فوتبال بارسا رو نگاه نمی کنی یا اشتباهی فوتبال یه تیم دیگه رو میبینی.نیمار یه بازیکن هجومی هست و یکی از مهم ترین وظایفش گل زنی هست که تو این بازی مقابل اتلتیکو گل زد.بعدم اول فصله هنوز خیلی راه مونده.تازه به نظر من نیمار جوون تر از بیل هست و امید بیشتری به اون هست.
بعد میگم منظورتون از بازیکن تاپ کاکا بود یا اسین؟با اون سرمایه رئال خرید بازیکن که سخت نیست راحت مثل فتح الله زاده بازار رو خراب میکنه ضمن خرید بازیکن.به نظر شما ارزش بیل 100 میلیون بود؟حالا کاری به پول فسخ قرارداد ندارم ولی به نظرتون ارزش این همه پول رو برای رئال داشت؟
رئال اگه میتونه بازیکن های جوان خوب به فوتبال معرفی کنه و اجازه بازی در این سطح رو به اون ها بده مثل بارسا و گرنه خرید بازیکن با اون سرمایه هنر خاصی نیست.رئال هر سال داره بازیکن هایی رو میخره که یا ستاره اند یا جوان اند ولی امتحان پس داده مثل همین بیل.
ولی بر عکس به عقیده من پولی که پای ایسکو داده شد درست بودش و بازیکن خیلی قابلی هست.(البته بماند که خودش طرفدار بارسا هست:n02:)
بعد هم من نظر دوستمون رو تایید میکنم.بیل یه بازیکن سرعتی و قدرتی است که روی استارت ها و قدرت بدنی و شوت های خودش کار میکنه و به این مسائل اتکا داره.خداییش بازیکن تکنیکی و ظریفی نیست که بتونه بازیکن های زیادی رو دریبل بزنه و پاس های قشنگ(یعنی به طور مداوم نه گه گاهی)بده و بتونه دریبل های ریز بزنه.