من یه گوشی سامسونگ گالاکسی یانگ دو سیم کارته دارم. مدتی هست که به وای فای وصل نمیشه. اما تمام شبکه های وای فای رو شناسایی میکنه. ریستش کردم. اپدیتش کردم اما فایده نداشت... چیکار باید بکنم؟؟؟
Printable View
من یه گوشی سامسونگ گالاکسی یانگ دو سیم کارته دارم. مدتی هست که به وای فای وصل نمیشه. اما تمام شبکه های وای فای رو شناسایی میکنه. ریستش کردم. اپدیتش کردم اما فایده نداشت... چیکار باید بکنم؟؟؟
وایپ کردن ینی چی؟البته من به دلایل دیگه ای گوش رو آپدیت کردم ولی مشکلم چندین برابر شد...نقل قول:
ممنون بابت کمک:n11:
سلام.نقل قول:
وایپ کردن یعنی گوشی رو بردن به حالت اولیه کارخانه منتها فرقش اینه که از طریق منو های ریکاوری انجام میشه و باگهای موجود هم فیکس میشه.:11:
سلام
گوشی اندرویدی htc desire hd با اندروید 2.3 هست. چجوری باید به اندروید 4 ارتقائش بدم.
لطفا کمک کنید. ضروریه.
سلام . چرا وقتی صفحه اس ام اس کسی باز باشه و اس بفرسته صدای اس ام اس نمیاد؟ حال نمیکنم با این حرکتش! :دی / اندروید بالاتر از این حرفاسا! خخخ راهی هست که اون موقع هم صدای اس بیاد؟
صدای اسمس نمیاد یعنی چی ؟ یعنی گزارش تحویل صدا نداره ؟ کلا برای اس ام اس توی اندروید handcent sms رو نصب کن . تنظیمات خوبی پیش پات میذارهنقل قول:
توی گوگل سرچ کن : آخرین ورژن اندروید برای htc .....نقل قول:
وقتی به یکی اس میدم و صفحه اش رو نبندم وقتی اون جواب بده صدای اس ام اس نمیاد. باید صفحه رو کلا بسته باشم که صدا بده. منظورم اینه.نقل قول:
بازم باید همون نرم افزار رو دان کرد؟
احتمالا یه تنظیماتی داره که باید انجام بدی . چون الان روی گوشی خودم تست کردم مشکلی نداشت.نقل قول:
من که هر کاری کردم نشد فک کنم تنظیمات ندیدم!نقل قول:
یه سوال دیگه:
تو رم یه پوشه ساخته میشه به اسم thumbnails . که عکسها رو کوچیک میکنه میزاره تو این پوشه. من لازمش ندارم اصلا برا چی ساخته میشه؟!! یه چیز اضافه هستش کلا!
1 اون نرم افزار یکی از دو نرم افزار بسیار خوب در مورد اسمس توی اندروید هست ( اون یکیش فکر کنم go sms باشه ) . اگه خیلی طالب صداش هستی نصبش کن . هیچ مشکلی هم نداره داحت هم میتونی حذفش کنینقل قول:
2 اون پوشه رو گوشی من هم داره . این سرچ گوگل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]