وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟
Printable View
وقتي Suse بالا مياد براي چند ثانيه Desktop رو نشون ميده بعدش صفحه سفيد ميشه و فقط Cursor رو نشون ميده مشكل از كجاست؟
یه مثال بزنمنقل قول:
در مخازن KDE-backport برنامه digikam هست اگر شما نسخه 1 رو از همین مخزن نصب کرده باشید
با اجرای software manager این برنامه digikam بازبینی میشه آیا نسخه جدید تر منتشر شده یا نه
حالا انتخاب با شما ست که آیا همیشه digikam بروز داشته باشید یا نه ؟
من خودم برای آپدیت ماهی یکبار مخازن refersh میکنم که در مجموع ۲ دقیقه طول نمیکشه
بشتر توضییح میدینقل قول:
از کدم محیط استفاده میکنی ؟
آیا Xgl فعال کردی ؟
اصلا دسکتاپ لود میشه یا نه ؟
از محيط KDE 3.5 استفاده ميكنمنقل قول:
XGL اگه اشتباه نكنم فعال هست چون در غير اين صورت نمي تونستم Compiz Fusion رو فعال كنم
بله لود ميشه ولي همين كه Splash ميره 2-3 ثانيه بعد هم صفحه سفيد ميشه!
اينم بگم با اينكه صفحه چيزي رو نشون نميده ولي ظاهرا برنامه ها Run ميشه! چون براي مثال ميتونم Desktop رو كه بصورت سه بعدي هست بچرخونم
در محیط متنی دستور زیر را اجرا کن :نقل قول:
کد:compiz --replace
اگه جواب نداد دستورای زیر رو اجرا کن :
کد:kwin --replace
metacity --replace
اگر تونستی این دستورات رو یکبار در همان حالتی که صفحه سفید میشه با زدن کلید هایalt + f2 اجرا کن ..
ممنون با راهنماييتون مشكلم حل شد
اما يه سوال ديگه!
من قبلا يه پست داده بودم در مورد اينكه Vista رو نميتونم از تو Grub لود كنم ولي جوابي نگرفتم ولي فكر كنم فهميدم مشكل از كجاس! تو قسمت تنظيمات Grub يه گزينه اي هست با اين مضمون: Active Drive When Select as boot مشكل اينجاست كه وقتي اين گزينه رو تيك ميزنم و وقتي ميخوام تنظيمات Grub رو Save كنم Save نميشه حتي تو محيط متني هم Yast رو لود كردم واين كار رو انجام دادم ولي بازم نتيجه مثل قبل بود حالا سوالم اينه كه چطور ميتونم تنظيمات Grub رو Save كنم؟
در حالت متنی هم میتونید نتظیمات گراب رو انجام بدید. برای این کار باید فایل menu.lst را با مجوز root ویرایش کنید. مقاله آموزشی در این زمینه داریم :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1541734&postcount=73
ممنون از راهنماييتنقل قول:
ولي اين مقاله هم كمكي نكرد دقيقا همون قسمتي كه من ميخوام هنوز تكميل نشده!
كسي نميتونه كمكم كنه؟
openSUSE 11.0 Alpha 2
دومین نسخه آزمایشی openSUSE 11.0 منتشر شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:
کد:http://news.opensuse.org/2008/02/08/announcing-opensuse-110-alpha-2/
سلام
برای استفاده از دو سیستم عامل، شما Microsoft Virtual PC رو پیشنهاد میکنین یا Virtual WMWare رو؟
اگه تفوتهاشون رو هم بگید ممنون میشم.
چون VMWare به لینوکس مربوط میشه، این سوال رو اینجا پرسیدم...