چطوری میشه آپدیت های کسپر 2013 رو دوباره استفاده کرد؟؟
آخه مثل 2012 آپدیت هارو کپی نمیکنه!!
Printable View
چطوری میشه آپدیت های کسپر 2013 رو دوباره استفاده کرد؟؟
آخه مثل 2012 آپدیت هارو کپی نمیکنه!!
بله میشه استفاده کرد، چون دیتابیس ربطی به نسخه های نرم افزار ندارهنقل قول:
تفاوت ها فقط روی ابزار ها و برنامه های جانبی هستش
← دوست عزیز لطفا با فونت مناسب (حالت پیش فرض) پست بدید. با تشکر :20:
توصیه میشه آپدیتهای یک نسخه رو برای نسخه دیگه ای استفاده نکنید!
چه رسد برنامه!
البته اهمیت امنیت برای افراد مختلف فرق داره.
آپدیت های 2013 هم به کمک برنامه ای که خود شرکتش داده منتقل میشه. بگردید لینک رو پیدا می کنید.
موفق باشید.
بله نظر شما درسته ولی منظور من آپدیتهای خود آنتی ویروسی هستش که خودم استفاده میکنمنقل قول:
درضمن کاربر گرامی، برنامه ای که معرفی میکنید، لینک و یا آدرس را برای استفاده ی کاربران در پست خود قرار دهید.
با تشکر
اینم لینک دانلود برنامه دریافت آپدیت های کسپر که توسط خود شرکت ساخته شده
موفق باشین
چند صفحه عقب رو بگردید لینک مربوطه از خود سایت کاسپر و نیز توضیحاتش رو می تونید پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه نحوه کارکردن باهاش هست. نوشته:
(((اول در قسمت Application ورژن کسپر رو انتخاب کن بعد ok بزن حالا برو توی قسمت settings و در انتهای همون پنجره باز شده در بخش move updates to folder گزینه custome folders رو انتخاب کن تا هر جا که دوست داری آپدیت هات ذخیره بشن اما اگه گزینه اول فعال باشه آپدیت ها توی همین پوشه ذخیره میشه.بعد برو سربرگ شوم یعنی service گزینه اول یعنی display on screen رو فعال کن تا مراحل آپدیت رو بتونی ببینی.الان تنظیمات درسته فقط برای بار اول که میخوای آپدیت کنی خیلی طول می کشه واسه همین باید صبر کنی.بعد میتونی بعد از پایان آپدیت از پوشه آپدیت کپی بگیری تا روی یه سیستم دیگه یا بعد از نصب ویندوز به صورت آفلاین کسپر رو آپدیت کنی.برای بار دوم به بعد دیگه نیاز به انجام این تنظیمات نیس در ضمن حواست باشه که در قسمت انتخاب ورژن کسپر فقط یه ورژن رو انتخاب کنی تا مشکلی واسه آپدیت پیش نیاد (دو تا یا بیشتر تداخل ایجاد میکنه) مشکلی بود بگو کمکت کنمپوشه update همون پوشه ایی که آپدیتها توش ذخیره شدن از دفعه بعد هم آپدیت ها توی همین پوشه ذخیره میشن فقط کافیه از پوشه update کپی بگیری تا روی یه سیستم دیگه یا بعد از نصب ویندوز مجددا ولی ایندفعه بصورت آفلاین کسپر رو آپدیت کنی)))
در این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته:
(((سلام داداش اگه اشتباه نکنم کسپر از ورزن 8 به بعد اپدیتهای افلاین در سایتش قرار نمیده اما: میتونید با برنامه kaspersky updater اپدیت افلاین از سرورهای کسپر دریافت کنید لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه درون پوشه ای از حالت فشرده خارج کنید و فایل KasperskyUpdater.exe اجرا کنید و به سربرگ application برید و تیک محصولی که می خواید اپدیتش دریافت کنید بزارید و اکی کنید و همچنین برای دریافت حجم کمتراپدیت در سربرگ fillter میتونید تعیین کنید اپدیت ورزن 64 و یا 32 بیت بسته به نوع ویندوزتون دریافت کند محل ذخیره اپدیت در پوشه ای به نام temp هست و سایت سافتگذر هم از همین روش برای جمع اوری اپدیتها استفاده میکنه موفق باشید.)))
با تشکر از حمیدرضا2010 و کاسس عزیز. نتونستم اون مدلی نقل قول کنم.
شرمنده توضیحات واضح نبود . من الان کسپرم آپدیت هستم بخوام کپی از همین آپدیت هایی که دارم بگیرم چطوری باید کپی بگیرم ازش؟ اصلا فرضی کن دیگه اینترنت هم ندارم .. همین آپدیتی که دارم رو میخوام یه کپی ازش بگیرم ... من خودم احساس میکنم تو قسمت سورس باید ادرس بدیم ولی چندتا سوال دارم این آدرس ادرس کجا رو باید بدیم ؟ و سوال دومم چرا دوتا جای سیو داره ؟ اولین جای سیو چیه دومیش چیه > چه فرقی با هم دارن ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقتش من با این برنامه کار نکرده ام چون از 2013 خوشم نیومد تا با آپدیتهاش هم کار کنم ولی این چیزی که شما کادر کرده اید اولی محلی رو نشون می ده که برنامه باید از آنجا آپدیت ها رو بگیره (احتمالا در حالت آفلاین) و دومی انتقال آپدیت ها به محل جدید هست
سلام دوستان
دوستان آیا فایروال کسپرسکی قابلیت Browse نداره؟ یعنی بدون اجرای برنامه، بگردی و اونو در فایروال قرار بدی؟
همهی فایروالها دارند ولی مثل اینکه کسپرسکی نداره؟!
سوال کمی نا مفهومه!نقل قول: