همین الان تو سایت دل اون کانفیگی که میخواستمو انتخاب کردم خیلی با xps تفاوت قیمت داره تازه بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چند شه.بیخیال همون xps رو میخرم که نسبت به قیمتش عالیهنقل قول:
Printable View
همین الان تو سایت دل اون کانفیگی که میخواستمو انتخاب کردم خیلی با xps تفاوت قیمت داره تازه بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چند شه.بیخیال همون xps رو میخرم که نسبت به قیمتش عالیهنقل قول:
دوستان کسی هست که CPU Core I7 2720QM
و tv tuner
و هارد با دور 7200 rpm با هم داشته باشه ؟ اگه هست از کجا و با چه قیمت و گارانتی خریده ؟
سلام
من یه کول پد برا لپ تاپم گرفتم که پشت جعبه اش نوشته Rated Voltage: 5V
به نظر شما اگه ترانس 9 ولت بهش وصل کنم (امتحانی وصل کردم) در دراز مدت مشکلی براش پیش میاد؟
نقل قول:*******
یه چیز دیگه اینکه ایا باطری رو باید برای اولین بار چند ساعت بزنم تو شارژ من دستگاه رو خاموش
میزنم تو شارژ وقتی چراغ بالای دستگاه خاموش شد به معنی اینکه پر شده دستگاه رو روشن میکنم ولی
حس میکنم زود باطری تموم می کنه کسی اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟
اقا کسی نیست جوابو بده؟؟؟؟؟
من این رو با سرعت هارد 7200 و tv خریدم 147000...ضمنا" زیگورات با هارد 640 و بدون tv میده1600000....اون قیمت سایتش ماله قدیمه...شخصا" باهاشون صحبت کردم گفتن که اون قیمت ماله قبل عید بوده و واسه فروش بالا بوده!!نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه اگه پارتیشن بندی کنم در حد 1 درایو دیگه برای ویندوز و یا سیستم ضرر نداره؟ کلا این کارنقل قول:
برای لپ تاپ ایرادی نداره؟
این نوع از باطری ها رو نیازی نیست شارژ اولیه زیاد کرد.....نه فک نکنم مشکلی پیش بیاد اگه 2 تا درایو درست کنی...مثلا" مشکله خاصی توی ذهنتون هست؟؟
والا مشکل که نه ولی بهترین راه از همون کنترل پنل هست؟؟ یه جا گفته بود اگه میخوایین از پارتیشن کمنقل قول:
کنید از اونی که سیستم عامل روش نصب کم نکنید خوب باید از چی کم کنم؟
اقا این جریان tv چیه یه وسیله با انتن هست و یه فیش اینا چطوری کار میکنن؟؟
دوست عزیز tv این لپ تاپ به صورت built in هست..یعنی داخلی هست و نیاز به فیش و usb و...این چیزا نداری..یه آنتن کوچیک تو جعبه لپ تاپ هست که به راحتی با گیره مخصوص وصل میشه رو لپ تاپ و اصلا" هم دست و پاگیر نیست و خیلی هم قوی هستش...هر جا که تست کردم راحت کار کردنقل قول: