من الان اسپلیتر دارم . گفتم شاید اگه میکروفیلتر بزنم بعد اسپلیتر رو بهش بزنم کیفیت خط بره بالاترنقل قول:
Printable View
من الان اسپلیتر دارم . گفتم شاید اگه میکروفیلتر بزنم بعد اسپلیتر رو بهش بزنم کیفیت خط بره بالاترنقل قول:
دوستان یک سوال نویز ما چطوره؟ شاتل سرویس 128 !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مسیر ایتالیا چجوریه؟ یک چیز البتر اینه که پینگم از سرور خارجی خیلی بهتر از داخلیه مث اینه تو امضام که 102 شده از داخلی با سرور خارجی حدود1000 مایل اون ور تر پینگم86 شد!؟
نقل قول:
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :6.5 17.0 db Line Attenuation :40.5 25.0 db Data Rate :1312 512 kbps Max Rate :1696 976 kbps CRC :2 0
آقا اينم بدون اسپيليتر . . .
تا جایی که من اطلاع دارم دان استریم بستگی به isp دارهنقل قول:
به هر حال خط معمولی دارید و فکر کنم نباید مشکل خاصی داشته باشیدنقل قول:
وضعیت الان کمی مشکل دارهنقل قول:
درست اسپلیتر نصب شده؟
نقل قول:
به اين صورت وصل كردم كه رو اسپيليتر يه سوكت تكي هست كه به اون لايني كه از پريز تلفن مياد رو وصل كردم . 2 تا سوكت هم كه يه طرف ديگش داره كه از تلفنش وصل كردم به تلفن خونه . چون تلفن طبقه پايينه . واسه بالا هم كه از پريز وصل كردم به پشت مودم .
الان طرح 2 مگ خريدم اما عدد ها همونجوري هستند و سرعتم تغييري نكرده
وقتی خطت خوبه کاری نداشته باش اگرم میخای میکروفیلتر بگیری جداگانه بهش بزننقل قول:
یعنی یکی از پورت های اسپلیتر رو زدی به تلفن و یکی رو زدی به تلفن؟نقل قول:
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید محترم چاره کار چیه در ضمن من خط تلفن رو عوض کرم و از نوع روکش دار استفاده کردم که گرون هم بود و مودم رو هم تازه عوض کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
یکی از پورتهارو زدم به تلفن . واسه مودم چیزی نزدم . گفتم که سیستم من طبقه بالا هست . سر ارتباط مودم با سیستم هم باید یه اسپیلیتر بزارم ؟نقل قول:
من دقیق متوجه نشدم!نقل قول:
کامل تر بگی بهتر متوجه میشم
ببین فقط پورت اسپلیتر قسمت کامپیوتر رو به تلفن نزن