کسی میدونه قیمت ارک تو کشورای حاشیه ی خلیج فارس چقدره ؟؟؟:31:
Printable View
کسی میدونه قیمت ارک تو کشورای حاشیه ی خلیج فارس چقدره ؟؟؟:31:
قیمت تو شیراز :
arc : 660000 .. 680000
نقل از فروم همسایه
فکر کنم با این وضع یه ماه دیگه بشه 580هزارتومان چشممو گرفته گوشییه خوبیه شاید بخرمش.
یکی پیدا نمیشه بدونه قیمت ارک تو کشورای حاشیه ی خلیج فارس چقدره اگه کسی میدونه بگه اخه ضروریه:19:
تصور میکردم به خاطر اینکه بتونه با گوشیهایی دیگه ای که قراره عرضه بشن و اکثرا دو هسته ایند رقابت کنه بعد از ریلیز اونها قیمت خودش رو متعادل کنه ولی اونها هنوز ریلیز نشده قیمت آرک نزول قابل توجهی داشته و این خیلی خوبه!
صاحبان این گوشی هائی که به اعتقاد من به نوعی مرده به دنیا اومدن وقت کمی دارند تا سود حاصله از تولید اونارو دشت کنند . تنها گزینه:
"کاهش قیمت تا ورود زامبی ها ی دو هسته اییییییی...."
البته خوب این همه ی کاربرا رو در بر نمیگیره!
خوب هنوز که هنوزه اکثر کابرای حرفه ای موبایل عقیده دارند که هنوز برای خرید یک گوشی دو هسته ای زوده!
گذشته از اون خیلی از افراد که در گوشی حرفه ای نیستند گوشی رو از روی دیزاین و نهایتا دوربین (از روی عدد مگاپیکسل) میخرند!
و به همین دلیل سونی میتونه امیدوار باشه که حتی بعد از عرضه ی گوشیهای دو هسته ای بتونه با سیاستگذاری خوب توی قیمتش علاوه بر طرفداران برندش افراد دیگه ای رو هم به سمت این گوشی جذب کنه!
بله در نهایت هر گوشی مخاطب خاص خودشو داره ، غرض از حرفم این بود که برای تضمین فروش تو این مدت کم راهی نیست جز کاهش قیمت .....
حالا اینا به کنار خدا کنه بحث به همین دو هسته ایها ختم بشه گزارش هائی که میدیدم خبر از پردازنده های تگرا 3 و ... میده یعنی گوشی های دوهسته ای که با کلی پول و آرزو خریدی که صباحی با اون حال کنی و ... خیلی رودتر از اون چیزی که فکر کنی مرخصه .
نتیجه اخلاقی :
یه گوشی تک هسته ای بگیر همین آرک و دیزایر اس و .... گور پدر فن آوری .
دوستان ببخشيد ميون كلومتون
گوشي شاپ
اكسپريا آرك
750 هزار تومن
اكسپريا پلي
985 هزار تومن
آخه صحبت اگه سر فن آوری باشه که باید هفته ای یه گوشی عوض کنی و هفته ای فلان تومن ضرر!
ولی خوب انتخاب گوشی باید بسته به نیاز و میزان استفادش باشه!
الان خودتون قضاوت کنید وقتی کسی اصلا نمیدونه آندروید چیه چرا باید بهش بگید که به جای اینکه مثلا فلان گوشی و بخری که دیگه به 2.3 آندروید ارتقا پیدا نمیکنه برو فلان گوشی و بخر که با 2.3 عرضه شده و جا برای ارتقا داره!
یا چه میدونم مثلا واسش توضیح بدی که آقا به خاطر اینکه بچمارک فلان گوشی از فلان گوشی بالاتر بوده پس اون گوشی به اون گوشی برتری داره!
نهایت چیزی که واسه ی این طور آدمها توضیح میدم دیزاین و دوربین و نهایتا کیفیت صفحه ی نمایشه (اگه خیلی بخام وقت بزارم)
خوب واسه ی این آدمها دیگه چه فرقی میکنه تگرا3 بیاد یا نیاد!
مگه چند درصد کاربرای موبایل رو کاربرای حرفه ای تشکیل میدند!
آقا من دو ساعت واسه ی یکی درباره ی آندروید صحبت کردم دیدم یارو آخرش برگشت گفت آره نوکیا یه چیزهایی ررست میکنه که آدم کفش میبره!