مو قع بازی هیچیو باز نزار همه ی برنامه هاتو ببند بعد برو تو بازی اگه نشد دیگه Pc ضعیفهنقل قول:
Printable View
مو قع بازی هیچیو باز نزار همه ی برنامه هاتو ببند بعد برو تو بازی اگه نشد دیگه Pc ضعیفهنقل قول:
سلام بچه ها كركي سالم واسه بخش چند نفره بازي نيومده
راستي بازي شبكه ميشه
راستي بچه ها بازي من فقط يك فايل اجرايي داره كه اون هم منو اصلي بازي ميره فايل اجرايي بخش چند نفره جدا گونه نداره مثل سري قبلي كه از هم جدا بودن ايرادي داره يا تازگي انجوري شده
اما وقتي روي بخش چند نفره كليك مي كنم همون پنجره كنسولي عزيز باز ميشه اما با ارورش برج زهر مارم مي كنه
با سپاس
سلام
دوستان من میخوام ویندوز عوض کنم اما مقدار زیادی از بازی رو رفتیم ، مراحل بازی کجا سیو میشه تا ازش کپی بگیرم و بعد از نصب
ویندوز جدید بتونیم بازی رو ادامه بدیم .
ممنون
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
سلام
دوستان من میخوام ویندوز عوض کنم اما مقدار زیادی از بازی رو رفتیم ، مراحل بازی کجا سیو میشه تا ازش کپی بگیرم و بعد از نصب
ویندوز جدید بتونیم بازی رو ادامه بدیم .
ممنون
یکی ممکنه به این سوال جواب بده ؟ منم همین مشکلو دارم با عوض کردن کرک هم حل نشد این مشکلنقل قول:
دوستان این بازی تار هستش رفته رو اعصاب
چی کارش کنم؟
بچه ها چیکار کنم که آنتی ویروس نود 32 ورژن 5 ، بازی رو به صورت ویروس تشخیص نده و فایلاش رو پاک کنه.........هر دفعه نود رو نصب می کنم باید از دوباره پاکش کنم و دوباره از اول بازی رو نصب کنم،به اضافه اینکه سیو هاش میپره،لطفا راهنمایی کنید.......
باتشکر
بچه ها چیکار کنم که آنتی ویروس نود 32 ورژن 5 ، بازی رو به صورت ویروس تشخیص نده و فایلاش رو پاک کنه.........هر دفعه نود رو نصب می کنم باید از دوباره پاکش کنم و دوباره از اول بازی رو نصب کنم،به اضافه اینکه سیو هاش میپره،لطفا راهنمایی کنید.......
باتشکر
باید برین تو قسمتexclusionse آنتی ویروستون بعد فولدر بازیرو اونجا اد کنید...(advance setup-computer-exclusions(نقل قول:
سلام,من بازی را نصب کردم که 4 دی وی دی بود.اما وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته .یعنی بازی اجرا نمیشه و حتی هیچ پیغام ارور هم نمیده.از لحاظ سیستم مشکلی ندارم.آیا کرک میخواد ؟این را اضافه کنم که وقتی روی آیکن کلیک میکنم نشانگر موس نشان میده که میخواد بازی اجرا بشه اما دیگر هیچ حتی در سی پی یو هم نشان میدهد که مخواد فعال بشه ولی قطع میشه.مشکل از کجاست ؟اگر لطف کنین بطور دقیق بگین ممنون میشم.مشخصات سیستم:
ویندوز7-32
کارت گرافیک 9800 جی فورس
رم 2 گیگ
سی پی یو (دوال کور)
البته بازی از همین شرکتیهاست و روی خودش نصب آسان دارد.کرک هم نداشت.تمام مغازه ها دارند مفروشند
ممنون از راهنمایی شما
سلامنقل قول:
اگه در زمان نصب و یا اجرای بازی به اینترنت وصل شدی به این خاطر بوده ، حتی یه لحظه
برا منم دقیقا اینطور شد که با تعویض ویندوز درست شد ، البته شاید دوستان راهی ذیگه هم بلد باشن
امیدوارم مشکلت حل بشه