دوستام که می گن کارای ریو بد نیستن ولی انتظار منو که تا الان برآورده نکردن،نمی دونم شاید توقع من بالایه ولی من حاضر نیستم بهشون پول بدم ...cool weather رو با کپی بولگاری که بو کردم اصلا خوشم نیومد،قیمت همشون هم 18 تا 20 تومن هست
Printable View
دوستام که می گن کارای ریو بد نیستن ولی انتظار منو که تا الان برآورده نکردن،نمی دونم شاید توقع من بالایه ولی من حاضر نیستم بهشون پول بدم ...cool weather رو با کپی بولگاری که بو کردم اصلا خوشم نیومد،قیمت همشون هم 18 تا 20 تومن هست
همه کارهاش خوب نیست.نقل قول:
ولی خوده ریو ریوش دقیقا مثله اصلیش هست.(خودم اصلیش رو داشتم)
الان لالیک هم زده.بوش شبیهه ولی دقیقا اون نیست.مثله کپی فارنهایت که توسط اسمارت زده شده.
من که گفتم 35 تومن دادم 3 تومن میارزه!نقل قول:
امروز برای اولین بار خواستم به صورت انلاین و از سایت درپیت tehranperfume.com خرید کنم . از ساعت 9:30 صبح که بهش سفارش دادم و قرار شد با پیک بفرسته بارها بهش زنگ زدم و هر دفعه میگفت تا 1 ساعت دیگه میرسه. یا تو راهه. اخرم نفرستاد. الان هم (16:40) تلفن رو جواب نمیده و میره روی منشی. مشتری مداری صفر. ازشون خرید نکنید.
قیمتاشون که خیلی خوبه جنساشون اصله؟نقل قول:
کسی تا حالا ازشون خرید داشته؟
فردا میخوامنقل قول:رو امتحان کنم. قیمتهاش مثل همونه.کد:perfumeshopping.ir
فکر نمیکنم مثل هم باشن اینجا رو ببیننقل قول:
کد:http://tehranperfume.com/shop/main/1335/fa
در ضمن دوستان نظرشون در مورد دیویدف اکو Echo by Davidoff چیه ؟کد:http://perfumeshopping.ir/index.php?productID=345
بیشتر میخوام بدونم پخش شوندگیش چطوره؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
دوستان کسی درباره اسپلندو چیزی میدونه پسر عمم زده بود گفتم چیه گفت اسپلندو مشکی ابیشم هست 70 تومن ! کسی میدونه چیه من که چیزی دربارش نشندیم
خب این یک قلم رو ارزانتر زده اون سایت درپیت تهران پرفیوم. بجاش اون یکی tom ford extreme رو داره 8 تومن ارزانتر میده این به اون در. بعد هم اصلا پیشنهاد نمیکنم برای چند هزار تومن ارزانتر از tehranperfume خرید بکنید. خیلی بدم اومد از نحوه برخوردشون. بسیار زشت و زننده بود. خودتون رو برای خرید چند هزارتومن ارزانتر تحقیر نکنید.نقل قول:
من دنبال quorum بودم. چون جایی ندیدم از سر اجبار زنگ زدم به سایت درپیت تهران پرفیوم. که دستشون رو شد
بعد باید پول پیک هم بدی. اون یکی زده ارسال رایگان. البته ممکنه اینم تو زرد در بیاد. فردا امتحانش میکنم
من از perfumeshoping.com یا همون perfumeshopping.ir خرید داشتم،ازش راضی بودم همه چیش خوبه ولی به قیمتاش زیاد دلتو خوش نکن ....