نقل قول:
دو تا پس درست نمی تونند بدن می خوان قهرمان بشن
بارسلونا هم توی این زمین بازی کنه بازیکنانش نمی تونن درستو حسابی پاسکاری کنن! :دی
زمین شاید به ظاهر خیلی بد نباشه ولی اگه به حرکت توپ دقت می کردین مشخص بود که زمین چه وضعیتی داره!
در کل اصلا بازی خوبی نبود ولی نتیجه بدی نگرفتیم و کلا همیشه بازی ملوان توی انزلی بازی سختیه.
اگه بازی هفته آینده رو ببریم صد تا مساوی هم فراموش میشه :دی
توی این بازی من فقط از ترکیب قلعه نویی تعجب کردم که چرا منتظری رو سمت راست برد و در صورتی که می تونست صادقی که دو کارته ست رو بیرون بذاره و حمودی هم به عنوان دفاع راست بازی کنه و کلا همش استرس داشتم که کارت بگیره. ولی هم صادق هم نکونام حرفه ای کار کردن و اصلا جوری بازی نکردن که کارت بگیرن...
حالا دیگه همه فکر و ذکر تیم باید برای دربی گذاشته باشه و این هنر قلعه نویی هستش که چه تاکتیکی و ترکیبی رو در نظر می گیره و فکر می کنم از تجربه بالای خودش توی دربی ها استفاده کنه.
با توجه به بازی های اخیر و تجربه بازیکنا احتمالا ترکیب به این صورته:
رحمتی
اشجاری - صادقی - منتظری - حمودی
نکونام
برهانی - ساموئل - جباری - حیدری
حاتمی
که البته با اضافه شدن برهانی به خط حمله به 2-4-4 لوزی هم تبدیل میشه.
در این صورت نیمه دوم هم صد در صد از حدود دقیقه 60 به بعد از مجیدی استفاده میشه که فکر می کنم این بهتر باشه چون مجیدی تازه نفس موقعی به بازی میاد که بازیکنای حریف تا حدودی خسته شدن و می تونه بیشتر اونا رو اذیت کنه. ولی خب اگه شرایط بدنیش خوبه می تونه از ابتدا هم بازی کنه ولی اگه فرضا جواب نداد دیگه با اومدن حاتمی به جای اون فکر نکنم بشه کاری خاصی کرد ولی برعکس با اومدن مجیدی به جای حاتمی می تونه روند بازی تغییر کنه...
هر چند که ممکنه قلعه نویی از بازیکن مورد علاقش یعنی اکبرپور از ابتدا به جای حاتمی استفاده کنه!
ضمن اینکه اگه بخوایم میونه زمین رو بهتر در درست بگیریم میشه حتی منتظری در کنار نکونام به عنوان هافبک دفاعی بازی کنه و عمران زاده هم به جای منتظری در دفاع وسط قرار بگیره. ولی در هر صورت ساموئل اگه بازی کنه بهتره و کلا هم جدیدا خوب بازی می کنه و هم تجربه خیلی بالایی داره.
همه اینا به تفکرات قلعه نویی برمی گرده و مطمئنا برای این بازی چیزایی زیادی برای گفتن داره...