نمیدونم من چرا به نظرم صداش اصلا ضعیف نیست ! هیچ نرم افزار اضافه هم روش نصب نکردم !نقل قول:
اسپیکرش علاوه بر ضعیفی جای بدی (دقیقا تو برآمدگی) قرار گرفته و زیاد پیش میاد خفه بشه
شما توقعتون فکر کنم در حد 5800 و اینا باشه !
نمیدونم من چرا به نظرم صداش اصلا ضعیف نیست ! هیچ نرم افزار اضافه هم روش نصب نکردم !نقل قول:
اسپیکرش علاوه بر ضعیفی جای بدی (دقیقا تو برآمدگی) قرار گرفته و زیاد پیش میاد خفه بشه
شما توقعتون فکر کنم در حد 5800 و اینا باشه !
خوب Super amoled advanced از خود Plus هم روشن تره. اون کلا 50%اش هم برای بیرون کافیه:دینقل قول:
بله دوست عزیز، وان ایکس از وان اس تو عملکرد ضعیف تره البته این رو هم باید در نظر گرفت که وان ایکس صفحه نمایش HD داره و برنامه ها و بازی ها رو در رزولیشن 1280x720 پیکسل (HD) اجرا میکنه در حالی که وان اس رزولیشن صفحه اش 960x540 پیکسل هست البته زیاد فرقی ندارند چون وان ایکس 0.4 اینچ بزرگتره و در ضمن تکنولوژی ساخت صفحه نمایش وان اس از نوع پیشرفته Super AMOLED هست. اگر به دنبال سخت افزار بسیار قوی هستید و بودجه اش رو هم دارید. One S (البته نوع معمولی و نه نسخه C2) یکی از بهترین گزینه هاست...
از htc انتظار نداشتم
یعنی قیمت بالای وان ایکس =کند تر بودن .صفحه نمایش بدتر.و درعوض صفحه نمایش hd
واقعا که
کند بودن که اصلا محسوس نیست. یه مقدار لگ هست که کلا اندروید همینهنقل قول:
صفحه نمایش خاص وان ایکس رو خیلی ها میگن از led بهتره! (حتی از اس3)
اچ دی که خوبه! الآن همه دارن میرن سراغ فول اچ دی
پ.ن: شما باید در کل مقایسه کنی... مثلا وقتی صفحه اچ دی باشه یعنی وضوح بالا میره ولی کار بیشتری از سخت افزار میکشه
دقت داشته باشید که وان اس رو هم خوب راجع بهش تحقیق کنید. یه مشکلی (فک کنم وای فای) رو تو تاپیکش بهش اشاره کردند......
البته علی جان وایفای مال وان اکس بود. به نظرم هنوزم S LCD 2 به SaMoled نمیرسه.حداقل مدل های Advanced و HD و Plusنقل قول:
عزیز کند تر بودن کجا بود:دی تفاوت محسوسی ندارند! در ضمن وان اکس بهتر از وان اس هست . به خاطر صفحه HD و ساپورت بهتر تگرا 3نقل قول:
S LCD2 به نظرم بهتر از Super Amoled معمولی هستنقل قول:
1:رزولیشن 1280 در 720 حدود 80% پیکسل بیشتری نسبت به 960در 540 داره و این یعنی 80% کار بیشتر!نقل قول:
2:تا جایی که اطلاع دارم در ONE S از SUPER AMOLED معمولی استفاده شده.
1:پردازنده گرافیکی NEXUS و I9100G فقط اسمشون برابر هست! از نظر قدرت از زمین تا آسمون متفاوت هستند!(ولی اینو حق داری که از MALI400 MP4 که روی I9100 بود ضعیف تر هستند!)نقل قول:
2:فرکانس کاری MALI400 MP4 که روی NOTE و S3 هست برابره(هر 2 روی 400 MHz ست شدن)
3:این افت فریم که فرمودید در این حدی هم که میگید نیست! در تست هایی که S2 حدود 50 تا 55 فریم گرفته، NOTE حدود 44 45 فریم گرفته! که در اندروید 4 از این هم بهتر شده!
این در حالی هست که رزولیشن حدود 3 برابر افزایش پیدا کرده!
در مورد مقایسه S3 با NOTE باید اینم در نظر گرفت که رزولیشن S3 از NOTE کمتر هست(حدود 10%) و از طرفی هم پردازنده قویتری هم داره! پس طبیعی هست که کارایی خیلی بهتری داشته باشه!
در کل نظر شخصی من اینه که MALI400 MP4 که روی NOTE و S2 و S3 هست قدرت خیلی بالایی داره ولی در S2 و NOTE بدلیل قدرت پایینتر پردازنده های مرکزی نمیتونست قدرت خودش رو نشون بده، ولی در S3 این مشکل تا حد زیادی حل شده.
دوستان بین این گوشی و اس 2 کدوم را پیشنهاد میکنید و. میخام کم نیاره تو پردازش و بازیها . اس 2 اندروید 4 را خوب جواب میده ؟
اس 2 بهتره...بله اس 2 اندروید 4 رو به خوبی جواب میده...رسمی هم ارائه شده براشنقل قول:
زیاد مقایسه این و S2 خوب نیست.
این HD هست و طبیعتا جی پی یو ضعیف تر.
ولی گوشی گوگله و همین الان َآندروید 4.1 داره