همیشه با همون PERFORMANCE تست بگیر...هم توی اینترنت بهتر میتونی مقایسه کنی هم اینجا... هم اینکه دیگه DEFAULT هست...پس اگه میشه همینو ویرایش کن اونو بزار ببینیم با 32 بیت بهتر شده یا نه:46:نقل قول:
همیشه با همون PERFORMANCE تست بگیر...هم توی اینترنت بهتر میتونی مقایسه کنی هم اینجا... هم اینکه دیگه DEFAULT هست...پس اگه میشه همینو ویرایش کن اونو بزار ببینیم با 32 بیت بهتر شده یا نه:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه با vantage هم یه تست بذاری خیلی عالی میشه.
آرمان چیکار کردی ناقلا اینقدر با 8800gts امتیازت بالاست؟ sli بستی؟ PHYSICS که نصبه؟
بسم الله :) با p5q deluxe یه اوور کردیم(دیوونه مون کرد تا stable بشه بالاخره فرکانس رو پایین آوردم چون دیگه راهی نبود. (برای اورکلاک اصلا گزینه deluxe برای این مادر برد اضافیه!!!) گرچه تست امتیازش خوبه... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرکانس GPU-Z رو هم ببینید بخندید... با Catalyst 8.9 این gpu-z فرکانس ها رو اشتباه میزنه... چون این ورژن با 8.9 سازگاری نداره و اشتباه میخونه...
امشب Vantage رو دانلود می کنم و تستها رو می گذارم.نقل قول:
کاری نکردم!نقل قول:
تست های SLI هنوز مونده اینها همگی Single GPU بود. :27:
PhysX هم نصبه.
این هم تست 3DMark Vantage
اورکلاک CPU رو کمی ملایم تر کردم تا نتایج به عملکرد کلی سیستم نزدیک تر باشند (چون من به طور دائم از Q6600 توی فرکانس 3.0 گیگاهرتز استفاده می کنم)
کارت گرافیک هم اورکلاک نشده.
SLI هم Enable است.
این هم تست با شرایط بالا فقط کارت گرافیک تا 775/1938/2200 اورکلاک شده.
نتایج درست هست مثل اینکه . تست های Performance هم در صفحه قبلی هست که حدود 7000 میاره که خوبه.نقل قول:
با Q6600 در فرکانس Default خوبه.
به هر حال از توجهت ممنون.
به محض اینکه CPU رو اور کردم ، نتایج بنچ مارک های جدید رو قرار میدم.
این هم بنچ مارک سیستم جدید من
بدون اور و تنظیمات دیفالت
وی جی ای که میدونید 4870
مادربرد P5Q-E رم ها هم 4 گیگابایت کروشیال 800 4-4-4-12
با Vantage هم بزار خوب.نقل قول:
اینم تست Vantage
ستینگ پرفورمانس و رزولوشن 920*1280