دوستان یک نکته که در مورد چاپگرهای اپسون باید در نظر گرفته بشه درست کردن سطل آشغال برای چاپگر هست که عمر چاپگر رو خیلی افزایش میده در واقع اگه از جوهر خوب استفاده کنید و سطل آشغال هم براش بزارید چاپگرهای اپسون تقریبا مرگ ندارن
Printable View
دوستان یک نکته که در مورد چاپگرهای اپسون باید در نظر گرفته بشه درست کردن سطل آشغال برای چاپگر هست که عمر چاپگر رو خیلی افزایش میده در واقع اگه از جوهر خوب استفاده کنید و سطل آشغال هم براش بزارید چاپگرهای اپسون تقریبا مرگ ندارن
خیلی تاپیکه خفنیه و پر از اطلاعات
دوستان یک سوال داشتم کانن mp550 رو هم میشه شارژ کرد ؟اگه کارتریجش یک مدت بیرون دستگاه مونده باشه؟3 ماه میشه دوباره شارژ و ازش استفاده کرد؟بعد این مدل رو چجوری باید شارز کرد؟ 4 کارتریجه است.
ممنون
خیلی تاپیکه خفنیه و پر از اطلاعات
دوستان یک سوال داشتم کانن mp550 رو هم میشه شارژ کرد ؟اگه کارتریجش یک مدت بیرون دستگاه مونده باشه؟3 ماه میشه دوباره شارژ و ازش استفاده کرد؟بعد این مدل رو چجوری باید شارز کرد؟ 4 کارتریجه است.
ممنون
این سطل آشغال رو توضیح میدید؟نقل قول:
سطل آشغال یا سیستم تخلیه برای چاپگر هایی که از مخزن استفاده میکنند تعبیه میشه
چاپگرهایی که مخزن روشون نصب میشه اغلب تعدا بالا چاپ میکنند و جوهر لیتری که برای مخزن استفاده میشه با کارتریج اصلی فرق میکنه و ضایعات بیشتر داره داخل خود چاپگر ضرفی قرار داره برای این ضایعات ولی خوب چون ما از رنگهای لیتری استفاده میکنیم ضایعات بیشتر داریم در نتیجه بعد از مدتی ضرف پر میشه و ضایعات ازش بیرون میزنه و به چاپگر آسیب میرسونه
حالا برای تعبیه سیستم تخلیه شما به یک سرم که از داروخانه ها میتونید تهیه کنید و یک ضرف که ضایعات تو اون میریزه مثل بطری یا هر چیز دیگه نیاز دارید
پشت چاپگر معمولا سمت چپ یک درب کوچیک قرار داره در رو که باز کنید یک شلنگ اونجا هست که شما دقیقا از وسط اون رو باید ببرید حالا شلنگ سرم رو فرو کنید تو شلنگی سمت چپی که بریدید و سر دیگه رو توی بطری قرار بدید تا ضایعات توی اون بریزه فقط دقت کنید که زمانی که هد کلین میکنید ضایعات باید از شلنگ تخلیه رد بشه و توی ظرف تخلیه بریزه در غیر این صورت سیستم تخلیه شما درست کار نمیکنه
با سلام
من از همه دوستان عزیز معذرت می خوام پست بی مورد دارم میزارم
ولی شدیدا نیاز دارم در مورد چاپگر اپسون cx8300 بهم کمک کنین . اون قد نازل چک کردم 2 سری کارتریج تموم شده و این چاپگر هم
امانت هر کسی بلده دریغ نکنه بهم کمک کنه تا چیپ این دستگاه رسیت کنم پسش بدم :((((((
اگه منظورتون ریست کنتور چاپگر هست میتونید از لینک زیر دریافت کنید فقط برای اینکه برنامه اجرا بشه تاربخ سیستم رو باید به تاریخی که گفته شده تغییر بدیدکد:با سلام
من از همه دوستان عزیز معذرت می خوام پست بی مورد دارم میزارم
ولی شدیدا نیاز دارم در مورد چاپگر اپسون cx8300 بهم کمک کنین . اون قد نازل چک کردم 2 سری کارتریج تموم شده و این چاپگر هم
امانت هر کسی بلده دریغ نکنه بهم کمک کنه تا چیپ این دستگاه رسیت کنم پسش بدم :((((((
پرینتر هم پرینتر کانن ip4840
در ضمن احتما خشک شدن هد خیلی کمه چون حداقل هر دو روز یک بار پرینت دارم در اکثر مواقع هر روز پرینت میکنم
ممنون میشوم راهنمایی کنید
در کل صدا های داخل پرینتر هم خیلی زیاد شده نمیدونم مشکلش چیه
درود به همه دوستان
من برای کارم به تازگی پرینتر لیزری سیاه سفید SCX-4623F خریدم.
حالا می خواستم یه دونه پرینتر رنگی هم بخرم که خرج کمی برام داشته باشه. مصرفی که دارم چاپ صفحات تبلیغاتی رنگی در سایز A5 , A4 . یه پرینتر خوب و مناسب بهم پیشنهاد کنید. با تشکر. فقط من ایران نیستم. برای شارژ و این برنامه ها هم بفرمایید که باید چه کرد؟
دوست من تو ایرن هر کسی پرینتر برای کار و تعداد نسبتا بالا بخواد که چاپ و هزینه هم براش ارزون در بیاد اپسون همراه مخزن بهش پیشنهاد میکنم فعلا تو بازار epson p50 هست برای سایز حداکثر a4 ولی شما که ایران نیستی باید ببینی اونجا میتونید تهیه کنید