گارانتی داشت خرجی نشد فقط 5 روز طول کشید(اگه خواستید گارانتی دار بگیرید بهتره با گارانتی تعویض باشه)نقل قول:
به نظرم طبیعی هست خرابی تعدادی از هر کدوم از گوشی های پر فروش؛تا الان که به غیر از اون هیچ مشکلی نداشتم باهاش؛خیلی خوب کار می کنه... :n01:
Printable View
گارانتی داشت خرجی نشد فقط 5 روز طول کشید(اگه خواستید گارانتی دار بگیرید بهتره با گارانتی تعویض باشه)نقل قول:
به نظرم طبیعی هست خرابی تعدادی از هر کدوم از گوشی های پر فروش؛تا الان که به غیر از اون هیچ مشکلی نداشتم باهاش؛خیلی خوب کار می کنه... :n01:
یه سری دوستان هستند که میگن میکنند که دو سی پی یو 4 هسته ای ایی گوشی با هم میتونند کار کنند ولی من این حرف رو رد میکنم به دلیل این که باتری نمیتونه تغییر ولتاژ بده و تا حالا هم توی هیچ سایتی نخوندم که بگن قسمت مجزا از گوشی داغ میشه همچین چیزی تو مغزم نمیره حالا کسایی که دارید یکی از نرم افزار های بنچمارک گیری مثلا اوتونتو که خودم امتحان کردم و میدونم که کار میکنه و نرم افزار سی پی یو زد رو هم از روی سایت سافت گذر دانلود کنید که فکر نکنم به یک مگ هم برسه و اول تست گرفتن رو شروع کنید و دکمه ای که میره روی صفحه اصلی تو نکسوس عکس خونه کشیده بزنید و برید تو سی پی یو زد که تعداد هسته های فعال و فرکانس هسته ها رو براتون مینویسه و هم چنین ولتاژ باتری 2 صفحه بعدش هست نشون میده برام تمومش رو بنویسید لطفا تست بگیرید و بهم بگید اگه میشه
ممنون از همکاریتون :n16:
2 تا پردازنده می تونن همزمان با هم کار کنن ولی در صورتی که هوش مصنوعی سیستمی تشخیص به پردازش بالا و سنگین بده نه در حالت عادی. اتفاقا ولتاژ و آمپر باطری هم جوابگوی دو تا پردازنده هست ولی خب باطری زودتر خالی می شه. درباره داغ کردنش هم نظری ندارم. حالا باز دوستان بنچمارک رو نصب کنن عکس بذارن ممنون می شیمنقل قول:
شاد باشید :n20:
دوستانم من مشکل باطریو دارم
من همه چیرو خاموش کرده بودم و با نرم افزار استارت اپ هم کل برنامه های گوشی و خودمو دیس کردم
ولی بازم که صبح از خواب بلند شدم دیدم 10 درصد باطری رفته!!!
اینکه باطری زود خالی میشه به احتمال زیاد مربوط به همون بهینه استفاده نشدن cpu هست
این روشو خودم تازه دارم امتحان میکنم و نمیدونم موثر باشه یا نه!!!
به مسیر زیر میری:
setting>More>Developer Options
در قسمت DrawingتیکهForce GPU Rendering وEnable 4x MSAA,Disable Hardwars Overlayer
دستکاری کمنیم ،مصرف باطری بهتر نمیشه؟
بازی NFSرو که ریخته بودم قبلنا کند بودش و با اینا درستش میکردم ولی حالا کلا تنظیمات رام جدیده و دست نزدم هنوز(رام نپال و اعتقاد دارم مشکل باطری به هیچ وجه به رام ربط نداره)
دوستان فکر کنم یه اشتباهی کردم سی پی یو زد روی اون سایتی که گفتم نیست از روی پلی استور رایگان میشه دانلود کرد منم یه لینک پیدا کردم ولی این ورژن قدیمیش هست ورژن جدید رو هم خودم اپ کردم براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن جدید
لینک مستقیم:
لینک غیر مستقیم:
منم دقیقا یکی دو هفته هست همین مشکل رو روی اس 3 پیدا کردم ، قبلا شب تا صبح 2 درصد هم کم نمیشد ، الان یهو 15 درصد کم میشه .نقل قول:
جالب اینجاست ریست فکتوری هم کردم باز درست نشد .
من الان گوشم نکسوس 4 هست باطریش 4.3 ولته بگیم پردازنده 1.5 ولت رو مصرف میکنه بقیه اش هم میره برای صفحه و ... روی اس 4 هم که حساب کنیم باید حداقل همین قدر بره روی ولتاژ حالا برای فزایش ولتاژ با توجه به فرمول V=IRولتاژ به دوتا کمیت بستگی داره 1 مقاومت که طبق قانون اهم تغییر نمیکنه و ثابته و 2 امپر که باید بره بالا تا این کار انجام بشه پس در نتیچه باتری یهوویی باید یه انرژیی به وجود بیاره که این قانونی که میگه انرژی نه خود به خود به وجود میاد نه خود به خود ازبین میره رو نقض میکنه یادمم نمیاد مال کی بود فکر کنم انیشتین بود قضیه چیه این وسط؟نقل قول:
عزیزم مدار تغذیه گوشی ها به سادگی کتاب دوم دبیرستان که نیست:دینقل قول:
جریانی که از باتری وارد مدار میشه مستقیما به سی پی یو و ... نمیره.
در ضمن در مورد گرم شدن چندین جا، سی پی یو a7 و a15 هر دو یک جا هستند. همه چیزای گوشی توی SOC هس. پردازشگر گرافیکی، سی پی یو ، رم و ...
همزمان هم با هم کار نمیکنن ولی بنچمارک اینارو 8 هسته میشناسه.
هنوز کرنل لینوکس توانایی پشتیبانی کار کردن دو مدل سی پی یو همزمان رو نداره
دوم نه اول اینا مال اوله من تازه امسال دوم رو تموم کردمنقل قول:
پس هر 8 هسته کار نمیکنن اگه نرم افزار هم ساپورت بکنه درسته دیگه بعد تو مدار تغزیه چجوری ولتاژ کم یا زیاد یا هر بلای دیگه ای سرش میاد
مدار تغذیه به SOC جریان رو میرسونه.
SOC بر حسب نیازش ازش استفاده میکنه یا نه .
ربطی به تغییر ولتاژ نداره. ولتاژ تو کل مدار ثابته . جریان عبوری در زمان هایی عوض میشه
مقاومت ها هم تو برد ثابت نیستند . تماما مقاومت های متغیر