من یک فلش 8GIG PATRIOT مدل QUAD CHANNEL با نرخ رایت25MB/Sگرفتم جواب دادنقل قول:
Printable View
من یک فلش 8GIG PATRIOT مدل QUAD CHANNEL با نرخ رایت25MB/Sگرفتم جواب دادنقل قول:
امروز مدل D8880 رو از نزدیک دیدم تصویرش رو پسندیدم اما یه چیز برام سئوال بود تی وی انگار در صحنه های سریع انگار دچار تاری تصویر می شد.:41: دوستانی که این مدل رو دارند آیا در تصاویر سریع مثل ورزشی و .... تی وی دچار مشکل هست؟
آفا یه سوال
تصویر 3 بعدی کن من تو مغازه دیدم قشنگ از تلوزیون میزد بیرون ولی یه مستند 3 بعدی آکواریوم دریایی رو دانلود کردم با حجم 2.5 گیگ با بدبختی فقط عمق داره یعنی جا اینکه بزنه بیرون رفته توی تلوزیون.عمقش به داخل نه به خارج.چرا؟ بعد آدرس لینک های 3 بعدی هم دارید؟ یه سوال دیگه
میشه جا خریدن بلوری پلیر یه بلوری رام کامپیوتر که ارزون ره خرید بعد با کابل hdmi از تلوزیون 3 بعدی دید؟
46d8880 رو نمیدونم بقیه قیمتاشم فرق دارهنقل قول:
پرسیدی با سینما یا بدون سینما؟
40d6940 رو گرون میده 46 رو قیمت 6920 داده نه 6940 دی 8880 هم که آتیش زده به مالش
من احتمال میدم قیمتارو بدون سینما نوشته که اگه اینطوری باشه باز گرون داره بهت میده.اگرم با هدیست که خیلی عالی داره میده .گارانتی سام سرویسه دیگه؟
دوست مننقل قول:
چرا پیدا میشه من همین دیشب دیدم هم 7770 و هم 8880
ایرانیان-جمهوری
وای مکس از لیست هدایا حذف شده.
یا حق
من یه تیزر تبلیغاتی ساید بای ساید دیگهدانلود کردم 3دی رو میزنم اینارو ادغام میکنه با عینک فقط تاریش از بین میره من تفاوت آنچنانی با 2 بعدی ندیدم. مشکل از تلوزیونه از عینک یا از این فیلم های ساید بای ساید؟ کسی میدونه؟
یا فقط فیلم 3 بعدی بلوری تو بلوری پلیرو اونشکلی نشونمیده؟
آره با هدایا میده من الان تو فروم هستم سوالی هست بپرسنقل قول:
دی 6940 با سینما&مودم(مودم رو ماه پیش پرسیدم)&فیلم و یه جفت عینکنقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
حجم فایلی که دانلود کردی چند دقیقه و چند مگابایته؟نقل قول:
سلام من 55D8880 دارم سوالی بود در خدمتم . :27:
کینگ اسمات تی وی ها فقط SAMSUNG 55D8880 :king: سوالی در موردش داشتید در خدمتم .