فیسبوک و گوگل و یاهو و فاکس نیوز و سی ان ان و.....توسط دولت آمریکا پشتیبانی میشن علاوه بر در آمدهای تبلیغاتی (مثل کسب درامد بازدید و لینک گوگل به سایر سایتها)
Printable View
فیسبوک و گوگل و یاهو و فاکس نیوز و سی ان ان و.....توسط دولت آمریکا پشتیبانی میشن علاوه بر در آمدهای تبلیغاتی (مثل کسب درامد بازدید و لینک گوگل به سایر سایتها)
موسسات "کارنگی" و "راکفلر" چه جور جاهایی هستند؟ سرمایه گذاری؟ تجارت؟ فرهنگی؟ سیاست؟ لطفا توضح جامعی بدین!
مالك فارسي 1 يكي از ثروت مند ترين و بزرگترين رسانه داران دنيا هست كه چندين شبكه مختلف رو اداره مي كنه و به نظر من فعلا طرح همه گير شدن اين شبكه رو دارهنقل قول:
البته صحبت هايي هم مبني بر اينكه اين شبكه از طريق دولت انگلستان حمايت مي شه هم هست
سايت فيس بوك از طريق تبليغاتي كه در كنار صفحش قرار ميده و پروه هاي اماري كه انجام ميده درامد زايي شديدي دارهنقل قول:
اين سايت توسط دولت شتيباني نميشه !!! برخلاف چيزي كه تو رسانه هاي ما به شدت روش مانور داده ميشه !!! بلكه با دولت امريكا همكاري داره
سياسينقل قول:
به صورت كامل يا نا كامل نميشه اينجا توضيح داد به دليل خلاف قوانين سايت بودن
شما بهتره از سايت خوب گوگل استفاده كنيد و به راحتي كلي مطلب گيرتون مياد (البته يشنهادم اينه مطالب سايت هايي مثل رجا و فارس و اينارو نخونيد كه واضح است از درجه اعتبار ساقط هست)
ببخشید که دوباره پست میدم...فکر کنم کسی پشت منو ندید....
....میدونم اسپم هست....زحمت بکشید بعدا پاک کنید...ممنون.
بی زحمت اینم جواب بدید....
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6384815&postcount=848
تاريخ و زمان رو حتما ميزنهنقل قول:
اس ام اس رو نمي زنه
فكر ميكنم فقط شمارههايي كه شما گرفتيد رو ميزنه
بهترين كار اينه در ساعت اداري 2 دقيقه وقت بزاريد و تماس تلفني بگيريد با مخابرات و سوال كنيد
هم راحت تر از سوال پرسيدن اينجا هست هم اينكه درستش اينه كه تماس بگيريد بپرسيد !!!!
پي نوشت : خيلي از سوالها با يك تماس يا سرچ ساده جوابشون پيدا ميشه و لازم نيست ادم اينجا (كلا تو فروم) مطرح كنه
سلام
این که به یه نفر میگن "مگه اینجا چاله میدونه" یعنی چی؟ چاله میدون کجاس دیگه؟
درسته..ولی عادته دیگه...طبیعیه....اونقدری که دست آدم به نت میره به تلفن نمیره....:31:ولی حق با شماست....البته اگه اوناهم وقت برازن و کامل جواب بدن...نقل قول:
پي نوشت : خيلي از سوالها با يك تماس يا سرچ ساده جوابشون پيدا ميشه و لازم نيست ادم اينجا (كلا تو فروم) مطرح كنه
راستی شماره مخابرات چنده..1818 بود..؟؟ یا یه چیز دیگه.......نگید از 118 بپرس:31:
دوستان میخاستم بدونم نحوه ی چاپ عکس بر روی کیک تولد چه طوریه؟ پرینتر مخصوص داره یا...؟
بچه ها من یه انگشتر نقره خریدم منتها وقتی میزنمش میرم بیرون عرق دست بهش میخوره و سیاه میشه. چیکارش کنم..؟!
چالهمیدان از محلههای قدیم تهران بود. این محل نیز که قبلاً در دورهٔ صفویه خاک آن را به مصرف حصارکشی تهران رسانده بودند، وضعی تقریباً مشابه چالهحصار داشت و محل تخیله زبالهٔ تهران به حساب میآمد. این چاله تا مدتها مکان امنی برای خلافکاران بود تا این که بعدها میدانی در آنجا احداث شد و به چالهمیدان معروف شد. این محله محدود به جنوب بازار چهل تن و امامزاده سید اسماعیل و میدان مال فروشها، میدان امینالسلطان، گمرک، خانیآباد، دروازه غار و پاقاپوق (میدان اعدام) بود.نقل قول:
از ویکیپدیا