سلام
دوستان من میخوام یک لب تاپ بخرم. در انتخاب بین چند مدل گیر کردم. اولا اینکه با توجه به نرم افزارهایی که میخواهم روی لب تاپ نصب کنم باید لب تاپی بخرم که قدرت پردازش بالایی داشته باشه. از طرفی بدمم نمیاد هر از چند گاهی گیم بازی کنم.این لب تاپ کانفیگ خوبی داره اما سی پی یوش تاپ نیست! مثلا لب تاپ Samsung NP350V5X-S03AE از Intel 3630QM Core i7 2.4GHz UpTo 3.4 GHz استفاده میکنه که واقعا قدرت پردازش بالایی رو به همراه میاره و بطبع پردازشگرش 10 وات مصرف بیشتری نسبت به cpu لب تاپ z500 داره. ولی کارت گرافیک ضعیف تری داره! البته رم و هاردش هم پایینه که قابل ارتقا هست. من تجربه کار (حرفه ای) با i7 رو ندارم.حالا به نظر شما چه لب تاپی برای من مناسبه؟ کدوم یک از حالات زیر خوبه :
1. لنوو Z500 بخرم و هیچ تغییر ندم. سی پی یوش کم نیاره؟ اصلا این 0.2 گیگ اختلاف کلاک cpu ها چقدر در برنامه های سنگین تو چشم میاد؟
2. Samsung NP350V5X-S03AE بخرم، هارد و رمش رو ارتقا بدم؟ گرافیکش کم نیاره؟ مثلا گیمی هست که z500 باز کنه این نتونه لود کنه؟
3.نظرتون راجع به Dell7520 چیه؟
اگه جوابتون Z500 هست، بهترین مکان خرید کجاست؟ آدرس مغازه؟ (قیمت کم، جنس درست و سالم با بک لایت و گارانتی معتبر) راستی بالاخره میشه بدون دردسر ویندوز 7 روی این لب تاپ نصب کرد یا نه؟
شرمنده سوال زیاد شد:»