سلام
به به
میبینم که آرش عزیز با نام کاربری _____Genius______ هم کاربرفعال شده
آرش جون واقعا تبریک جای بسی خوشحالیه
Printable View
سلام
به به
میبینم که آرش عزیز با نام کاربری _____Genius______ هم کاربرفعال شده
آرش جون واقعا تبریک جای بسی خوشحالیه
دوستان کسی در مورد فعالیتهای سازمان ملی جوانان در اصفهان اطلاعی داره؟ محلش کجاست؟
کسی تا حالا شرکت کرده؟ آیا گروهها وضعیت خوب و با سروسامانی دارن؟ ارزش شرکت کردن داره؟
نقل قول:
سلام من یک دوره اش را رفتم
محلش هم دقیقا بعد از فلکه فیض....اول خیابون اپادانا اول هست...
والا من که سر در نیاوردم چی چی بود این دوره.. فکر کنم برای توانمند سازی و امادگی جوانان بود... که می گفتن حدود یک سال طول می کشه و از مرحله دوم به بعد علاوه بر کلاسهای اصلی یک سری کلاسهایی رایگان مثل زبان و رایانه داشتند..
واه واه
اون کسی هم که به عنوان استاد می اومد یک اقای بود از 14 سالگی جبهه رفته بود و اینا ....
بعد از اینکه این دوره تموم می شد.. ما مثلا امادگی داشتیم وارد محیط کار شده و خود این سازمان مارو واسه کار معرفی می کرد.. اما به همین خوشمزگی هم نبود.. باید تا پایان دوره یک کتاب می نویشتیم.. و از بس و کلاس بد بود.. یعنی یک سری حرفهای دیکته شده را تحویل ما می دادن و هیچگونه حرف زیادی و احیانا مخلف هم اجازه مطرح شدن نداشت.. ما همه بی خیال شدیم
سلام به همه همشهری های عزیز.
منم اصفهانیم.
اومدم سلامی کرده باشم.
سلام عزیزم :11:نقل قول:
ممنون ...ما کوچیک همه هم هستیم :40::10:
هر کسی هر کتابی خواست در زمینه کامپوتر خواست درخواست بده ایکی ثانیه واسش حاضر میکنم :46:
باز هم ممنون از توجه :10::19:
:11::11::11::11::11:
خوش اومدی اخوی ... :11::40:نقل قول:
خودت رو معرفی کن ...:20:
خوشبختم ..... :40:
علیکم سلام و رحمه الله .
به جمع اصفهانی ها خوش اومدید .
نقل قول:
خوش اومدی عزیز . :11:
من پدرام هستم
ساکن خانه اصفهانم
برای دوستان عزیزی که دنبال اطلاعات در مورد اینترنت adsl فراتاز بودند که آرش جان اون رو تایید کرده بودن این سایتشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از شاهین شهر هستم یه بحثی را بندازین:5: