انتقال الکسیس سانچس به بارسا نهایی شد
جلسه امروز فرناندو فلیسویچ، مدیر برنامه های سانچس و آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، نتایج رضایت بخشی برای دو طرف داشت
سایت گل- به گزارش رسانه های ایتالیایی، انتقال الکسیس سانچس، مهاجم اودینزه به بارسا نهایی شد و این ستاره شیلیایی را باید اکنون بازیکن این باشگاه کاتالان دانست.
به گزارش اسکای اسپورت ایتالیا، جلسه امروز فرناندو فلیسویچ، مدیر برنامه های سانچس و آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، نتایج رضایت بخشی برای دو طرف داشت.
این توافق کمتر از 24 ساعت پس از اعلام توافق دو باشگاه اودینزه و بارسلونا حاصل شد تا به این ترتیب یکی از پر سر و صدا ترین نقل و انتقالات تابستان 2011 به سرانجام برسد.
انتظار می رود این انتقال تا ساعتی دیگر به طور رسمی اعلام شود.
براساس گزارش ها باشگاه اودینزه از این انتقال 26 میلیون یورو به طور نقد دریافت خواهد کرد و 11 میلیون یورو دیگر نیز با توجه به عملکرد این بازیکن به این باشگاه ایتالیایی پرداخت خواهد شد.
با اعلام خبر رسمی انجام این انتقال، سانچس در تمرینات پیش فصل بارسا حضور پیدا خواهد کرد
خبر رسمی: الکسیس سانچس به بارسا پیوست
بعد از هفته ها بحث و گمانه زنی، این انتقال سرانجام شب گذشته نهایی و طور رسمی اعلام شد
سایت گل- باشگاه بارسلونا به طور رسمی اعلام کرد که با انتقالی 37.5 میلیون یورویی، الکسیس سانچس، مهاجم شیلیایی اودینزه را به خدمت گرفته است.
سانچس ماه گذشته نیز اردوی تیم ملی شیلی را در آستانه رقابت های کوپا آمریکا ترک کرده بود تا با حضور در بارسلونا، قراردادش را با این باشگاه نهایی کند اما عدم توافق دو باشگاه موجب شد تا سفر او بی نتیجه مانده و خیلی زود به آرژانتین بازگردد.
آبی و اناری ها امیدوار بودند تا بتوانند یکی از بازیکنان شان را به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد به اودینزه واگذار کنند اما نه جفرن و نه بویان کرکیچ حاضر به رفتن به فریولی نشدند.
اما بعد از هفته ها بحث و گمانه زنی، این انتقال سرانجام شب گذشته نهایی و طور رسمی اعلام شد. البته حذف زودهنگام شیلی از کوپا آمریکا نیز موجب تسریع این انتقال شد.
بارسلونا برای خرید سانچس 26 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد و 11.5 میلیون یورو دیگر نیز با توجه به عملکرد این بازیکن نصیب اودینزه خواهد شد. سانچس باید ابتدا در تست پزشکی بارسا شرکت کند و سپس در روز دوشنبه قراردادش را با این باشگاه امضا کند.
به این ترتیب سانچس پس از 5 فصل، اودینزه را ترک می کند. البته او در این مدت به طور قرضی برای کولو کولوی شیلی و ریورپلات آرژانتین نیز بازی کرد.او در 111 دیداری که برای اودینزه به میدان رفت، 21 گل به ثمر رساند.
خبر رسمی: بویان کرکیچ به رم پیوست
با معرفی لوئیس انریکه، مربی تیم دوم بارسا به عنوان سرمربی جدید رم، بحث انتقال بویان به این باشگاه نیز ار مدت ها به گوش می رسید
سایت گل- باشگاه بارسلونا در سایت اختصاصی اش تایید کرد که با باشگاه رم برای انتقال بویان کرکیچ به توافق رسیده و این مهاجم ملی پوش اسپانیایی با انتقالی 12 میلیون یورویی به این تیم ایتالیایی خواهد پیوست.
از دست ندهید
با معرفی لوئیس انریکه، مربی تیم دوم بارسا به عنوان سرمربی جدید رم، بحث انتقال بویان به این باشگاه نیز ار مدت ها به گوش می رسید و سرانجام با نهایی شدن انتقال الکسیس سانچس به بارسا، مدیران این باشگاه به جدایی بویان کرکیچ موافقت کردند.
البته در بندی از این قرارداد آمده است که بارسا در صورت تمایل می تواند در پایان فصل 13-2012، بویان را با مبلغ 13 میلیون یورو به خدمت بگیرد.
بویان در فصل گذشته بازی های زیادی برای بارسا انجام نداد و با توجه به درخشش مسی، پدرو و ویا، فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی به دست نیاورد.
پیش از این از ویارئال و اودینزه به عنوان مقصد های احتمالی این مهاجم 20 ساله یاد می شد اما او ترجیح می داد در صورت جدایی از بارسا، در تیمی بازی کند که لوئیس انریکه هدایت آن را برعهده دارد.
مذاکره آرسنال و بارسا در لندن به بن بست خورد؛ آینده فابرگاس هفته آینده مشخص می شود؟
پس از خرید الکسیس سانچس، به خدمت گرفتن فابرگاس، اکنون اولویت اصلی کاتالان ها در بازار نقل و انتقالات است
سایت گل- مدیران آرسنال و بارسا پس از اینکه جلسه اخیرشان در لندن برای انتقال سسک فابرگاس به نتیجه نرسید، هفته آینده مذاکرات شان را از سر خواهند گرفت تا این انتقال را به سرانجام برسانند.
از دست ندهید
- باشگاه کاتالانی برای خرید کاپیتان توپچی ها تنها حاضر به پرداخت 37.5 میلیون یورو است که البته بخشی از آن به عملکرد این ستاره اسپانیایی در نوکمپ بستگی خواهد داشت اما آرسنالی ها حاضر نیستند این بازیکن را با قیمتی کمتر از 45 میلیون یورو بفروشند.
خوسه ماریا بارتومئو روز گذشته لندن را ترک کرد اما مطمئن است که دو باشگاه سرانجام به توافق خواهند رسید.
دور بعدی مذاکرات احتمالا در آغاز هفته آینده انجام خواهد شد. پس از خرید الکسیس سانچس، به خدمت گرفتن فابرگاس، اکنون اولویت اصلی کاتالان ها در بازار نقل و انتقالات است.
آرسنالی ها از موضع سفت و سخت شان برای فروش فابرگاس دست کشیده اند و تنها مانع برای انجام این انتقال در حال حاضر تنها اختلاف دو باشگاه بر سر مبلغ این انتقال است که انتظار می رود در نهایت رفع شود.
بویان کرکیچ:مسائل بین من و پپ خیلی روشن و شفاف نبود
از اینکه در فینال لندن بازی نکردم به شدت ناراحت شدم
سایت گل- بویان کرکیچ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری درمورد رابطه اش با پپ گواردیولا که تا به امروز مربی اش بود و به همین خاطر این رابطه را حفظ کرده بود صحبت کرده است. بویان کرکیچ در این رابطه گفت:« خیلی وقتها بود که پپ با عدالت درمورد من رفتار نمی کرد و این یکی از دلایلی بود که تصمیم به ترک بارسا گرفتم. مسائل بین من و پپ خیلی روشن و شفاف نبود.»
یکی ازمسائلی که بویان را به شدت ناراحت کرده، غیبت در ترکیب بارسا در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا در لندن بود. این دومین باری بود که چنین اتفاقی رخ می داد. بویان درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که رابطه اش با پپ خیلی خوب نبوده:« من گاهی وقتها باگواردیولا صحبت می کردم ولی مسائل بین ما چندان روشن و شفاف نبود و آنچه کاملا مشخص بود، این بود که من درتیم بازی نمی کنم.»
بویان ادامه داد:« این درست است که گاهی وقتها فرصتهایی دراختیار من قرار می گرفت و من در آن زمان در اوج نبودم. به عنوان یک مربی، گواردیولا بهترین مربی دنیاست ولی شخصا مسائلی پیش آمد که مرا ناراحت کرد و نمی توانم دراین رابطه نظر بدهم.»
درجریان کنفرانس خبری بویان لحظات پرفراز و نشیبی وجود داشت؛ چرا که در برخی لحظات این مهاجم جوان احساساتی می شد. به ویژه با دیدن هم تیمی هایش چابی و پویول، بویان برای لحظاتی غرق در احساسات شد.