تجربه هایِ قبل از ازدواج , بلایِ جانِ ازدواج
نقل قول:
ترسی که بنده خودم از ازدواج دارم اینه که من آدم تنوع طلبی هستم.. با توجه به شناختی که از خودم دارم این احتمال رو میدم که پـس از
مدتی نسبت بــه مخاطبم احساس یکنواختی پیدا کنم و در این صورت خیلی اتفاقهای بدی میفته. اهل ازدواجهای دوگانه ( دوهمسر) هــم
اصلن نیستم.
سلام .
شما پرونده ی دو چیز خطرناک رو باز کردین که میتونه ریشه ازدواج رو از بیخ و بن دربیاره و بنیاد خانواده رو به بادِ فنا بده :
1- قانع بودن یا نبودن به یک نفر که در غرب بهش میگن ONE MAN-WOMAN
2- مقايسه ی همسرش با همه ی کسانی که قبل از ازدواج باهاشون ارتباط داشته .(این موهاش اینجوری هست اما اون یکی اونجوری بود - این دستاش اینجوری هست و اون یکی اونجوری بود و غیره ) .
فقط خدا میتونه ازدواجِ یک همچین کسی رو از ناکامی و شکست نجات بده
هشدار به خانومها : چطوری مچ مردِ شیاد و کلاهبرداری رو که ببه اسم ازدواج قصد اجرای یک نقشه ی شیطانی رو داره بگیرید و ازش دوری کنید
سلام.
چیزی که خدمتتون عرض میکنم برای هشیاریِ بیشتر شماست نه برایِ بدبین کردنِ شما
متاسفانه عده ای از مردان هدفشون از مطرح کردنِ موضوع ازدواج فقط اینه که نقشه ی شیطانیشون رو اجرا کنند .
این نقشه ی شیطانی چند چیز میتونه باشه :
1- سرگرمی و تفریح برایِ مدتی و سپس بای بای .
2- نقشه برای اسیر کردنِ اون خانوم و کشیدنش به منجلاب فساد و فحشا با استفاده از تهدید به رسوائی و بی آبروئی و نشر عکس و فیلم بین مردم و نت .
3- باج خواهی با تهدید به رسوائی و بی آبروئی .
4- مجبور کردنِ اون خانوم به همکاری برایِ سرقت یا فروش مواد مخدر یا بدام انداختن مردانِ ثروتمند و باج خواهی ازشون .
گرفتن مچ این مردانِ شیاد خیلی آسونه .
1- در دیدارهای اولیه هرگز کارت شناسائی و چیزهای قیمتی با خودتون نبرید چون شما اصلاً خبر ندارین با یک مرد شریف قرار ملاقات دارین یا یک شیاد و کلاهبردار یا یک مرد عیاش خوش گذران یا یک عضو باندِ فساد و فحشا .
2- ملاقاتهاتون حتماً در اماکن عمومی و شلوغ باشه و اگر ممکن هست یک نفر هم مخفیانه و دورا دور شما رو همراهی کنه .
هرگز پیشنهادش رو برایِ ملاقات در یک مکانِ خصوصی مثل خانه یا محل کار یا پیک نیک در مکانِ دورافتاده قبول نکنین .
اگر از قبول نکردنِ شما ناراحت شد اصلاً اهمیت ندین بلکه بیشتر مُصِر بشین که نباید قبول کنین و بیشتر بهش شک کنین اما به رویِ خودتون نیارید .
3- بعد اینکه مطمئن شدین از نظر ظاهر و قیافه مشکلی ندارین بهش بگین دیگه وقتشه که موضوع علنی بشه و خیال دارین به خانوادتون خبر بدین که باهاش آشنا شدین چون دیگه اصلاً صلاح نیست مخفیانه با هم در ارتباط باشین.
4- اگر دیدین جا زد یا امروز و فردا میکنه و حاضر به ملاقات با خانوادتون نیست بدونین که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
مردِ شریفی که هدفش شرافتمندانه و ازدواج باشه هرگز از این حرف شما ناراحت و نگران نمیشه و نمیترسه بلکه خوشحال هم میشه .
یه مسئله ی مهم دیگه هم هست :
حتی مردانی که واقعاً هدفشون از آشنائی ازدواج هست اگر دیدند اون خانوم قبل از ازدواج خیلی آسون خودش رو در اختیارش میذاره یکدفعه ازش متنفر میشه و میگه این به دردِ ازدواج نمیخوره چون به همون آسونی که خودش رو در اختیار من گذاشت فردا هم خودش رو در اختیار دیگران میذاره .