من این مدل رو ندیدم ولی km معمولا ریست می شه و یا می تونی چیپشو بگیری و تونرش رو بگیری و مخزنش رو پر کنینقل قول:
تو منوهاش هم شاید بشه تنظیم کرد و دیگه به چیپ کاری نداشته باشه برای 451 که می شه .
Printable View
من این مدل رو ندیدم ولی km معمولا ریست می شه و یا می تونی چیپشو بگیری و تونرش رو بگیری و مخزنش رو پر کنینقل قول:
تو منوهاش هم شاید بشه تنظیم کرد و دیگه به چیپ کاری نداشته باشه برای 451 که می شه .
کانتر که پر نمی شه؟نقل قول:
اگر منظورت اینه که پیغام تمام شدن کارتریج می ده. خوب تونر بخر بریز توش اگر ارور داد اون موقع مجبور می شی یه چیپ هم بخری براش
با سلام و تشکر لطفا اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید تا ما بتونیم اینکار را انجام بدیم ممنون
البته نمی دونم اصلا چیپ داره یا نه ولی فکر می کنم نداره چون ما پیداش نکردیم روی تونر
اگه میشه اون کاری که روی برد اصلی دستگاه میشه کرد را بیشتر توضیح بدید تا ما هم انجام بدیم
اخه تونر جوهر داره ولی چراغش قرمز شده و هیچ کاری نمی کنه و پیغام replace tuner میده
با تشکر فراوان از توجه شما
عزیزان من پرینترم scx-3405fh است که از اون سایت روسی فایل ریست رو گرفتم. سوالی که مطرح است اینه که باید موقعی که میخوام این فایل ریست رو اجرا کنم، روی چیپ کارتریج رو چسب بزنم یا همینجوری معمولی اجراش کنم؟ در ضمن من هنوز کارتریجم رو شارژ نکردم و هنوز 50% تونر داره. الان میشه بزنمش یا صبر کنم تونرش تموم بشه؟
با سلامنقل قول:
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
با سلام حتما باید چسب بزنی تا ریست بشه . اگه نشدم زیاد فکر نکن اصلا مهم نیست . وقتی که اول هنگام روشن شدن دستگاه یک سوال ازت میپرسه که میگه کاتریجت مشک داره میخوایی stop کنم . شما میخوایین با فلش یک next بزنید به گذینه بعدی یعنی cantinio رو ok کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان گلم پرینتر من هم scx-3504f هستش کارتریجش رو شارژکرردم ولی فایل ریستش رو پیدا نکردم امکانش هست برای من هم بزارین تا کارم راه بیفته ممنون می شم از لطفتون
باسلام
ریستر سامسونگ 1860 رو میخواستم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و خوشحالم در جمع شما عزیزان هستم.
پرینتر سامسونگ ml2160 دارم و پس از شارژ کارتیج الان مشکل آلارم قرمز رو دارم و قادر به پرینت گرفتن نشدم.
باید بقول بچه های سایت ریستش کنم
لطف کنید بفرمایید به کدوم صفحه از ایم مبحث مراجعه کنم.
سپاس فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نتونستم از این ادرس فایل ریست پرینتر رو بگیرم
دوستان دارم فایلش رو برای پرینتر samsung ml2160