پراید 84 با مشخصاتی که فرمودید ---->5.200.000نقل قول:
Printable View
پراید 84 با مشخصاتی که فرمودید ---->5.200.000نقل قول:
سلام
با 10میلیون سواری چی میشه خرید؟
با ده میلیون میشه بایین ترین مدل ال 90 رو خرید؟
میتونید به پراید مدل 86 فکر کنید ، سایر خودرو ها به دلیل توی بورس نبودن بسته به معیارهای شما دارد .نقل قول:
دوست من حتی ثانیه ایی فکرشو نکنید ، برای خرید ال 90 حداقل 20 ملیون به بالا باید هزینه کنید ( مثلا مدل ایی صفر بدون کولر 86 )نقل قول:
خداييش يه سوال ميپرسم من الان چهارده تومن دارم چند ماهه ميخوام ماشين بخرم ولي نتونستم تصميم بگيرم برا همين همش توي انجمن هستم و نظرات رو ميخونم ببينم بايد آخر كار چه تصميمي بگيرم
من عاشق 206 هستم ميدونم با اين پولي كه دارم ميشه يه پرايد رديف دست و پا كرد ولي اگه بخوام با 14تومن يه 206بردارم ميشه يه چيزي بردارم كه بعدا پدرمو درنياره از خرج بعدم برا فروش مشكل نداشته باشم خداوكيلي درست راهنمايي كنيد من ميدونم پرايد خوبه ولي 206دوس دارم سرمايمم همينه بگيد چيكار كنم آخه
اگر واقعا قصد خرید 206 را دارید باید فکر هزینه های احتمالی موتور را هم کرده باشید .نقل قول:
206 مدل 82 و 83 به راحتی میتونید گیر بیارید .
با این هزینه 206 ایی که پیدا می کنید یا توی خرج سنگین افتاده یا بزودی می افته. بهتره یا روی پولتون بذارید یا اینکه برید سمت پراید. اصلا به دردسرش نمی ارزه 206 با این قیمت.نقل قول:
منظورتون از خرج سنگين مگه چقدره؟؟؟؟؟ مگه يه بار بيشتر ميخواد خرج بذاره رو دستم؟حالا من يه تومن هم اختصاص ميدم براي خرج سنگينشنقل قول:
حالا سوال اينجاس بعد از گذاشتن يه خرج سنگين برام ماشين بشو هست يا نه چون ميخوام يكي دوسال نگه دارمش
نکته اینجاست که خرج یه ماشین اختصاص به یه قسمت خاص (مثلاً موتور) نداره که یه باره سر و تهش هم بیاد و از هر ناحیه ای می تونه خرج تراشی کنه.نقل قول:
بهترین کار توجه به توصیه دوستان هستش. مخصوصاً که 206 خودروی ظریف و حساسیه و اگر شروع به اذیت کنه واقعاً دردسر میشه.
اما بحث شما دو جنبه داره:
یکی اینه که مدل پائین تر ولی تروتمیز تر (که قطعاً پیدا کردنش هم سخت تره) گیر بیارید که حتماً بالاتر از قیمت مدل خودش باید پول بابتش بدید. => در این صورت احتمالاً مورد بی دردسر گیرتون میاد اما مورد دوم از همین نکته بوجود میاد. شما فرمودید بعد از مدتی قصد فروشش رو دارید که در این صورت باید چند میلیونی زیر قیمتی که خریدید، بفروشیدش.
برای جلوگیری از این گرون خریدن و ارزون فروختن می تونید تا پس انداز بیشتر، فعلاً یه پراید (که سالمش هم بیشتر از هر خودروی دیگری قابل یافته) بگیرید که موقع فروشش کمترین دردسر و قیمت مناسب رو داشته باشید. بعد برید 206 مورد علاقتون رو بگیرید. (این چیزایی بود که به ذهن من رسید، اگه پیش پا افتاده بود ببخشید)
واقعا از راهنماييتون متشكرم فكر ميكنم اين بهترين حرفي و راهنمايي بود كه از روي منطق بهم زده شد و قبول دارش هستم فقط يه نكته ديگه ديگه هم براي آخرين سوال در مورد سمند هم همين حرفاتون صدق ميكنه با اين مبلغ پول؟؟؟؟؟ چون بنده بعد از206 به اين ماشين هم علاقه دارم ممنون ميشم از پاسختوننقل قول: