به به دوران اسارت تموم شد : د ی مبارکه تا شیرینی ندی ولت نمی کنما : د ینقل قول:
به به دوران اسارت تموم شد : د ی مبارکه تا شیرینی ندی ولت نمی کنما : د ینقل قول:
پارسا جان سلام
اون ال سي دي بخاطر اينكه از نوع pen till هست اينجوريه و يكم تو عكسهايي كه كيفيت پايين باشن پيكسل پيكسل نشون ميده .
البته اين ال سي دي هاي پن تيل تو مصرف باطري خيلي تاثير داره و باعث كاهش مصرف ميشه .
--
@Armin_TA
در مورد انتخاب بين آتريكس و فوتون هم ديگه به خودت بستگي داره كه چي از گوشيت بخواي .
فوتون رو فقط ميتوني از سايت ايران دليور سفارشي بخري . قيمتش الان 715 هست .
به خاطر pentill هست ، اما توی تمام عکس که هیچی ، توی صفحه اصلی همینطوره... توی کاربرد روزمره مشکلی نداره... واسه وبگردی نمیشه کلمات ریز رو خوند... علامت باطری رو نگاه کنین کاملا مشخصه که نقطه نقطس...نقل قول:
اون ال سي دي بخاطر اينكه از نوع pen till هست اينجوريه و يكم تو عكسهايي كه كيفيت پايين باشن پيكسل پيكسل نشون ميده .
قیمت جهانی فوتون و آتریکس چقده؟
هر دو آنلاک فکتوری!
ممنون!
فوتون آنلاک فکتوری نداره :-wنقل قول:
اتریکس قیمت جهانیش حدود 650 هست که نمیصرفه خیلی... Atrix 4G دستی آنلاک شده خیلی بهتره ، چون هم ارزون تره هم اینکه ساپورت بهتری داره و بعضی از رام یا کرنل ها فقط به Atrix 4G میخورن و به Atrix نمیخورن...
---------------------------------------------------
دوستان تو تهران جایی سراغ ندارین که بوت لودر اتریکس رو واسم آنلاک کنه؟؟؟ خودم میترسم یه وخ بریک بشه گوشی :|
فوتون آنلاک نداره؟:41:
ولی فایر جان گفت میتونم پیدا کنم!
آنلاک داره ، ولی نسخه مخصوص اپراتور اگه اشتباه نکنم AT&T هست که با کد آنلاک شده... ولی آنلاک فکتوریش وجود نداره...
سلام. درموردپيكسل پيكسل شدن تصويردراتريكس بايستى خدمت شما عرض كنم زمانى كه گوشى بدستم رسيدرام ٢.٢.٢روش بوددراين رام پيكسل پيكسل
شدن تصويردرصورتى كه تصويرباكيفيت روى گوشى مى ريختم خيلى كم بودواززمانى كه رام ٢.٣.٤ روى گوشى ريختم من تا آلان پيكسل پيكسل شدن
تصوير را مشاهده نكردم البته بيشترعكسهاى كه توگالرى گوشى دارم با كيفيت هستند دقيقآ همون عكسهاى هستند كه دررام ٢.٢.٢روى گوشى داشتم و
پيكسل پيكسل هم مى شدندولى آلان نمى شوند درمورد سوالى كه دوستمان پرسيدندبله كيفيت فيلم بردارى گوشى ١٢٨٠/٧٢٠ است وفول HD نشده است
با گالری کاری نداشته باشین... حتی لوگوی باطری پیکسل پیکسله... با وجود اینکه خودم بعد کلی تحقیق اینو گرفتم از صفحه نمایشش دلخورم... چنین صفحه نمایشی نباید روی گوشی ای باشه که یکی از قوی ترین سخت افزار ها رو داره... موتو رسما گاف بزرگی داده... من خودم 2.2.2ــم ، ولی از Shadow توی فروم همسایه که پرسیدم گفتن که این ایراد مربوط به صفحه نمایش pentillــه و با آپدیت 2.3.4 هم درست نشده...
عجيبه . چون من در مورد اين پيكسلها خيلي شنيدم . خيلي ها تو سايتهاي ايراني يا خارجي xda شنيدم كه مساله زياد حادي نيست و با آپديت هم تقريبا" رفع شده .نقل قول:
شيطونه ميگه خودم برم يك آتريكس بخرم ببينم اوظاعش چطوره :31: