کلا همه چیز رو فراموش کنید بچسبید به BAL وای خدای من عجب المان های RPG گذاشته واقعا دمت گرم کونامی BAL دوست داشتنی بود با این حرکت کونامی شد شاه مود ها! زندگی باید کرد امسال با این PES و مود BAL سورپرایزم در حد المپیک عجب RPG شده این تیکه
Printable View
کلا همه چیز رو فراموش کنید بچسبید به BAL وای خدای من عجب المان های RPG گذاشته واقعا دمت گرم کونامی BAL دوست داشتنی بود با این حرکت کونامی شد شاه مود ها! زندگی باید کرد امسال با این PES و مود BAL سورپرایزم در حد المپیک عجب RPG شده این تیکه
حالا اینی که گفتی چیه ؟ به ماهم فارسی توضیح بده بفهمیم ... البته زیر دیپلم :31:نقل قول:
آیتم ها و کفش هایی که با گرفتنشون پیشرفت ها و قدرت ها زیاد میشه به اینا میگن المان هایی که مشخصه ژانر RPG هست در واقع آیتم هایی که با اکیوپ کردنشون بازیکن شما بهبودهاش بیشتر میشه و فقط گذشت زمان نیست که پیشرفت شما رو تعیین می کنه بلکه می تونید یک سری آیتم انتخاب کنید که بر اساس دلخواه یه بازیکن بسازید و تمرکز کنید روی چیزی که دوست دارید قبلا توی مود BAL در حالت عادی توی فصل های ابتدایی خوابشو هم نمی تونستید ببنید که توی تیم ضربه ازاد ها رو به شما بدن چون پارامترش کم بود ولی الان می تونید روی این تیکه تمرکز کنید 2 -3 فصل بعد یه فری کیک مستر می شید
Bal منظورت کجاشه ؟نقل قول:
become a legendنقل قول:
(سرود ملی) NATIONAL ANTHEMS PATCH V1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIZE: 70.00 MB
:Anthems List
===========
IRELAND
ENGLAND
PORTUGAL
FRANCE
NETHERLANDS
SWITZERLAND
CZECH REPUBLIC
GERMANY
DENMARK
NORWAY
SWEDEN
POLAND
AUSTRIA
CROATIA
GREECE
TURKEY
UKRAINE
UNITED STATES
HONDuRAS
BRAZIL
CHILE
PARAGUAY
URUGUAY
ARGENTINA
JAPAN
SOUTH KOREA
SAUDI ARABIA
AUSTRALIA
CANADA
NEW ZEALAND
ISRAEL
BOSNIA AND HERZEGOVINA
SERBIA
سولوم .
دوستان من نسخه ای که چند روز قبل تو سایت ایرانی منتشر شده بود رو دان کردم ..
می دونم مشکلی نداره ام چرا قبل از انتشار رسمی بازی leak شد ؟
راستی من Radeon 6870 دارم تو موقعی که تماشاگران رو نشون میده فریم به 15 هم میرسه ؟
چنین چیزی چطور امکان داره ؟
شما هم چنین مشکلی دارین ؟
سیستم هم مشکلی نداره و می دونم مشکل به خود بازی فوق چرت pes برمی گرده ..
نظر شما چیه ؟
من مود بال و بازي كردم درجه سختي شو چند تا بازي اول گذاشتم روي سوپر استار بعد از بازي اول كه امتازم شد 5.5 بعد از 4 بازي دوباره بازيم داد بعدش كلا تو فصل 6يا 7 تا بازي بيشتر بازي نكردم توي 3 تا بازي آخر درجه سختي بازي رو آسون كردم امتياز 8 گرفتم ولي اخر فصل بازي ديگه تموم شد و بازيكنم با فوتبا خدافظي كرد. نفهميدم چي شد يعني بازي فقط يه فصله يا چون امتيازم پايين بود و هيچ تيمي بهم پيشنهاد نداد و قراردام تموم شد. شايدم گزينه اي هست كه بايد بيشتر از يه فصل و انتخاب كرد! بايد چي كار كنم؟ يه توضيح اگه بدي ممنون!نقل قول:
کسی افت فریم داره تو بازی ؟نقل قول:
آخرش منم بازیو قبل از اینکه دانلودش کنم، خریدمش
2 دی وی دی که کلا میشه 5.3 گیگ
بازی بسیار راحت نصب شد
نه کرک داره نه سریال و نه هیچی ....
راحت ترین حالت ممکن
بعد از مدتها بازی دیدم که نصبش راحت باشه
براحتی اجرا شد
کیفیت خوبه و از شفافیت مناسبی برخورداره
قبل از وارد شدن به بازی دسترسی بیشتری به تنظیمات بازی داریم
موقع بازی تصویر افت کیفیت داره و مات هست که مثل نسخه قبلی هست و بعد از ریختن فایل خودش کیفیت تصویر درست میشه
روند بازی طوری هست که تقریبا میشه گفت هر کسی خوب فوتبال بلده میتونه ببره
البته اینو بعد از یک روز بازی میگم
الان دقیق نمیشه گفت چون اکثر حرکتها را مثل نسخه قبلی تکرار میکنیم و بعد از مدتی مشخص میشه نقاط ضعف بازی
داوری پیشرفت کرده و راضی کننده هست
موقعی که برای محاجمی پاس عمقی میندازی دیگه مثل گذشته نیست که دفاعهای آخر براحتی جا بمونند
مخصوصا در تیم رئال که این ضعف بازی بسیار منو اذیت میکرد
وضعیت دریبل مناسب هست و به نظر من دریبل بازی بی ایراد یا کم نقص هست
پنالتی خیلی بهتر شده
کلا پنالتی در دو یا سه نسخه قبلی بدترین پنالتی کل فوتبالها بود
هر کدوم قلق خاصی داشت که دوستان میدونند
ولی در 2013 تقریبا هر جور که بخواهیم میتونیم بزنیم و یا حداقل رو اعصاب نیست ....
شوت زدن بهتر شده ولی نمیتونم بگم تا چه حد چون زمان میبره با یک روز نمیشه چیز دقیقی گفت
پاس خیلی بهتر شده که در مورد پاس میتونم بگم نسخه 2011 را با 2012 ترکیب کرده و الان پاسها خیلی بهتر شده اند
در آخر اگه قیمت کی اوریجینال خوب باشه احتمال زیاد داره بخرمش
گزارش بازی مشکلی نداشت برام
یه بار از بازی پرید بیرون تو این روز
تنها ایراد بد بازی که دیدم و تقریبا رو اعصابه، آفساید گیری هست
تا میخواهی پاس بندازی دفاعها به طور عجیب آفساید گیری میکنند و این یه مشکل اساسی شده